fbpx
Lajmet me te Klikuara

Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025.(VIDEO)

Nga Redaksia –

Patriotik Media në Prill të 2020 postoi në page STOP FAKE.al një video ku parashikohej se çfarë do të ndodhte me historinē e Covid-19 që Kabala hodhi për të shkatërruar Njerëzimin.

Në video ato që disa Konspiracionistë i deklarojnë sot se çfarë do të ndodhë i ka dhënë Djaloshi nga Londra 1 vit më parë, kontrolli mbi Njerëzit, do spiunoi Komshiu komshinë,vendosja e parasë dixhitale,konfirmimi dhe kontrolli i personave me anë të satelitit që Forumi Ekonomike Botëror miratoi para ca ditës.

Futja në lojë e nje Virusi tjetër e shumë e shumë informacione që Njerzimi duhet ti dije dhe të reagoni sa nuk është vonë.

Askush nuk lufton për tu kujdesur për Shendetin tuaj as Rama as Luli as Berisha as Meta e as Mona por ngrihuni e veproni sepse duan tju helmojne gjakun me Vaksinat e Kabalës.

Ndiqni videon nga Kanali ynë në Rumble dhe do kuptoni që asgjë nuk ka qenë një mashtrim por një e vërtet që po ndodh sot aktualisht.

Po të dëshironi SHPËRNDAJENI që ta lexojnë Miqtë dhe të Afërmit tuaj sepse bëhet fjalë për jetën që vetëm Zoti mund t’jua marrë dhe jo Vksinat dhe urdhërat e Qeverisë të Kabalës.

One thought on “Nëqoftëse Situata vazhdon me këtë Ritem Loja me Covid-19 mbaron në Mars të 2025.(VIDEO)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Çfarë do të Ndodhë në Vjeshtë me Covid-19? “Profecia” e Ekspertëve na Shpjegojnë …
Next post Tre Muskëtjerët janë mbledhur me Përrallat e tyre për Mini – Schengenin …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!