fbpx
Lajmet me te Klikuara

Berlin: Studentët Kërkojnë të futen në Universitet pa u Detyruar të Përdorin 3G …

U bën gati 14 orë dhe ne po qëndrojmë përpara hyrjes kryesore të Universitetit Humboldt në Berlin.

Porta e hekurt e zbukuruar dhe bukur është e mbyllur,dhe ne shikojmë përmes gardhit nëpërmjet portës të universitetit të elitës antike.

Ne jemi studentë që vëmë në pikëpyetje mënyrën aktuale të trajtimit të pandemisë në universitet dhe nuk kemi marrë ndonjë vëmendje nga politika në lidhje me koronën për më shumë se një vit.

Kjo është arsyeja pse ne po mundohemi t’ju tërheqim vëmendjen Politikës për problemin tonë: Ne jemi të gjithë Gjermanë nga Augsburg, Berlin, Dresden, Hanover, Leipzig, Lüneburg, Magdeburg, Mynih dhe gjithashtu dhe Vjena jemi në grupe të madhësive të ndryshme me Parrulla përpara universiteteve tona dhe po bëjmë foto si dhe po japim mesazhet tona për ti dëgjuar Bota.

Parrullat që mbajnë Studentët nëpër duar janë me këto mesazhe: “Kthehuni tek mësimi ballë për ballë, por pa përdorur 3G (i vaksinuar, testuar, rikuperuar)”.
Një tjetër Parrullë ka këtë mesazh: “Asnjë neglizhencë arsimore – kthehu në kampuse”.

Gjithashtu Studentët kanë dhe Parrulla të tjera ku shkruhej: “Larg ekranit, në jetë”.

“Më mirë të mos bëjmë Mësim fare se sa ta bëjmë në internet, më mirë të mos studiojmë më” boll ndaloni. Studentë janë kritikë ndaj koronavirusit që reklamojnë mësimin në internet?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Për të zhgënjyer Studiuesit e Lartë: ORF lejon Ekspertët e Gates të Justifikojnë Bllokimet …
Next post Analiza: Si mundet që Komunistët në Kubë të Qëndrojnë ende në Pushtet …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!