fbpx
Lajmet me te Klikuara

Fauci e pranon se “Vaksinat” e Covid po Përhapin Sëmundjet …

Read Time:3 Minute, 20 Second

“Mjeku” më mashtrues i Amerikës i është ri’kthyer televizioneve duke frikësuar Njerëzit nga i ashtuquajturi “varianti delta” i koronavirusit Wuhan (Covid-19), dhe më paftyrësia e tij është se pranon live se njerëzit e “vaksinuar” po e përhapin Covid-in në mënyrë të shpejtë tek të tjerët.

Tony Fauci, duke u shfaqur në programin e lajmeve të rreme “Face the Nation”, shpjegoi se varianti delta po përhapet lehtësisht nga një person tek një person tjetër, përfshirë këtu edhe njerëzit që tashmë janë injektuar me një Vaksinë.

Fauci pohon se ai dhe burokratët e tjerë të karrierës kanë përcaktuar se varianti delta krijon lehtësisht infeksione “përparimi” ndihet më shumë tek të vaksinuarit, megjithëse infeksionet gjoja janë minimale.

“Por meqenëse asnjë vaksinë nuk është 100 për qind efektive, ju do të shihni infeksione të përparuara,” shtoi Fauci shpejt në përpjekje për të justifikuar dështimin e injeksioneve të gripit Fauci për të parandaluar infeksionin Wuhan.

“Por ajo që kemi mësuar është e re, John, në përgjigje të pyetjes suaj, është se kur shikoni nivelin e virusit në faringun e hundës të njerëzve të vaksinuar që marrin infeksione të mëdha, është me të vërtetë mjaft e lartë dhe ekuivalente me niveli i virusit në faringun e hundës të njerëzve të pavaksinuar që infektohen dhe kjo është shumë e ndryshme nga varianti alfa, “shtoi Fauci më tej.

“Varianti alfa, niveli i virusit nga një person i vaksinuar ishte jashtëzakonisht i ulët tek njerëzit e vaksinuar në krahasim me njerëzit e pavaksinuar – jo dhe aq sa me deltën. Prandaj, ne e dimë tani që njerëzit e vaksinuar që marrin infeksione të përparuara mund ta përhapin virusin tek njerëzit e tjerë. “

Qëndroni të sigurt: Mos u vaksinoni për Covid

Atëher[ shtrohet pyetja: përse, njerëzve u thuhet se duhet të vaksinohen që të ruhen nga gripi Wuhan? Oh, ne harruam: “të minimizojmë simptomat” dhe “të parandalojmë shtrimet në spital”. Sa keq që kjo gjithashtu nuk është e vërtetë, siç dëshmohet nga shumica dërrmuese e shtrimeve të reja në spitale që pati në mesin e muajit shumë të vdekur.

Për më tepër, të paktën tetë herë më shumë njerëz të vaksinuar sesa njerëzit të pavaksinuar po vdesin nga Virusi Wuhan. Kjo do të thotë që ju jeni më të sigurt nëse e kaloni goditjen sesa nëse i bindeni urdhrave të Fauci dhe e merrni vaksinën.

Disi, Fauci dhe miqtë po largohen duke folur nga të dy anët e gojës së tyre. Nga njëra anë, të gjithë supozohet të injektohen me një goditje Fauci Flu për të ndihmuar në “rrafshimin e kurbës”, ndërsa nga ana tjetër injeksionet po bëjnë që kurba të bëhet parabolike.

Cila eshte? A janë injeksionet e Virusit Wuahn vërtet “të sigurt dhe efektivë” siç ka pretenduar prej kohësh Fauci apo po përhapin më shumë sëmundje, përfshi këtu “variantin delta-n” e frikshme të Faucit? ” Juve do t’ju duket sikur kjo e fundit është e vërtetë, dhe megjithatë Fauci ende po u thotë njerëzve mashtrime.

Asgjë nuk ka më kuptim, edhe pse fashistët mjekësorë po e pranojnë hapur duke luajtur me Ju se virusin Wuhan nuk po arrijnë dot ta ndalojnë përhapjen siç pretendonte qeveria gjatë gjithë vitit të kaluar.

Të gjithë ata që tashmë kanë marrë vaksinën, kanë besuar se kjo ishte zgjidhja përfundimtare e gripit Wuhan, por tani do t’ju duhet të tronditen dhe të tmerrohen pasi Fauci i bindet faktit që vaksinat nuk bëjnë. Të gjithë të tjerët do të vazhdojnë të qëndrojnë larg, shumë larg injeksioneve për sigurinë e jetës së tyre.

“Fauci është burokrat i pavlerë,” shkroi një komentues në Citizen Free Press. “Ai duhet të dënohet me vdekje për krimet e tij ndaj njerëzimit.”

“Arsyeja pse komentet e Faucit janë kaq të shkëputura dhe konfuze është sepse inxhinieria dhe lëshimi i Covid-19 ishte një operacion politik, dhe jo ‘aksidental’ siç pretendojnë ata, kështu që kontrolli i dëmeve qeveritare (Fauci i mbështetur nga media propagandistike dhe media censuruese) i duhej të ndryshonte shpesh informacionet sa herë që vërteta zbulonte gënjeshtrat e tyre, ”shkroi një tjetër.

Burimi: NaturalNews.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!