Eurolajm

Të vaksinuarit në Izrael do të bëhen të Pavaksinuar dhe do të Humbin kalimin e tyre të Gjelbër nëse Refuzojnë të fillojnë të Marrin të shtëna nxitëse Covid …

3 min read

Në Izrael, njerëzve që nuk marrin të shtëna përforcuese COVID-19 përfundimisht do t’u mohohet një Green Pass, e cila lejon hyrjen në vende të ndryshme, […]

Konspiracion

Ish Këshilltari i Lartë i Trump HHS Covid thotë se Pandemia nuk është e Vërtetë dhe “Task Force” Gënjeu me Dashje Amerikën .(VIDEO)

2 min read

Nga Andrew White – Ish-këshilltari i administratës Trump për Shëndetin dhe Shërbimet Njerëzore për COVID-19 Dr. Paul E. Alexander u paraqit në The Stew Peters […]

Amerika

Revista Atlantic e Laurene Powell Jobs shkruan se “Biden meriton Kredi dhe jo fajësim” për Evakuimin Vdekjeprurës Afganë …

6 min read

Revista Atlantic, në pronësi të vejushës miliardere të Steve Jobs, Laurene Powell Jobs, botoi një ese të hënën duke uruar Presidentin Joe Biden për evakuimin […]

Amerika

Kamala Harris kërkon Vigjilje me Qirinj për “Luftëtarët e Lirisë” të Talebanëve të rënë…

3 min read

Vetëm disa orë pasi trupat e 13 heronjve të rënë amerikanë u transferuan në Bazën e Forcave Ajrore Dover në atë që ushtria e quan […]