fbpx
Lajmet me te Klikuara

Kupola – Limiti i Tokës .(VIDEO)

Përgatitur Nga Maksi Abazaj –

Në një postim të bërë në facebook Patrioti Abazaj ka s’jellë fakte në lidhje me formën e tokës.Patrioti Abazaj shpjegon se: Nuk ka asnjë video që të demonstrojë komplet trajektoren e një rakete nga toka në hapsirë. Tregojnë gjithmonë nisjen dhe mbas disa sekondash imazhe të pregatitura në PC, por ASNJË herë pa shkëputje.

*****

1946 Ekspedita e udhëhequr nga admirali Byrd, mason i gradës 33. E financuar nga Rockefeller.. Ishte parashikuar të vazhdonte 6-8 muaj por u ndërpre papritur në javën e 8!?

1956 Operacioni “Deepfreeze

1957 Sateliti i parë hapsinor Sputnik

1958 Krijohet NASA

1959 Firmoset nga 53 vënde Traktati i Antarktidës që ndalon çdo person të eksplorojë ose të kryej ekspedita në Antarktidë pa lejen e qeverive (por kjo nuk jepet ndonjëherë)

1962 Operacioni Dominic shoqëruar me operacionin Fishbowl.

I dyti kryente shpërthime nukleare në lartësi të mëdha me të cilat u përpoqën të çanin kupolën elektromagnetike që rrethon tokën por pa sukses.

NASA fsheh ekzistencën e kupolës elektromagnrtike sepse ekzistenca e saj tregon ekzistencën e KRIJUESIT që ATA nuk e kanë pranuar asnjëherë.

Testet nukleare në lartësi treguan se:

1-Impulsi elektromagnetik i gjeneruar nga shpërthimet nukleare në lartësi të mëdha kishte diferenca të mëdha me ato të kryera pranë ose në sipërfaqen e tokës

2-Krijoheshin aurora që u panë edhe në hemisferën e kundërt me atë ku u kryen shpërthimet (nqs toka është glob) gjë që mund të ndodhë vetëm nqs në lartësi ka një fushë elektromagnetike (kupola).

1963 Si rjedhojë e këtyre u firmos Traktati i ndalimit të pjesshëm të testeve nukleare në Atmosferë, në hapsirën e jashtëme dhe në ujë.

Nuk ka asnjë video që të demonstrojë komplet trajektoren e një rakete nga toka në hapsirë. Tregojnë gjithmonë nisjen dhe mbas disa sekondash imazhe të pregatitura në PC, por ASNJË herë pa shkëputje.

Kjo sepse në realitet ASGJË nuk del nga toka …

Për më shumë ndiqni videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Gjendet i Vrarë Mjeku Giuseppe De Donno, Babai i Trajtimit Hiperimun Plazmatik Kundër Covid …
Next post Ushtria ekzekuton me Injeksion Aktorin Tom Hanks …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!