fbpx
Lajmet me te Klikuara

Harta e Tiranëve,ku Vaksinimi Covid-19 tani është i Detyrueshëm …

Gjatë një fjalimi në 12 korrik, Presidenti francez Emmanuel Macron njoftoi futjen e vaksinimit të detyrueshëm për punonjësit e kujdesit shëndetësor në spitale dhe një numër institucionesh të tjera.

Masat e reja kanë rezultuar të diskutueshme dhe pritet që të ndikojë tek 700,000 njerëz. Hapi u mor si pjesë e një faze të re të planit të Francës për të frenuar pandeminë mes përhapjes së variantit [gjoja] shumë infektues të Delta-s.

Siç vëren Niall McCarthy i Statista, Franca është bashkuar kështu me një listë të rreth 15 vendeve që kanë vendosur të imponojnë vaksinimin e detyrueshme në disa nivele.

Siç tregohet në hartë, detyrimi është në mbarë popullsinë sidomos në tre vende ku deri tani janë – Taxhikistan, Turkmenistan dhe Qytetin e Vatikanit.

Në disa Shtete të tjera, ekzistojnë vaksinime të detyrueshme për punonjësit e kujdesit shëndetësor ose të disa profesione të caktuara që kërkojnë një nivel të lartë të kontaktit njerëzor në një numër vendesh, përfshirë Anglinë, Italinë dhe Greqinë.

Në Rusi, për shembull, vaksinimi i punonjësve të sektorit të shërbimit është i detyrueshëm në disa lokalitete, të tilla si Moska dhe Shën Petersburg, ndërsa në Shtetet e Bashkuara, San Francisco U njoftua kohët e fundit se do t’ju kërkohet rreth 35,000 punonjësve të qytetit për të bërë vaksinën.

Burimi: ZeroHedge.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Çmendet Boris Johnson: Vetëm Njerëzit e ‘Vaksinuar plotësisht’ do të Lejohen të Marrin Pjesë në Ngjarjet e Mëdha publike …
Next post Referendumi për LGBTQ i Viktor Orban Mund të tregojë fundin e Anëtarësimit të Hungarisë në BE, ose fundin e Kryeministrisë së tij …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!