fbpx
Lajmet me te Klikuara

Ekspozimi i Oktapodit The Deep State – “New World Week Next” me James Corbett dhe James Evan Pilato …

Nga Raporti Corbett –

Mirësevini në Botën e Re Javën tjetër – seria video nga Corbett Report dhe Monarkia e Medias që mbulon disa nga zhvillimet më të rëndësishme në lajmet e inteligjencës me burim të hapur. Këtë javë:

Historia #1: Apple konfirmon se do të fillojë të skanojë fotografi të iCloud për imazhet e abuzimit të fëmijëve

Plani i Apple për të “menduar ndryshe” rreth kriptimit hap një derë të pasme për jetën tuaj private

https://www.eff.org/deeplinks/2021/08/apples-plan-think-different-about-encryption-opens-backdoor-your-private-life

“Aftësia për të shtuar sisteme skanimi si kjo … ka qenë një” kërkesë “e madhe nga zbatimi i ligjit në të gjithë botën. Këtu është një letër e hapur e nënshkruar nga ish AG AG Barr dhe qeveri të tjera perëndimore. “

Imazh: Zgjidhni të gjitha katrorët me grabitqarin seksual

Imazhi: Ajo që ndodh në iPhone tuaj qëndron në iPhone tuaj

Mjeti i Mbikëqyrjes Masive të Apple për iPhone

https://odysee.com/@NaomiBrockwell:4/Apples-MASS-SURVEILLANCE-tool:5:5

“Mos u bë i keq”

https://en.wikipedia.org/wiki/Don%27t_be_evil

Dërgoni lakuriqet tuaja në Facebook për të parandaluar hakmarrjen e pornografisë? (15 mars 2019)

https://redstate.com/jenvanlaar/2019/03/15/send-nudes-facebook-prevent-revenge-porn-n102899

Zbulimi i imazheve intime jo konsensuale dhe mbështetja e viktimave

A janë të mjaftueshme 10 dollarë për printimin e pëllëmbës tuaj? Amazon mendon kështu

https://screenrant.com/amazon-one-palm-print-free-credit-offer-biometric-data-privacy/

Historia #2: Sinjalet amerikane do të publikojnë disa skedarë ende të fshehtë në Arabinë Saudite dhe 9/11

https://archive.is/AbBRb

Kevin Ryan në “Luajtja e kartës” Hyr në Arabinë Saudite Falas “

PFT Live: Zhbllokimi i 28 faqeve

Ajo që la Bobby McIlvaine prapa

https://archive.is/74XGC

Pentagrami i Biden njofton se ata kryen disa sulme ajrore në Afganistan Sot

Historia #3: Monarkia e Medias Paraqet Historinë “Oktapod” Si Radio Play për 30 Vjetorin

Njerku i Sekretarit të Shtetit të Biden, Anthony Blinken, Samuel Pisar, ishte “avokat i vjetër dhe i besuar i … Robert Maxwell”, babai i Ghislaine Maxwell.

Requiem për të Vetëvriturit: Danny Casolaro

Intervistë e Monarkisë së Medias me Albert Lanier në “Oktapodi”

Imazhi: “Unë u përpoqa t’ju tregoj të gjithëve për projektin e ri në NWNW.”

Burimi: https://www.activistpost.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Joe Biden Ekspozon Kandidatët më të këqijnë …
Next post Në Shtator do të Kemi Arrestime!
error: Materiali eshte i mbrojtur !!