fbpx
Lajmet me te Klikuara

Propaganda e Vaksinës TROLL FARM Manipulon Farmacitë e Mëdha duke Gënjyer në të gjithë Mediat Sociale Ndërsa Ata që Thonë të Vërtetën Heshtin …

Read Time:3 Minute, 10 Second

Algoritmet e mediave sociale po përdoren jo vetëm për të identifikuar dhe eleminuar fakte dhe të vërteta të caktuara, por këto sisteme të Inteligjencës Artificiale po përdoren gjithashtu për të promovuar lloje të caktuara të propagandës, për të shpëlarë trurin publikut që të pranojnë gënjeshtrat e tyre sikur të jenë mesazhe të njohura të së vërtetës.

Për t’i bërë gjërat më keq, operativët e paskrupullt po përdorin propagandën e vaksinave BOT FARMS për të katapultuar gënjeshtrat e Big Pharma nëpër mediat sociale, për t’ju futur frikën në publik dhe për të avokuar për më shumë kontroll qeveritar dhe korporativ mbi jetën.

Ferma më e fundit e botëve u kap duke përhapur gënjeshtra në lidhje me të pavaksinuarit për të mbledhur mbështetje publike për pasaportat e vaksinave dhe një sistem të ndarjes kundër njerëzve të shëndetshëm, me imunitet natyror.

Fermat BOT shpërndajnë propagandë për të fituar miratimin për bllokimet si dhe ndarjen e të pavaksinuarve.

Përdoruesit e mediave sociale kanë filluar propagandën mashtruese që të kuptojnë se këto mesazhe të personalizuara po përdoren në masë për të bindur publikun për rrëfime specifike.

Këto ferma bot janë duke u përdorur për të fajësuar dhe turpëruar të pavaksinuarit, kështu që ata ndihen të detyruar të pajtohen.

Këto ferma bota po demoralizojnë dhe dekurajojnë njerëzit që të flasin dhe të ndërmarrin veprime, pasi liritë e tyre civile kërcënohen.

Këto ferma botësh japin përshtypjen e një gënjeshtëre që është një e vërtetë universale e pranuar hapur nga shumë njerëz. Ky manipulim po shkatërron motivimin, vendosmërinë dhe heshtjen e vullnetit të njerëzve.

Këto ferma botësh kanë për qëllim të përhapin dezinformata dhe t’i bëjnë njerëzit të ndihen të mundur, kështu që ata do të heqin dorë dhe do të vënë në dyshim realitetin e tyre. Duke prishur psikologjinë e njerëzve, këto ferma botësh i ndalojnë njerëzit të flasin për liritë e tyre dhe çështjet që kanë rëndësi.

Kur këto llogari botesh janë të angazhuara, ato janë programuar për të fyer të vërtetën dhe për të kundërshtuar sensin e përbashkët dhe arsyetimin njerëzor. Këto llogari të rreme janë atje për të zemëruar amerikanët dhe për t’i bërë ata të besojnë se ata nuk kanë të drejta, asnjë mjet ligjor dhe asnjë ekspertizë për të komentuar mbi çështjen në fjalë.

Këto robotë NUK duhet të jenë të angazhuar sepse janë të programuar pa zemër për të mbrojtur një axhendë skllavërimi, frike dhe shpopullimi.

Fermat BOT që përdoren për të kontrolluar psikologjikisht masat dhe për të çrrënjosur shoqërisht “të pavaksinuarit”
Një mesazh i veçantë që po bën xhiro është gënjeshtra se ER dhe ICU po mbyten nga njerëz të pavaksinuar.

Ky mesazh u shpërnda në të gjithë Twitter dhe u bë sikur të vinte nga një punonjës i kujdesit shëndetësor të shqetësuar:

“Unë sapo u largova nga ER. Ne jemi zyrtarisht duke u nxituar nga COVID-19. Delta Variant është duke u shfrenuar dhe është SHUM më i transmetueshëm se virusi origjinal. 99% e ICU -ve tonë pranojnë NUK kanë marrë një vaksinë. “

Ky mesazh NUK u dërgua nga një profesionist i vërtetë i kujdesit shëndetësor që punon në vijat e para. Ky mesazh po dërgohet VERBATIM në disa llogari të mediave sociale, duke përdorur bots të rremë. Këto mesazhe po përdoren për të përmbysur psikologjikisht masat dhe për të arritur nivele më të larta pajtueshmërie.

Këto ferma bot mund të kontrollohen nga një kompjuter i vetëm, i lidhur me telefona të shumtë dhe llogari të mediave sociale. Këto ferma bot mund të përfshijnë një grup trollash të internetit të cilët paguhen për të ndërhyrë në konsensusin publik dhe vendimmarrjen politike.

Këto ushtri tastierës paguhen për të përhapur propagandë dhe për të sulmuar kritikët, duke i shpëlarë trurin njerëzve që të pranojnë gënjeshtrat, ndërsa kontrollojnë diskutimet politike dhe ndikojnë në rezultatet e zgjedhjeve dhe politikat kufizuese të covid.

Burimi: NaturalNews.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!