fbpx
Lajmet me te Klikuara

Besimi Masonik i John D. Rockefeller – (Një e vërtetë e Madhe)

Read Time:4 Minute, 24 Second

Nga Redaksia –

“Ne do t’i mbajmë jetët e tyre të shkurtra dhe mendjet e tyre të dobëta duke pretenduar të bëjnë të kundërtën. Ne do të përdorim njohuritë tona për shkencën dhe teknologjinë në mënyra delikate, në mënyrë që ata të mos shohin kurrë se çfarë po ndodh. Ne do të përdorim metale të buta, përshpejtues të plakjes dhe qetësues në ushqim dhe ujë, si dhe në ajër, ato do të mbulohen me helme kudo që të kthehen.

Metalet e buta do t’i bëjnë ata të humbin mendjen.

Ne do të premtojmë se do të gjejmë një kurë me fondet tona, edhe pse do shpenzojmë ne do t’u japim atyre më shumë helm. Helmet kimike do të absorbohen përmes lëkurës së idiotëve të cilët besojnë se produkte të caktuara të higjienës dhe bukurisë të paraqitura nga aktorë dhe muzikantë të mëdhenj do të sjellin rininë e përjetshme në fytyrat dhe trupat e tyre dhe, përmes gojës së tyre të etur dhe të uritur.

Ne do t’i shkatërrojmë mendjet e tyre dhe sistemet e tyre. të organeve të brendshme të riprodhimit. Sidoqoftë, fëmijët e tyre do të lindin të paaftë dhe të deformuar dhe ne do mundohemi që ta fshehim këtë informacion.

Helmet do të fshihen dhe gjithçka rreth tyre, në atë që do pijnë, hanë. Ne duhet të jemi të zgjuar për shpërndarjen e helmeve sepse ata mund të na shohin diku larg. Ne do t’i mësojmë se helmet janë të mira, me imazhet tona qesharake dhe me muzikën në TV.

Ata që e kërkojnë helmin do të ndihmohen falas.

Ne do t’i rekrutojmë ata që të përdorin helmet tona.

Ata do t’i shohin produktet tona duke u përdorur nëpër filma dhe do të mësohen me to dhe nuk do ta dinë kurrë efektin e tyre të vërtetë.

Kur ata të lindin, ne do të injektojmë helme në gjakun e fëmijëve të tyre dhe do t’i bindim ata se po i ndihmojmë! Ne do të fillojmë së pari, kur mendjet e tyre të jenë të reja, do t’u drejtohemi fëmijëve të tyre me atë që fëmijët duan më shumë, gjërat e ëmbla.

Kur dhëmbët e tyre të përkeqësohen, ne do t’i mbushim me metale që do t’u vrasin mendjen dhe do të vjedhin të ardhmen e tyre. Kur aftësia e tyre mësimore është prekur, ne kemi krijuar ilaçe që do t’i bëjnë ata më të sëmurë dhe do t’u shkaktojnë sëmundje të tjera, për të cilat do të krijojmë edhe më shumë ilaçe.

Ne do t’i bëjmë ata të bindur dhe të dobët para nesh, me fuqinë tonë. Ata do të dëshpërohen ngadal ngadal dhe do të trashen nga trutë dhe kur të vijnë tek ne për ndihmë, ne do t’u japim atyre më shumë helm.

Ne do ta përqendrojmë vëmendjen tonë tek paraja dhe zotërimet materiale në mënyrë që ata të mos lidhen kurrë me veten e tyre të brendshme.

Ne do t’i shpërqendrojmë me kurvëri, kënaqësi të jashtme dhe lojëra videosh, në mënyrë që ata të mos kenë kurrë më unitetin e të gjithëve. Mendjet e tyre do të na përkasin neve dhe ata do të bëjnë siç themi ne. Nëse ata refuzojnë, ne do të gjejmë mënyra për të zbatuar teknologjinë që t’jua ndryshojmë mendjen dhe jetën e tyre.

Ne do ta përdorim frikën si armën tonë.

Ne do të krijojmë qeveritë e tyre dhe do të krijojmë opozitën brenda tyre. Ne do të zotërojmë të dyja palët. Ne gjithmonë do ta fshehim qëllimin tonë, por ne do të vazhdojmë planin tonë. Ata do të bëjnë punën për ne dhe ne do të lulëzojmë në kurrizë të tyre.

Familjet tona nuk do të përzihen kurrë me të tyret. Gjaku ynë duhet të jetë i pastër (sepse është). Ne do t’i bëjmë ata që të vrasin njëri -tjetrin kur të na kundërshtojnë.

Ne do t’i mbajmë të ndarë nga uniteti përmes dogmave dhe fesë. Ne do të kontrollojmë të gjitha aspektet e jetës së tyre dhe do t’u tregojmë atyre se çfarë duhet të mendojnë dhe si.

Ne do t’i udhëzojmë butësisht dhe do t’i bëjmë ata të besojnë se po udhëheqin vetë.

Ne do të fusim armiqësi mes tyre përmes fraksioneve tona. Kur një dritë shkëlqen mes tyre, ne do ta shuajmë atë me tallje ose do ti ofrojmë vdekjen, e cila na përshtatet më së miri. Ne do t’i bëjmë ata të ndajnë zemrat e tyre dhe të vrasin fëmijët e tyre.

Ne do ta arrijmë këtë duke përdorur urrejtjen si aleatin tonë, zemërimin si mikun tonë. Urrejtja do t’i verbojë plotësisht dhe ata kurrë nuk do të shohin që në konfliktet e tyre ne do të jemi udhëheqësit e tyre.

Ata do të jenë të zënë duke vrarë njëri -tjetrin. Ata do të lahen me gjakun e tyre dhe do të vrasin fqinjët e tyre, për sa kohë që ne shohim se ata janë kundër nesh.

SHËNIM: Ky shkrim është 100% i bazuar në fakte që Njerëzit po i jetojnë dhe do ti jetojnë nëqoftëse Trushplarët nuk arrijnë të kuptojnë që kjo nuk është për të mirën e tyre por është Vetvrasja që po i bëni vetes,prandaj ZGJOHUNI MBRONI FAMILJEN MBRONI FËMIJËT .

Ne jemi shumë ata janë shumë pak bëjeni këtë Matematik dhe do të shikoni se si ju del Kofiçienti.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!