fbpx
Lajmet me te Klikuara

Ish-Zëdhënësja për Shtyp i Donald Trump Paralajmëron: Nuk mund të Ketë ‘Zgjedhje të Tjera’ Pa u Zgjidhur 2020-ta …

Nga Jeffrey Rodack 

Sh.B.A duhet të “rregullojë” atë që ndodhi në zgjedhjet e vitit 2020 përndryshe nuk do të ketë “zgjedhje të ardhshme”, tha Liz Harrington, ish-zëdhënësja e Presidentit Donald Trump, në një intervistë televizive.

“Kur të gjithë këta Republikanë dhe RINO (Republikanë Vetëm në një Emër) fillojnë papritur të shtiren sikur u interesonte integriteti i zgjedhjeve, ato janë gjithmonë zgjedhjet e radhës,” tha ajo. “Epo, ajo në të cilën është përqendruar baza, ajo në të cilën është përqendruar një amerikan mesatar, pavarësisht nga partia juaj nëse po i kushtonit vëmendje gjatë zgjedhjeve, ajo që keni qenë e përqendruar, është që ne nuk mund ta lejojmë kurrë që kjo të ndodhë përsëri. Dhe ne kemi për të rregulluar atë që ndodhi në vitin 2020 ose përndryshe nuk do të ketë zgjedhje të ardhshme, “i tha Harrington të hënën Natalie Harp e One America News Network.

“Në të vërtetë, e gjithë kjo bisedë tani për integritetin e zgjedhjeve dhe ndalimin e HR 1, ndalimin e Ligjit për të Drejtat e Votimit John Lewis, nuk është se mund të pranojmë që diçka që nuk ishte në rregull në 3, 4, 5, 6 dhe 7 nëntor? Të gjitha pasojat dhe të gjitha manipulimet dhe të gjitha mashtrimet që vazhduan – kjo është një pranim që sistemi që demokratët dhe aleatët e tyre në teknologjinë e madhe vendosën në vend [që] ata po përpiqen ta bëjnë të përhershëm, “tha ajo.

“Sondazhi më i mirë ishte Dita e Zgjedhjeve, duke parë pjesëmarrjen më të mirë sepse ne i njohim këto qarqe si Fulton County në Georgia, Wayne County në Detroit, në Phoenix, Maricopa, në Allegheny, në Filadelfia. Ne e dimë që ata kanë qenë të shtrembër. për dekada, por pjesëmarrja në Ditën e Zgjedhjeve i bëri ata që ti çojnë atë në një nivel krejt tjetër “.

Dhe në një cicërimë të së hënës ajo vuri në dukje: “Ata do ta quajnë ato një” zgjedhje “por nuk do të jetë në asnjë kuptim real. Do të jetë një Zgjedhje Fake si 2020, çfarëdo rezultati të paracaktuar Big Tech, Media, Uniparty duan – – pa marrë parasysh sa votues të vërtetë u qëndrojnë në rrugën e tyre Ne nuk do ta lejojmë të ndodhë! “

Ndërkohë, Trump deklaroi në Newsmax më 25 qershor se ai do të bëjë një “njoftim” rreth vitit 2024 “në një të ardhme jo shumë të largët”, duke shtuar se “ju do të tronditeni” me rezultatet e zgjedhjeve të vitit 2020.

“Do të bëj një njoftim në një të ardhme jo shumë të largët”, tha Trump për Newsmax “Wake Up America”. “Tani për tani, unë po ndihmoj shumë njerëz që të hyjnë në zyrë dhe ne po luftojmë shtetin e thellë dhe ne po luftojmë [të majtën] radikale. Ata janë pas meje. Ata janë pas Rudy [Giuliani] , ata janë pas teje, ndoshta. Ata janë pas kujtdo. Ata janë të mbrapshtë. Ata janë të mbrapshtë, dhe ata nuk bëjnë një punë të mirë dhe ata janë shumë të këqij për vendin … Por unë kam qenë duke luftuar ato për 5.5 vjet.

“Unë mendoj se do të jesh i tronditur” me rezultatet e zgjedhjeve të vitit 2024. “Unë mendoj se do të jesh shumë i lumtur. Ne duam pak kohë për të kaluar, mbase shikojmë se çfarë do të ndodhë në [2022]. Ne po japim miratime të jashtëzakonshme … dhe disa njerëz ngjiten me 40, 50 deri 60 pikë “

Burimi: Newsmax

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Plas Skandali: Qytetarët çojnë në SPAK Patronazhistët e Rilindjes …
Next post Braçe flet si Ekspert OBSH-je: Vaksinohuni, Mund të Infektohesh Kudo dhe Kurdo?
error: Materiali eshte i mbrojtur !!