fbpx
Lajmet me te Klikuara

CDC Tërheq Protokollin: Testimi i PCR i Aprovuar nga CDC për të Diagnostikuar Covid ishte një Mashtrim që nga Dita e Parë …

Read Time:6 Minute, 18 Second

U bënë më shumë se një vit nga kryerja e mashtrimit shkencor për të nxitur “pozitive” false përmes testimit PCR, CDC ka njoftuar se po tërheq panelin diagnostikues RT-PCR më 31 dhjetor të këtij viti:

Pas datës 31 dhjetor 2021, CDC do të tërheqë kërkesën pranë Administratës Amerikane të Ushqimit dhe Barnave (FDA) për Autorizimin e Përdorimit Emergjent (EUA) të Panelit Diagnostikues në Real-Time RT-PCR të CDC 2019-Novel Coronavirus (2019-nCoV) analizat e futur për herë të parë në shkurt 2020 vetëm për zbulimin e SARS-CoV-2. CDC po siguron këtë njoftim paraprak për laboratorët klinikë që të kenë kohën e duhur për të zgjedhur dhe zbatuar një nga shumë alternativa të autorizuara nga FDA.

Përdorimi i testeve PCR për diagnozën e sëmundjes kovide është një mashtrim global shkencor, pasi në asnjë instrument PCR nuk mund të prodhojë rezultate sasiore që mund të tregojnë një ngarkesë specifike virale. Megjithatë, ky protokoll testimi i aprovuar nga CDC u mbështet për të sajuar iluzionin “kazemik” që pretendonte se qindra miliona njerëz në të gjithë botën ishin infektuar me kovid.

E gjithë kjo ishte një mashtrim i hollësishëm shkencor, dhe kushdo që e njeh me teknologjinë PCR e ka ditur këtë që nga fillimi.

Instrumentet PCR nuk janë instrumente sasiore. Ata nuk mund t’ju tregojnë se diçka është e pranishme në një shembull të dhënë. Çdo shkencëtar laboratorik i njohur me instrumentet PCR e di këtë. Megjithatë, ata vazhdojnë të ecin së bashku me mashtrimet globale të diagnostikimit të rasteve “pozitive” përmes testimit të PCR.

E gjithë “plandemia” e kovidit është bazuar në testimin mashtrues PCR, dhe tani CDC po njofton se po tërheq testin më të përdorur shumë herë, ndoshta duke bërë përpjekje për ta zëvendësuar me një test tjetër të protokollit mashtrues që mund të kontrollohet nga autoritetet shëndetësore për të përkeqësuar “pandeminë” sipas kërkesës (ose, ndoshta, pretendohet se kovidi është eliminuar dhe ne shpallëm fitoren).

Që nga fillimi, e gjithë pandemia nuk ka qenë asgjë tjetër veçse një mashtrim i testimit PCR i koordinuar globalisht. Siç më thanë përfaqësuesit e shitjeve të Thermo-Fischer në një takim ballë për ballë, instrumentet PCR nuk mund të përcaktojnë rezultatet sasiore.

Ata nuk përdorin lakoret e kalibrimit të instrumentit sasior ose standardet sasiore të jashtme të kovidit. Kjo do të thotë që instrumentet PCR nuk kanë ndonjë rol legjitim në diagnostikimin e ndonjë personi me sëmundje ose infeksione kovide. Prania e thjeshtë e një fragmenti të vetëm viral, shumëfishuar triliona herë përmes çiklizmit PCR, nuk tregon asgjë me vlerë shkencore ose diagnostike.

Siç raportuam dje:

Një gjykatë e apelit Portugez ka vendosur që testet e PCR janë të pasigurta dhe se është e paligjshme për njerëzit të karantinohen bazuar vetëm nga një provë PCR.

Gjykata deklaroi se besueshmëria e testit varet nga numri i cikleve të përdorura dhe ngarkesa virale e pranishme. Duke cituar Jaafar et al. 2020, gjykata arrin në përfundimin se:

“Nëse dikush testohet nga PCR si pozitiv kur përdoret një prag prej 35 ciklesh ose më i lartë (siç është rregull në shumicën e laboratorëve në Evropë dhe SH.B.A.), probabiliteti që personi në fjalë të infektohet është më pak se 3%, dhe probabiliteti që rezultati i thënë është një pozitiv i rremë është 97%. ”

Në mënyrë të ngjashme, gjykata austriake ka vendosur që testet PCR nuk janë të përshtatshme për diagnozën COVID-19 dhe se bllokimet nuk kanë asnjë bazë ligjore ose shkencore.

Gjykata theksoi se “një test PCR nuk është i përshtatshëm për diagnostikim dhe për këtë arsye nuk thotë në vetvete asgjë për sëmundjen ose infeksionin e një personi”.

