fbpx
Lajmet me te Klikuara

Si mund të Zbulohet se sa Gjatë do Jetojnë të Vaksinuarit me mRNA

Read Time:2 Minute, 46 Second

Nga Henry Makow –

Dr Mylo Canderian, Ph.D. [i lindur Milos Iskanderianos, Korfuz, Greqi, 1938], i cili zhvilloi patentën për oksidin e grafenit për përdorim si një armë biologjike hematologjike në 2015.

Dr. Canderian është një “globalist gjenocid”, duke ndjekur Rregulloren Dhjetë të Guidestones në Gjeorgji, e cila diskutohet rrallë, duke thënë “Mos u bëj një kancer në tokë; Lini vend natyrës ”. Dr. Canderian është një bashkëpunëtor mjekësor i Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe është gjithashtu shumë mbështetës i Klaus Schwab dhe “Rivendosja e Madhe”, dhe inaugurimit të një monedhe dixhitale globale e cila është një qëllim dytësor i OBSH për 2022. Dr. Canderian është i mendimit se 95% e popullsisë së botës janë “Ngrënës të padobishëm” të cilët duhet të zhduken sa më shpejt që të jetë e mundur.

Ai ka shprehur përbuzjen e tij për “edukatorët infektivë” të cilët promovojnë teorinë e racës kritike dhe është i sigurt se “vaksina” do t’i japë fund “kancerit të njeriut në Tokë”. Dr. Canderian është një mbështetës i flaktë i detyrës dhe detyrimit të Masonerisë për të çliruar botën nga “murtaja e njerëzimit”.

Kështu që, e pyeta Mylo: “Si mund ta dinë me siguri të” vaksinuarit “sa kohë duhet të jetojnë pasi të jenë injektuar!?” Ai më paraqiti informacionin, të quajtur “Formula e Fundit të Ciklit”. Ai shpjegoi sa e lehtë është të llogaritet. “Fuqia e thjeshtësisë”, tha ai. “Ekziston një cikël maksimal prej dhjetë vjetësh nga injeksioni deri në fund të ciklit”, [ose vdekja], shtjelloi ai.!! “Dhe është jashtëzakonisht e lehtë për t’u përcaktuar.” Ai tha se çdo hematolog mund ta shohë atë në sekonda nën mikroskop dhe madje edhe më lehtë nën mikroskopin elektronik.

“Përqindja e gjakut e prekur [ose e ndotur] nga ose me oksid grafeni është reciprociteti i llogaritjes së fundit të ciklit,” Me fjalë të tjera, një “inokul” me një përkeqësim 20% të oksidit të grafenit në gjak, duke ndaluar kritere të tjera të hyrjes, do të jetojë për 8 vjet [10 vjet minus 20%] Dikush me përkeqësim 70% të oksidit të grafenit nuk do të jetojë më shumë se 3 vjet. [10 vjet minus 70%]. Oksidi i grafenit, për ata që nuk e dinë, është përbërësi i proteinave dhe prionit të thumbit të ARN të dërguarit, i cili është në luftë me zemrën, mushkëritë, trurin dhe gjakun për oksigjen.

Oksidi i grafenit është një sfungjer oksigjeni që privon trupin nga oksigjeni i nevojshëm dhe shkakton shumë ndërlikime, duke përfshirë por pa u kufizuar në shok anafilaktik, mpiksjen e gjakut, paralizë vdekjeprurëse pulmonare, kancer mitokondrial dhe kancer endotelial.

Pikëpamja e Dr. Mylo Canderian është shumë e njëjtë me Klaus Schwab, Bill Gates dhe CEO i Big Pharma: I LINI TË VDESIN TË GJITHË

E pyeta Mylo se çfarë ndikimi bëjnë dozat e dyta dhe të treta dhe nxitësit dhe si ndryshon tabela e fundit të ciklit. Mylo u përgjigj: “E gjitha është e matshme përmes testeve të gjakut. Sa më shumë injeksione dhe nxitje marrin idiotët, aq më keq do të jetë gjaku i tyre nën mikroskop dhe aq më shpejt ato do të kthehen në pleh.

Përfundimisht, e pyeta atë se si komploti për të vrarë kaq shumë miliarda njerëz mund të mbahej kaq sekret nga një grup kaq elitar. Përgjigja e tij ishte.

“Ju nuk dini shumë për masonerinë, apo jo,!?”

Dhe kjo eshte!!!

Përktheu Patrioti Maks Abazaj

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!