fbpx
Lajmet me te Klikuara

Avokati: Në Kosovë Klyshët e Soros fillojnë Instalimin e Aparteidit Sanitar të Vaksinës së Detyrueshme! (VIDEO)

Në një transmetim Live në rrjetet sociale e enjte 12/08/2021 i mirënjohuri Avokati Altin Goxhaj jep një lajm jo shumë të mirë për Qytetarët e Kosovës,në videomesazhin që Avokati transmetoi live theksoi se Albini i Sorosit filloi masat detyruese për vaksinim në Kosovë! Në postimin e tij Avokati jep dhe një lajme shumë të keq për Qytetarët Kosovarë ku shkruan: Madje zagarët e tij po bëjnë thirrje për vaksinimin e fëmijëve 12 vjeç!

Gjithashtu Avokati Goxhaj jep dhe një lajm të mirë për Kosovarët.

Postimi i plotë i shoqëruar më videomesazhin.

NË KOSOVË KLYSHËT E SOROS FILLOJNË INSTALIMIN E APARTEIDIT SANITAR TË VAKSINËS SË DETYRUESHME!

Sot (data 12/08/2021) Albini i Sorosit filloi masat detyruese për vaksinim në Kosovë!

Madje zagarët e tij po bëjnë thirrje për vaksinimin e fëmijëve 12 vjeç!

Ndërkohë një grup intelektualësh dhe qytetarësh të drejtuar nga Avokati i njohur i Kosovës Faik Miftari i kishin drejtuar paraprakisht një thirrje Albinit për të mos guxuar këtë hap drejt Diktaturës sps edhe reagimi do të jetë i njëtrajtshëm me çdo mjet demokratik!

Ndiqni videomesazhin e mëposhtme:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kimetja dhe Proletariati në Shqipëri …
Next post JAG planifikon Gjykatën Ushtarake të Bill Gates …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!