fbpx
Lajmet me te Klikuara

Hungaria dhe Polonia do Padisin Brukselin: Jemi Kundër ndryshimit të Seksit tek fëmijët …

Read Time:1 Minute, 11 Second

Brukseli po vazhdon avazin e saj me LGBT-NË duke sulmuar Hungarinë dhe Poloninë dhe duke filluar procedurat absurde mbi shkeljen e të drejtave të LGBT-së që të dy vendet nuk janë dakortë .

Hungaria dhe Polonia kanë marrë masa për të mbrojtur të rinjtë e tyre nën moshën 18 vjeç kundër Propagandës Agresive të Komunitetit LGBT-ës nga (lezbiket, homoseksualët dhe transgjinorët.

Ky është një diskriminim ndaj homoseksualëve dhe një shkelje e vlerave themelore të BE-së, thotë BE-ja.

Polonia është gjithashtu kundër për shkak të Reformës së saj gjyqësore në listën e hiteve të Brukselit.

Polonia dhe Hungaria duan të mbrojnë të rinjtë nga propaganda agresive LGBT.
Ligjet e ndërlidhura janë si një gjembë në syrin e Brukselit … Ata po shkelin parimet themelore të BE-së.

Edukimi seksual është çështje e prindërve, jo e BE-së, deklarojnë të dy vendet.

Brukseli dëshiron që ne ta padisim tani: Asnjë aktivistë i LGBT-së nuk duhet të jetë përpara fëmijëve tanë.
Ka dy procedime kundër Hungarisë,njëra për shkak të Ligjit për Mbrojtjen e Fëmijëve, i cili ndalon përmbajtjen që të promovojnë homoseksualitetin dhe ndryshimin e gjinisë nëpër shkolla si dhe nëpër televizione për fëmijët nën moshën 18 vjeç.

Dhe për më tepër, Hungaria refuzoi të mbështesë strategjinë e BE-së mbi “Të Drejtat e Barabarta në Edukimin Seksual”, në të cilën, ndër të tjera, aktivistët LGBT-së që shfaqen nëpër kopshte dhe shkolla .

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!