fbpx
Lajmet me te Klikuara

Në shërbim të Planit Trump 2022 …

Read Time:1 Minute, 3 Second

A mendoni se një njeri që ka një Plan mund të frikësohet?
A mendoni se një njeri që ka një Plan mund të ketë mendime që e shqetësojnë atë?

Ai e di saktësisht se çfarë të bëjë dhe kur ta bëjë atë.
Mendja nuk mund të llogarisë gjithçka, Plani po mundet.

Por çfarë gjeneron kjo qetësi e brendshme?

Nga Besimi. Zot, unë jam instrumenti yt, jo imi, por vullneti yt u bëftë.

Të vësh veten në shërbim të planit do të thotë të vihesh në shërbim të kujtdo që Zoti e krijoi atë.

Jo me mendjen por me Zemër.

Për të zbatuar në mënyrë të përsosur Planin, pyetja nuk duhet të egzistojë.

Komandanti është në veprim duke e kryer pa u menduar gjatp,gjë që e gjeneron atë.

Nëse Ati është nëpërmjet meje, veprimi është i përsosur dhe i pandalshëm.

Pastroni veten për të qenë Njerëz të dobishëm:

“Unë do t’ju tregoj sekretin tim për të pastruar mendjen tuaj nga mendimet negative.

Kur një mendim i tillë më vjen në mendje, unë e përfytyroj atë sikur të ishte shkruar në një copë letër.

Kështu që unë i vura zjarrin mendërisht dhe e përfytyroja atë duke u bërë hi.

Mendimi negativ është shkatërruar dhe nuk do të hyjë më kurrë tek ne “.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!