fbpx
Lajmet me te Klikuara

Universiteti i Pitsburgut Organet e Korruara të Foshnjave të Gjalla Bazuar në Racën …

Nga Patrick Hauf –

Sipas dokumenteve të brendshme, Universiteti i Pittsburgh mblodhi organet e foshnjave të gjalla bazuar në racën e tyre.
Sipas dokumenteve të brendshme (pdf) të publikuara të martën, qeveria federale dha të paktën 2.7 milionë dollarë në para të taksapaguesve për studiuesit që kërkonin foshnjat e pakicave që ishin abortuar për të korrur organet e tyre.

Universiteti i Pittsburgh synoi pakicat në kërkesën e tij për organet e foshnjave-përfshirë ato të marra nga foshnjat me afat të plotë-për të krijuar një “tubacion” për kërkimin e fetusit.

Studiuesit thanë se kishin nevojë për 50 përqind të fetuseve të dhuruara për të qenë pakica dhe specifikuan se 25 përqind duhet të vijnë nga gratë zezake. Zona metropolitane e Pittsburgh është 85 përqind e bardhë dhe 8 përqind e zezë.

Studiuesit theksuan rëndësinë e ruajtjes së qarkullimit të gjakut të organeve në kërkesë, për të cilën vëzhguesit thonë se mund të shkelë ligjin federal duke u kërkuar mjekëve të ruajnë në mënyrë të paligjshme organet gjatë aborteve që shkaktojnë punë.

Institutet Kombëtare të Shëndetit kanë mbikëqyrur eksperimentet mbi organet e fetusit në Universitetin e Pitsburgut që nga viti 2015 në atë që shkolla pretendonte se ishte një “qendër indesh”.

Foshnjat e abortuara të përdorura në këtë hulumtim shkonin nga 6 deri në 42 javë të shtatzënisë, sipas dokumenteve të qeverisë.

Kërkesa e grantit nga universiteti për agjencinë qeveritare redakton informacionin kryesor, përfshirë numrin e fetuseve të marra dhe kush i siguroi ato. Sidoqoftë, gjuha e tij ngriti pyetje shqetësuese.

David Daleiden, themeluesi dhe presidenti i Qendrës pro-jetës për përparimin mjekësor, i bëri thirrje qeverisë federale të hetojë NIH dhe Pitt pasi mori më shumë se 300 faqe informacione në lidhje me programin përmes një kërkese për regjistrime publike.

“Eksperimentet me foshnjat e abortuara në Universitetin e Pitsburgut, të sponsorizuara nga NIH, janë si shtëpia e tmerreve të Kermit Gosnell, por këtë herë financohen nga qeveria federale,” tha Daleiden për Washington Free Beacon.

“Ishte paragjykimi sistematik dhe ekstremizmi i abortit që lejoi Gosnell të shmangte ligjin për kaq gjatë, dhe e njëjta gjë po ndodh në Pitsburg. Këto mizori meritojnë përgjigjen e plotë të zbatimit të ligjit dhe zyrtarëve qeveritarë – zbatimi i ligjit duhet t’i japë fund dhe të arrestojë autorët. “

Hulumtimi i fetusit u përqëndrua në veshkat e korrura. Universiteti i Pittsburgh tha se fetuset duhet të kishin minimizuar “kohën e ngrohtë ishemike” – një term mjekësor për të përshkruar kohën kur një organ është pa rrjedhje gjaku. Ai gjithashtu rendit “induksionin e punës” si një procedurë e përdorur aborti për të marrë organet.

“Ekziston mundësia e veçantë që disa nga këto foshnje të lindin të gjallë dhe pastaj organet dhe indet e tyre të hiqen,” tha Dr. David Prentice, nënkryetar dhe drejtor kërkimor i Institutit pro-jetës Charlotte Lozier, për Free Beacon.

“Kjo është e tmerrshme – pothuajse mesjetare. Sigurisht që është shkencë e vjetëruar. ”

Ligji federal ndalon blerjen e fetuseve të abortuara, të cilat duhet të dhurohen për kërkime. Illegalshtë e paligjshme të kërkosh se si duhen abortuar fetuset e dhuruara.

Një zëdhënës i universitetit tha se studiuesit nuk luanin asnjë rol në “kohën, metodën ose procedurat e përdorura për të përfunduar shtatzëninë”.

“Në këtë rast, koha e ishemisë i referohet kohës pas procedurës së grumbullimit të indeve dhe para ftohjes për ruajtje dhe transport. Nuk ka ndikim në mënyrën se si kryhet procedura, e cila është gjithmonë në diskrecionin e mjekut që merr pjesë, ”tha universiteti në një email.

