fbpx
Lajmet me te Klikuara

Amerika është Rrëzuar Gjithmonë nga Kulti Satanik …

‘Askush nuk e kap kurrë pushtetin me synimin që ta heqë atë’ – George Orwell, 1984.


“Nazistët donin që gjermanët të mbështesnin diktaturën naziste dhe të besonin në idetë naziste. Për të arritur këtë qëllim, ata u përpoqën të kontrollonin format e komunikimit përmes censurës dhe propagandës. Kjo përfshinte kontrollin e gazetave, revistave, librave, artit, teatrit, muzikës, filmave dhe radios ”, tha Muzeu Memorial i Holokaustit i Shteteve të Bashkuara.

“Kur nazistët erdhën në pushtet në 1933, kushtetuta gjermane garantoi lirinë e fjalës dhe lirinë e shtypit. Përmes dekreteve dhe ligjeve, nazistët shfuqizuan këto të drejta civile dhe shkatërruan demokracinë gjermane. Duke filluar nga viti 1934, ishte e paligjshme të kritikosh qeverinë naziste. Edhe tregimi i një shaka për Hitlerin u konsiderua tradhti. Njerëzit në Gjermaninë naziste nuk mund të thoshin ose shkruanin çfarë të donin. ”

“Eliminimi i sistemit politik shumëpartiak gjerman solli shkatërrimin e qindra gazetave të prodhuara nga parti të paligjshme politike. Ai gjithashtu lejoi shtetin të kapte shtypshkronjat dhe pajisjet e Partive Komuniste dhe Social Demokrate, të cilat shpesh i kaloheshin direkt Partisë Naziste. Në muajt në vijim, nazistët vendosën kontroll ose ushtruan ndikim mbi organet e pavarura të shtypit.

Gjatë javëve të para të vitit 1933, regjimi nazist vendosi radion, shtypin dhe lajmet për të shkaktuar frikën e një “kryengritjeje komuniste” në pritje, pastaj kanalizoi ankthet popullore në masa politike që zhduknin liritë civile dhe demokracinë.

SA (Storm Troopers) dhe anëtarët e formacionit paraushtarak elitar nazist, SS, dolën në rrugë për të brutalizuar ose arrestuar kundërshtarët politikë dhe për t’i burgosur ata në qendrat e paraburgimit dhe kampet e përqendrimit të ngritura me ngut. Banditë nazistë hynë në zyrat e partive politike kundërshtare, duke shkatërruar shtypshkronjat dhe gazetat.

Ndonjëherë duke përdorur kompani mbajtëse për të maskuar pronësinë e re, drejtuesit e shtëpisë botuese në pronësi të Partisë Naziste, Franz Eher, krijuan një perandori të madhe që dëboi konkurrencën dhe bleu gazeta me çmime më të ulëta.

Disa gazeta të pavarura, veçanërisht gazeta konservatore dhe të përjavshme me ilustrim jo-politik, i akordohen regjimit përmes vetëcensurës ose iniciativës në trajtimin e temave të miratuara. ”

Ndoshta ne mund ta rishkruajmë atë citim nga e njëjta faqe në internet, por duke përdorur një mënyrë më të ndjeshme “sot”:

“Eliminimi i sistemit politik multi-partiak amerikan solli shkatërrimin e qindra burimeve të lajmeve të prodhuara nga pikëpamjet politike të jashtëligjshme. Ai gjithashtu lejoi Feds të kapnin faqet e internetit dhe pajisjet e mediave konservatore dhe të krishtera, të cilat shpesh u dorëzoheshin direkt mediave të kontrolluara nga Demokratët. Në muajt në vijim, demokratët vendosën kontroll ose ushtruan ndikim mbi organet e pavarura të shtypit.

Gjatë javëve të para të vitit 2016, regjimi Obama vendosi radion, TV dhe faqet e internetit për të shkaktuar frikën e një “kryengritjeje të krishterë konservatore”, më pas kanalizoi ankthet popullore në masa politike që zhduknin liritë civile dhe demokracinë.

BLM (Storm Troopers) dhe anëtarët e formacionit elitar paraushtarak demokrat, Antifa, dolën në rrugë për të brutalizuar ose frikësuar kundërshtarët politikë dhe burgosjen e tyre në qendrat e paraburgimit dhe kampet e përqendrimit të ngritura me ngut. Banditë demokratë hynë në zyrat e partive politike kundërshtare, duke shkatërruar kompjutera dhe pajisje të tjera.

Ndonjëherë duke përdorur kompani mbajtëse për të maskuar pronësinë e re, drejtuesit e elitave të NWO zotëronin shtëpi botuese, CNN – NY Times – ABC-NBC-CBS – Facebook – Twitter dhe kështu me radhë, krijuan një perandori të madhe që dëboi konkurrencën dhe bleu burime të lajmeve më poshtë -çmimet e tregut.

