fbpx
Lajmet me te Klikuara

Drejtori i CDC-së deklaron që Pasaportat e Vaksinimit të jenë të padobishme …

Ata tani thjesht po krijojnë tregime, dhe mediat nuk po i marrin seriozishtë duke mos bërë më thirrje për këtë histori….

Drejtori i CDC bëri një deklaratë të rëndësishëm gjatë një interviste sot në CNN. Drejtoresha e CDC, Rochelle Walensky tha se vaksina nuk parandalon infeksionin COVID-19, dhe as nuk ndalon personin e vaksinuar të transmetojë infeksionin ose variantin delta.

Sipas Drejtorit Walensky, përfitimi i vetëm nga vaksina tani është me sa duket se zvogëlon vetëm ashpërsinë e simptomave.

Nëse një person i vaksinuar dhe jo i vaksinuar ka të njëjtin kapacitet për ta mbartur, apo hedhur dhe transmetuar virusin-me ose pa simptoma-atëherë çfarë ndryshimi bën një pasaportë vaksinimi ose ID vaksinimi?

Sipas CDC TODAY, si personi i vaksinuar ashtu edhe ai pa vaksinim që hyn në një restorant, dyqan, grup, vend pune ose vend pune paraqet të njëjtin rrezik për njerëzit e tjerë atje, kështu që si ndikon paraqitja e provës së vaksinës?

Ndiqni deklaratën e Drejtorit Walensky:

Video është marrë nga Kanali Ynë në Rumble https://rumble.com/c/c-445114

Për më tepër, e gjithë deklarata e saj nuk ka kuptim. Nuk ka asnjë dëshmi që bartësit asimptomatikë të vaksinuar janë asimptomatikë për shkak të vaksinës. Sa mund të ketë të ngjarë të ketë po aq bartës asimptomatikë të pavaksinuar.

Të dhënat tregojnë një shkallë infeksioni të shpërndarë në mënyrë të barabartë pavarësisht nga shkalla e vaksinimit, e cila pranohet njëkohësisht nga Drejtori Walensky, e cila, si rezultat, ku duket qartë se është një pranim që rrëzon të gjithë argumentat për vaksina të detyrueshme.

E kundërta është gjithashtu e dukshme nga të dhënat. Ka po aq bartës të vaksinuar të cilët janë simptomatikë (dmth. Të sëmurë), ashtu siç ka edhe bartës të pavaksinuar që janë simptomatikë (dmth. Të sëmurë). Përqindja e personave të vaksinuar dhe të pavaksinuar u shtrua në spital identike me popullsinë e vaksinuar dhe të pa vaksinuar rreth spitalit.

Një popullatat rajonale me norma jashtëzakonisht të larta të vaksinimit, shkalla e infeksionit COVID vazhdon pa u ndalur. Përqindja e personave të vaksinuar të shtruar në spital është identike me përqindjen e njerëzve të vaksinuar në komunitet.

Në Gjibraltar, 99% e popullsisë së vaksinuar; Shkalla e infeksionit COVID rritet. Në Islandë mbi 75% e popullsisë së vaksinuar; shkalla e infeksionit rritet. Singapori dhe Izraeli tregojnë të njëjtën gjë.

Pyetja është shumë e thjeshtë: Po, çfarë vlere ka kjo pasaporta e vaksinimit që kërkojnë të na pajisin me forcë?

Burimi: TheConservativeTreeHouse.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Francë: 237,000 Protestojnë Kundër Pasaportës Vax në 180 qytete të Francës me Thirrjen “Ne duam Lirinë tonë!”(VIDEO)
Next post Dokumentet e HHS: CDC kurrë Nuk ka Izoluar Asnjë “Virus Covid-19″…
error: Materiali eshte i mbrojtur !!