fbpx
Lajmet me te Klikuara

Dokumentet e Rrjedhura zbulojnë se Pfizer nuk i Detyron dot Vaksinat për Punonjësit e tij …

Dokumentet e brendshme të rrjedhura sugjerojnë që Pfizer nuk urdhëron dot vaksinimin e koronavirusit për punonjësve e tij. Ndërkohë, ndërmarrjeve të tjera, u është caktuar mandati për të vaksinuar punonjësit e tyre me forcë.

Pamjet e një broshure “konfidenciale” Pfizer të shkruar nga Nënkryetari Ekzekutiv dhe Zyrtari Kryesor i Burimeve Njerëzore Payal Betcher tregojnë se kompania ka sfiduar shtytjen e Presidentit amerikan Joe Biden për të detyruar kompanitë private të urdhërojnë vaksinimin dhe kërkon vetëm testimin e punonjësve të saj të pavaksinuar.

“Ju lutemi vini re se nëse keni deklaruar se nuk jeni vaksinuar, refuzoni të deklaroni statusin tuaj ose keni një strehim medial ose fetar, Pfizer do t’ju kërkojë të merrni pjesë në një regjim testimi të reaksionit zinxhir të polimerazës COVID-19 (PCR),” imazhe të letërsisë së lexuar.

https://twitter.com/AlexBerenson/status/1425460853869002759?s=20

Dokumentet e rrjedhura vijnë pasi Biden u takua me drejtuesit e linjës ajrore për t’i bindur ata që të urdhëronin vaksinimet për punonjësit e tyre.

“Por kompanitë kanë luftuar me shtrirjen e autoritetit të tyre për të kërkuar goditje,” raportoi Reuters. “Ndër shqetësimet është mundësia që kompanitë të ekspozohen ndaj padive për diskriminim ndërsa thërrasin stafin në tryezën e tyre pas 18 muajve punë të shkaktuar nga pandemia nga shtëpia.”

“Unë do të kem shpinën e tyre dhe drejtuesit e tjerë të sektorit privat dhe publik nëse ata ndërmarrin hapa të tillë,” tha ai më 3 gusht.

Sipas një sondazhi nga konsulentët në Mercer duke studiuar mbi 200 kompani amerikane, 14 përqind kërkojnë që personeli të vaksinohet për të punuar në zyrë.

Biden deklaroi të mërkurën se ai ka avokatë të qeverisë federale që shikojnë nëse mund të urdhërojë vaksinimet për të gjithë amerikanët.

“Njerëzit po vdesin dhe do të vdesin ata që nuk kanë pse të vdesin. Nëse jeni atje të pavaksinuar, nuk keni pse të vdisni, “tha ai më 29 korrik.

Ndërkohë, rreth 160 Deputetë të Sherifëve të San Franciskos po kërcënojnë të japin dorëheqjen dhe të kërkojnë punë diku tjetër ose të zgjedhin pension të parakohshëm për shkak të politikës së detyrueshme të vaksinës kundër COVID-19.

Zyrtarët e San Franciskos njoftuan kohët e fundit se të gjithë punonjësit e qytetit do të duhet të vaksinohen ose do të përballen me ndërprerjen e mundshme.

Siç është raportuar nga GreatGameIndia më herët, anëtarë të shumtë të ushtrisë amerikane thanë gjithashtu se do të largoheshin nëse forcat e armatosura do të urdhëronin një vaksinë COVID-19, pasi një raport pretendoi se selia e ushtrisë u tha komandantëve të përgatiteshin për vaksinimet e detyrueshme në shtator.

Sipas një raporti të Pentagonit, pothuajse 75% e trupave amerikane refuzuan marrjen e vaksinës COVID-19. Duke iu drejtuar pretendimit për një fshehje, zëdhënësi i agjencisë, John Kirby informoi mediat në lidhje me arsyen e mungesës së të dhënave të sakta.

Në Indi, Forcave Ajrore Indiane iu është dhënë një njoftim i dukshëm nga Gjykata e Lartë e Gujarat për detyrimin e shkarkimit të një oficeri pasi ai refuzoi të merrte vaksinën COVID-19 duke deklaruar se ai po përdorte ilaçe ayurvedike të sugjeruara nga ministria AYUSH për të rritur imunitet kundër COVID-19.

Oficeri që kundërshtoi përfundimin e tij në Gjykatën e Lartë të Gujarat ka arritur të marrë një qëndrim nga gjykata.

Nga ana tjetër, Policia Franceze e Vaksinave ka filluar patrullimin në rrugët e Parisit duke zbatuar një Virus Pass dhe duke gjobitur deri në 9,000 Euro.

Burimi: https://humansarefree.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kuriozitet: Astronauti Gordon Cooper: Unë Isha Dëshmitar i një UFO -s që u ul në Vitin 1957 …
Next post Universiteti i Pitsburgut Organet e Korruara të Foshnjave të Gjalla Bazuar në Racën …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!