Analistët e PCR dhe teknikët e shkencave laboratorike janë të ndërlikuar në mashtrimin global të testimit të kovidit
E gjithë pandemia e kovideve është një farsë, dhe e gjitha bazohej në testime mashtruese PCR. Çuditërisht, edhe teknikët dhe analistët e PCR e dinë këtë. Ata po marrin pjesë në një skemë globale për të shkatërruar jetën e njerëzve dhe për të shkatërruar ekonominë globale, dhe ata janë plotësisht të vetëdijshëm se kufizimet e instrumenteve të tyre nënkuptojnë që diagnozat e statusit të kovidit “pozitiv” bazuar në PCR janë të pakuptimta.

Unë drejtoj instrumente të shumëfishta të specifikimit masiv në laboratorin tim privat, përfshirë instrumentet QQQ dhe ICP-MS. Unë jam bashkë-zhvillues i dy metodave sasiore që u zhvilluan me përpikmëri për vlerësimin e molekulave të glifosatit në ushqim dhe për përqendrimet e kanabinoidit në ekstrakte të kërpit.

Unë jam nga afër i njohur me kalibrimin e instrumentit, standardet e jashtme, ekuacionet e përshtatjes së kurbës dhe analizën sasiore. Instrumentet PCR nuk janë të afta për asgjë nga këto. Ato janë të padobishme për diagnostikimin e sëmundjes infektive, pasi ato nuk mund të prodhojnë rezultate të përqendrimit të ngarkesës virale nga një mostër e dhënë.

Nëse doni të dini se sa diçka është e pranishme në një mostër të caktuar, duhet të përdorni instrumente shumë më komplekse të tilla si instrumente speciale masive trefishtë (që është ajo që unë përdor për të provuar ushqime për ndotjen e glifozatit, ndër të tjera).

Siç raporton Zero Hedge, edhe Dr. Fauci pranon që testimi i PCR-së është në thelb një mashtrim kur bëhet fjalë për diagnostikimin e sëmundjes së kavidit:

Dr. Fauci nga mesi i nëntorit, 2020:

Ajo që tani është një lloj evoluimi në një standard pak you nëse keni një prag cikli prej 35 ose më shumë… shanset që ai të besohet në replikim janë të vogla… veryshtë shumë zhgënjyese për pacientët, si dhe për mjekët, dikush vjen në, dhe ata përsërisin PCR-në e tyre, dhe është si pragu [i] ciklit 37, por ju pothuajse kurrë nuk mund ta kultivoni virusin nga një cikël pragu 37. … Pra, mendoj se nëse dikush hyn me 37, 38, madje 36, duhet të thuash, e di, janë vetëm nukleotide të vdekura, periudhë. ”

Ashtu si mjekët, infermierët dhe farmacistët po marrin pjesë në konviktet kriminale globale, teknikët dhe pronarët e laboratorëve PCR po marrin pjesë me gëzim në të njëjtin mashtrim, me gjasë sepse ata po fitojnë fitime të mëdha nga drejtimi i testeve mashtruese PCR që nuk do të kalonin kurrë në vëmendjen e asnjë provë legjitime shkencore për saktësi ose saktësi.

Në fakt, testet PCR nuk janë as të sakta dhe as precize. Koncepti i “precizionit” – i cili është i një rëndësie të madhe në analizën sasiore të laboratorit që përfshin pesticide, metale të rënda, dhe kështu me radhë – nuk ekziston në pajisjet PCR.

Nuk ka diçka të tillë si saktësia kur po shumëzoni materialin gjenetik në vetë kampionin. Ky proces, nga përkufizimi, shkatërron çdo njohuri kuptimplotë të masës ose përqendrimit në mostrën origjinale.

Nëse e njëjta mënyrë do të përdorej në testet e aparateve të alkoolit për shoferët e mundshëm të dehur, çdo person i gjallë do të arrestohej për një BDI, pasi që të paktën një molekulë alkooli qarkullon në gjakun e të gjithëve.

CDC po tërheq këtë metodë PCR ka shumë të ngjarë sepse ata e dinë që testi nuk mund t’i qëndrojë shqyrtimit të arsyeshëm shkencor.

Ata po përpiqen të mbulojnë gjurmët e tyre dhe vrimën e kujtesës provën mashtruese që u përdor për të drejtuar në radhë të parë plandeminë e rreme kovide. Por ne tashmë e dimë që CDC është një front kriminal për industrinë e vaksinave dhe që CDC nuk ka asnjë besueshmëri shkencore ose autoritet kur bëhet fjalë për testimin e ligjshëm të sëmundjes infektive.

CDC, ashtu si testi PCR, është një mashtrim i plotë.

Klikoni mbi linkun

https://www.brighteon.com/fc2aa0fe-eae0-4c32-bc23-47e6b6ab9d97https://www.brighteon.com/fc2aa0fe-eae0-4c32-bc23-47e6b6ab9d97

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!