fbpx
Lajmet me te Klikuara

Joe Biden Nominon një Ekoterroriste për Byronë e Menaxhimit të Tokës …

Read Time:3 Minute, 46 Second

A po i mbyll Joe Biden sytë duke zgjedhur njerëz të rastësishëm në pozita më të larta shtetërore? Me sa po duket kështu themi se po, veçanërisht pasi shumë prej nominimeve të tij vazhdojnë të varen nga çështje të ndryshme në vend që të konfirmohen menjëherë .

Ose ai nuk po shqetësohet që të bëjë ndonjë hulumtim mbi nominimet e tij ose vërtet nuk i intereson fare se çfarë po ndodh me Sh.B.A-në

Emërimi më i ri i Biden është mjaft shqetësuese.

Personi që Biden ka zgjedhur të drejtojë Byronë e Menaxhimit të Tokës (BLM) nuk është askush tjetër përveçse një Tracy Stone-Manning.

Stone-Manning është ajo që ka qenë një avokate e rëndësishëm për Tokën e Parë! Një nga grupet më ekstremistësh të njohur për veprimet e tyre të dhunshme.

A nuk është kjo një gjë në të cilën ne nuk do të dëshironim që kreu i BLM të përfshihej? Në fund të fundit, me fuqinë që Stone-Manning do të merrte nga një pozicion i tillë, kjo mund ta çojë në kryerjen e të gjitha llojeve të akteve ekoterrorizëm nën hundën e tij.

Epo, kjo ishte vite më parë. Ne duhet të harrojmë atë që bëri ajo atëherë.

Stone-Manning tashmë ka dëshmuar se ajo ka kontribuar për të redaktuar një Tokë lokale së pari! Buletini kur ajo ishte studente e diplomuar 30 vjet më parë në Universitetin e Montanës.

Aktet e eko-terrorizmit për të cilin grupi ishte i famshëm ndodhën në vitet 1980 dhe 1990.

Nuk ka asnjë mënyrë që ajo të jetë akoma një ambientaliste radikale…

Stone-Manning u përfshi në krye të disa gazetave të krijuara me një buletin Tokë e Parë lokale! buletin që njihej si Rishikimi i Shkëmbinjve të Egër. Në një botim të titulluar “Ekuinoksi Vjeshtor”, Stone-Manning nuk ishte e vetmi person i përfshirë. Bill Haskins u rendit gjithashtu. Të dy, së bashku me pesë të tjerë, u morën në pyetje për një krim mbi pyjet në vitin 1989.

Spiking pemë ishte një mënyrë popullore për të parandaluar prerjet e pemëve nga sharrëxhinjtë. Në varësi të vendit ku ishte vendosur një pemë dhe nëse do të identifikohej përpara se sharrëxhinjtë të fillonin ta shihnin, kjo mund të shkaktojë dëmtime ose largim të punëtorëve.

Si redaktor i gazetës, Stone-Manning ishte gjithashtu në gjendje të përcaktojë se çfarë gjuhe është përdorur. Ajo nuk e kishte problem të lejonte një letër të pahijshme që përkrahte veprime të dhunshme. Dhe kjo filloi si “I dashur weeniewanker…” dhe vazhdoi të pyeste se çfarë do të bëhej për ata që i “bënë tokat tona publike”.

Gee, kjo duket si personi perfekt për të udhëhequr BLM.

Pyetja e vërtetë është nëse Biden ishte në dijeni për të kaluarën shumëngjyrëshe të Stone-Manning para se ai ta nominonte atë për një pozicion të rendësishëm. Edhe nëse ajo që ndodhi 30 vjet më parë ishte zhdukur, një vështrim i shpejtë i postimeve të saj në rrjetet sociale duhet të na sqarojë se pozicioni i saj nuk ka ndryshuar.

Në vitin 2020, Stone-Manning shkroi në Twitter në lidhje me një artikull që burri i saj kishte botuar në 2018, duke e quajtur atë një “thirrje qartësie”.

Ndërsa tingëllon sikur vendosja e tokës së pari do të ishte një tipar shumë i dëshirueshëm për dikë që do të drejtojë Byronë e Menaxhimit të Tokës, ne gjithashtu nuk mund të kemi dikë që është i gatshëm të kryejë këto akte ekoterrorizmi.

Ne duhet të reagojmë t’i vendosim njerëzit në radhë të parë.

Për fat të keq, ne kemi nevojë për një industri të prerjeve të drunjëve. Sidoqoftë, duhet të pyesim nëse Stone-Manning do ta përdorte pozicionin e saj për të mbjellë pemë të reja përpara se sharrëxhinjtë të hyjnë në një zonë të veçantë në pyll.

Oh, ajo nuk do të mund ta bëj këtë. Ajo këto gjëra i ka bërë vite më parë. Apo… do vazhdojë prapë të njëjtën gjë? Realiteti është që ne nuk e dimë. Megjithatë, Biden është i gatshëm të luajë bixhoz.

Nëse në të vërtetë do të shtrohej pyetja a është i aftë mendërishtë Joe Biden të jetë president. A e zgjodhi ai këtë të nominuar apo dikush tjetër e zgjodhi atë dhe vetëm i tha Biden se ajo është e mirë që të shkojë në atë post? Kjo është e qartë, ajo nuk duhet të konfirmohet ose ne do të rrezikojmë që toka të vendoset e para ndërsa njerëzit të sakrifikohen për një “të mirën më të madhe”.

Burimi: The Wall.wyi

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!