fbpx
Lajmet me te Klikuara

Yale Doctor i bën thirrje CDC për Kryerjen e Mashtrimit në Shkallë të Gjerë Mjekësore dhe Fshehjen e Rasteve Kovide midis të Vaksinuarve …

Read Time:3 Minute, 54 Second

Qendrat për Kontrollin e Sëmundjeve (CDC) është e angazhuar në një nga mashtrimet më të mëdha mjekësore të kohës sonë, duke përdorur pragje të ndryshme të ciklit PCR për të fryrë artificialisht rastet e covid-19 në të pavaksinuarit, ndërsa fsheh rastet e kovideve në të vaksinuarit plotësisht. Ky mashtrim i testimit covid-19 vazhdon të turbullojë përgjigjen mjekësore amerikane, pasi arma bieapoletë origjinale e aerosolizuar shmang zbulimin, ndërsa lëshimi i vazhdueshëm i asaj proteine spike vazhdon përmes vaksinave “shpëtimtar”.

Në një intervistë të fundit me Laura Ingraham të Fox News, Dr. Harvey Risch i Shkollës së Mjekësisë në Yale thirri CDC për kryerjen e mashtrimit në shkallë të gjerë mjekësore. Kur vaksinat covid-19 u lançuan nën autorizimin urgjent, CDC ndryshoi udhëzimet e testimit covid-19 për të vaksinuarit plotësisht, duke ulur numrin e pragut të ciklit të testit PCR VETEM për të vaksinuarit.

Epidemiologu ekspozon testimin dhe mashtrimin e vaksinave të CDC
“Disa muaj më parë, CDC ndaloi numërimin e rasteve të përparimit … numrin e madh të rasteve tek njerëzit që ishin vaksinuar,” tha Dr. Harvey Risch.

“Pra, natyrisht, ato raste nuk regjistrohen për akuzat e CDC, dhe kështu përqindja e madhe [e rasteve] që ata po pretendojnë janë në njerëz të pavaksinuar,” tha Risch.

“Dhe kjo lajthitje është arsyeja pse SHBA dhe numërimi i CDC është i ndryshëm nga Izraeli ose MB. Është një mashtrim ”.

Ministria e shëndetit e Izraelit ka zbuluar se 40 përqind e rasteve të reja të kovidit janë nga vaksinimi, ndërsa më pak se 1 përqind e rasteve të reja janë nga njerëz të ishin infektuar më parë. Njerëzit që u rikuperuan nga një infeksion natyror kanë imunitet që është 40 herë më i qëndrueshëm në parandalimin e shtrimit në spital nga variantet e ardhshme. Në Mbretërinë e Bashkuar, Ser Patrick Vallance tha se pacientët e vaksinuar përbëjnë 40-60 përqind të rasteve të reja të kovideve, duke provuar se vaksinat janë një dështim abysmal në parandalimin e sëmundjeve të rënda në botën reale.

Mashtrimi me provën PCR dhe vaksinat e reklamuara në mënyrë të gabuar vazhdojnë të shkatërrojnë jetën e njerëzve
Në shumë raste, këto teste covid-19 janë kalibruar në mënyrë mashtruese në mbi 30 ose 40 pragje të ciklit për të prodhuar një diagnozë “pozitive false” të kovidit-19. Testet nuk deshifrojnë mbeturinat e vdekura virale nga mbeturinat infektive virale dhe mund të raportojnë një lexim pozitiv të rremë edhe pse dikush është rikuperuar nga infeksioni dhe ka imunitet.

Një diagnozë më e saktë prodhohet duke përdorur një prag të ciklit PCR prej 17 të konfirmuar duke përdorur kriteret specifike të simptomave dhe gjithashtu të mbështetur nga një test tjetër i quajtur Renditja Sanger.

Sidoqoftë, shumica e shteteve nuk ishin transparente me numrin e pragjeve të ciklit të përdorura për të gjeneruar raste të covid-19, dhe ata nuk përdorën standarde mjekësore për të diagnostikuar siç duhet shkakun e urgjencave mjekësore.

Në vend që të ndiqnin standardet shkencore, laboratorët dhe kompanitë e testimit covid-19 përfituan nga rrjedhat e të ardhurave dhe kryen mashtrime. Për më tepër, sistemet spitalore amerikane u kompensuan financiarisht për një test pozitiv covid-19, duke detyruar autoritetet mjekësore të diagnostikonin covid-19 si shkakun e vdekjes, kur ajo thjesht “dyshohet ose nuk mund të përjashtohet”.

Duke u mbështetur në mashtrimin e provës, diagnoza covid-19 u bë mashtrimi përfundimtar dhe shkaku kryesor i vdekjes për njerëzit që kanë ndërruar jetë nga shkaqe të tjera, si gabimi mjekësor, sulmi në zemër, pneumonia e lidhur me ventilator, gripi, gabimi i recetës, heqja e trajtimit, goditje në tru, ose një shumëllojshmëri e infeksioneve të fituara në spital, etj.

Kjo diagnozë covid-19 u godit gjithashtu me individë të sëmurë ose të shëndetshëm, duke iu nënshtruar urdhrave mashtrues “karantinë” dhe gjurmimit të kontakteve, të cilat ndalonin në mënyrë të paligjshme njerëz dhe i privonin nga liria, ndërsa mbyllnin vendet e punës dhe industritë në proces.

Pas uljes së numrit të cikleve për të vaksinuarit, numri i rasteve ka rënë në mënyrë të parashikueshme, duke e bërë vaksinën të duket efektive. Për ta zhdukur më tej covid-19 tek të vaksinuarit, CDC ndaloi regjistrimin e “rasteve covid” në Pranverën e vitit 2021. Këto janë veprime të qëllimshme mashtrimi.

CDC po përdor këtë mashtrim mjekësor për të pohuar se të pavaksinuarit janë shkaku i pandemisë të vazhdueshme, kur në të vërtetë, të vaksinuarit janë ende duke u sëmurur dhe duke kërkuar të shtrohen nëpër spitale dhe duke ardhur me probleme të reja shëndetësore si inflamacioni i zemrës, mpiksjet e gjakut dhe goditja në tru. Përkundrazi, njerëzit që trajtohen siç duhet do të fitojnë imunitet që është 40 herë më i qëndrueshëm për parandalimin e shtrimit nëpër spitale.

Burimi: NaturalNews.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!