Zëdhënësi tha gjithashtu se “projektet e financuara nga Institutet Kombëtare të Shëndetit duhet të sigurojnë përfshirjen e duhur të grave dhe pakicave” dhe se shpërndarja racore e studimit ishte e përshtatshme.

Një nga qëllimet e studimit, tha ai, ishte “të mbështesë studiuesit që kërkojnë trajtime dhe kura për sëmundjet e veshkave”, gjë që prek në mënyrë disproporcionale pakicat.

Zyrtarët federalë i publikuan regjistrimet 17 muaj pas kërkesës fillestare të Daleiden – dhe vetëm pasi aktivisti kërkoi ndihmën e avokatëve në mbikëqyrjen e qeverisë Judicial Watch.

Meredith Di Liberto, avokati kryesor për rastin, tha se informacione të mëtejshme në lidhje me programin kërkohen për të gjetur prova përfundimtare të sjelljes së paligjshme, por redaktimet lënë shumë pyetje pa përgjigje.

“Ne vazhdojmë të marrim këtë përgjigje se” Oh, nuk është e paligjshme ” – por gjithçka bëhet prapa dyerve të mbyllura me redaktime,” tha Di Liberto për Free Beacon.

“Nëse e gjithë kjo është e ligjshme, pse na është dashur të luftojmë kaq shumë për të marrë një dokument, dhe kur i marrim, ato redaktohen? Pse na është dashur të shkojmë në gjykatë për të parë se kush paguan për këtë? “

Universiteti i Pitsburgut është përfshirë në kërkimin e organeve të fetusit për më shumë se një dekadë. Ajo kreu një eksperiment në vitin 2020 që implantoi kokën e fetuseve të abortuar në minj laboratorikë në një studim të financuar nga Instituti Kombëtar i Alergjisë dhe Sëmundjeve Infektive të Dr. Anthony Fauci.

Propozimi i grantit mburret me përvojën e institucionit në trajtimin e një sërë organesh të fetusit, duke përfshirë mëlçinë, zemrën, këmbët, trurin, veshkat dhe fshikëzat.

Universiteti përshkroi qëllimin e tij për t’u bërë një “tubacion” për kërkimin e organeve të fetusit, që do të thotë jo vetëm kryerjen e këtij hulumtimi, por sigurimin e organeve për institucionet e tjera për të eksperimentuar.

“Ju shihni fjalë si” ne kemi një mostër “dhe” të ndarë “, dhe është sikur, po flasim për një qenie njerëzore,” tha Li Liberto për Free Beacon. “Ashtë pak Frankenstein-ish”.

Terry Schilling, president i Projektit të Parimeve Amerikane, tha se votuesit duhet të mbajnë përgjegjës përfaqësuesit e tyre për të siguruar që financimi i qeverisë të mos shkojë askund pranë eksperimenteve mbi fetuset e abortuara.

“Ky zbulim i fundit se miliona dollarë të taksapaguesve me sa duket kanë financuar këtë praktikë barbare përmes NIH nuk është asgjë më pak se skandaloze dhe duhet të shqetësojë thellësisht ndërgjegjen e çdo amerikani,” tha Schilling për Free Beacon.

“Kongresi duhet të veprojë për të siguruar që çdo financim i ardhshëm i NIH të ndalohet në mënyrë eksplicite të shkojë drejt praktikave të tilla çnjerëzore dhe çdo ligjvënës që kundërshton një veprim të tillë duhet të detyrohet t’u përgjigjet votuesve të tyre.”

Dokumentet ndryshuan identitetin e ofruesit, por universiteti ka partneritet të gjatë me Planifikuar Parenthood of Western Pensilvania si një “vend kujdesi i kontraktuar” dhe ndan disa staf të nivelit të lartë.

Dr. Beatrice Chen, për shembull, shërben si drejtoreshë mjekësore për Prindërit e Planifikuar të Pensilvanisë Perëndimore dhe drejtoreshë e planifikimit familjar në Universitetin e Pitsburgut.

Punonjësit vendorë të planifikuar të prindërimit pranuan se i dhanë fetuset e abortuara Universitetit të Pitsburgut në një video të fshehtë të lëshuar nga Qendra për Progresin Mjekësor në vitin 2019:

Prindëria e Planifikuar e Pensilvanisë Perëndimore ka mohuar që ndonjë nga tre objektet e tyre të marrë pjesë në programet e dhurimit të organeve fetale.

Burimi: https://humansarefree.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Dokumentet e Rrjedhura zbulojnë se Pfizer nuk i Detyron dot Vaksinat për Punonjësit e tij …
Next post Profesor Përparim Kabo – Brenga e Ballkanit …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!