fbpx
Lajmet me te Klikuara

Evi Kokalari: Boll me këtë Bregovičin…

Boll me këtë Bregovičin,kështu e ka titulluar statusin në rrjetet sociale Evi Kokalari e cila me të drejtë reagon ashpër me Koncertin e këngëtarit Serb Bregovič që do të zhvillohet në Korçë,ky status duke qartë që Kokalari mbështet kosovarët dhe nuk pajtohet me këtë koncert pasi të gjithë e dimë se çfarë tmerri ka përjetuar Populli Kosovar që me plot gojën mund ta themi si Genocidi më i tmerrshëm që ka ndodhur në Ballkan nga Serbët.

Kokalari ju bën thirrje shqiptarëve që të mos marrin pjesë në koncertn,në statusin e saj në facebook Kokalari shkruan: Fakti që Shqiptarët e Kosovës janë super të acaruar nga kjo ftesë, duhet t’ju mjaftoj për ta kancelluar pjesëmarrjen e tij. Dhe jo, nuk është injorancë kërkesa e tyre.

Postimi i Plotë

Boll me këtë Bregovičin.

Çfarë rëndësie ka nëse ka qënë pro apo kundër Shqiptarëve, ka kënduar apo jo në Shqip, ka nxitur apo jo vrasje me këngën e tij.

Fakti që Shqiptarët e Kosovës janë super të acaruar nga kjo ftesë, duhet t’ju mjaftoj për ta kancelluar pjesëmarrjen e tij. Dhe jo, nuk është injorancë kërkesa e tyre.

E kuptoj mentalitetin e disave që thonë se duhet të ecim përpara, por përpara nuk ecet në kusur të dhimbjes së dikujt tjetër.

Ky sensitivitet kaq i ulet kundrejt Shqiptareve te Kosoves, eshte thjeshtë i turpshëm.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Hapet Hetimi në Maricopa BOS e Renditur në Uebfaqen e AG?
Next post Besimi Masonik i John D. Rockefeller – (Një e vërtetë e Madhe)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!