Disa burime të pavarura të lajmeve, veçanërisht faqet e internetit konservatore dhe burimet e lajmeve jo-politike, të akomoduara në regjim përmes vetëcensurës ose iniciativës në trajtimin e temave të miratuara. “

Në një histori me burim tjetër në të njëjtin botim ata vazhduan:

“Ministria e Propagandës, përmes Dhomës së saj të Shtypit në Reich, mori kontrollin mbi Shoqatën e Reich të Shtypit Gjerman, esnaf i cili rregullonte hyrjen në profesion. Sipas Ligjit të ri të Redaktorëve të 4 tetorit 1933, shoqata mbajti regjistrat e redaktorëve dhe gazetarëve “të pastër racor” dhe përjashtoi hebrenjtë dhe ata të martuar me hebrenj nga profesioni. Zyrtarët e Ministrisë së Propagandës prisnin që redaktorët dhe gazetarët, të cilët duhej të regjistroheshin në Dhomën e Shtypit të Reich për të punuar në terren, për të ndjekur mandatet dhe udhëzimet e dhëna nga ministria. Në paragrafin 14 të ligjit, regjimi u kërkoi redaktorëve të hiqnin dorë nga gjithçka “e llogaritur për të dobësuar forcën e Rajhut jashtë vendit ose brenda”.

Ministria e Propagandës synonte më tej të kontrollonte përmbajtjen e lajmeve dhe faqeve editoriale përmes direktivave të shpërndara në konferencat e përditshme në Berlin dhe të transmetuara përmes zyrave të propagandës së Partisë Naziste në gazetat rajonale ose lokale. Udhëzimet e hollësishme treguan se çfarë historish mund të raportohen ose nuk mund të raportohen dhe si të raportohen lajmet.

Gazetarët ose redaktorët që nuk i ndoqën këto udhëzime mund të pushohen nga puna ose, nëse besohet se veprojnë me qëllim të dëmtimit të Gjermanisë, mund të dërgohen në një kamp përqendrimi. Në vend që të shtypte lajmet, aparati propagandistik nazist në vend të kësaj kërkoi të kontrollonte rreptësisht rrjedhën dhe interpretimin e tij dhe të mohonte qasjen në burimet alternative të lajmeve. “

Kjo gjithashtu mund të rishkruhet dhe të përshtatet në mënyrë të përkryer me realitetin e sotëm vetëm duke ndryshuar emrat e fajtorëve, si qeveritarë ashtu edhe agjenci private.

Një shembull i fundit i huazimit të majtë nga strategjitë e provuara të lëvizjes naziste është “Byroja Federale e Hetimit duket e gatshme për të krijuar një brez të ri të Rinisë Hitlere, duke kthyer anëtarët e familjes kundër njëri-tjetrit dhe duke kërkuar që qytetarët të jenë në vëzhgim të ndonjë të afërmi, bashkëpunëtori, ose shoku që mund të jetë “mobilizuar drejt dhunës” nga The Liberty Beacon përfshin këtë cicërimë nga FBI.

“Anëtarët e familjes dhe bashkëmoshatarët shpesh janë në pozicionin më të mirë për të parë dëshmi të shenjave të mobilizimit ndaj dhunës. Ndihmoni në parandalimin e ekstremizmit të dhunshëm brenda vendit. Vizitoni https://go.usa.gov/x6mjf për të mësuar se si të dalloni sjellje të dyshimta dhe t’i raportoni ato në # FBI, “cicërimë, e cila gjithashtu përmbante grafikë me pamje të frikshme”.

Pas ngjarjeve në Kapitol në 6 Janar, njerëzit njoftuan me krenari se kishin grabitur anëtarët e familjes dhe bashkëpunëtorët të cilët i njihnin nga videot dhe fotot e ngjarjes që rezultoi në arrestimin e shumë njerëzve në mbarë vendin.

Me Antifa dhe BLM që luanin pjesën e Brownshirts, ne jemi duke parë historinë që përsëritet përsëri, me rreth të gjitha regjimet e mëparshme tiranike dhe diktatoriale në histori, veçanërisht ato të ndryshme Marksiste dhe Komuniste. Dhe po, nazistët kanë natyrë marksiste.

Shumë e kanë quajtur këtë Ballkanizimi i Shteteve të Bashkuara, dhe kjo nuk është një krahasim i padrejtë me gatishmërinë tonë për t’u thënë njerëzve që jemi duke u manipuluar për ta kthyer njërin kundër tjetrit dhe duke shpërthyer vazhdimisht me taktikë frike dhe urrejtje nga qeveria, shkollat ​​dhe mediat tona.

Kjo është një kohë shumë e rrezikshme për të folur me mendjen tuaj pasi rrezikoni punën tuaj, lirinë tuaj, familjen dhe miqtë tuaj dhe duke u quajtur terrorist i brendshëm nga qeveria jonë.

“FBI tani u thotë amerikanëve që të marrin me vete anëtarët e familjes, miqtë dhe fqinjët e tyre” ekstremistë “: A po udhëheq fantazma e Joe Stalin agjencinë? lexon titullin nga Lajmet Natyrore të Korrikut 16 2021 ku ata përdorin këndvështrimin e diktaturës Komuniste “Në një cicërimë që mund të ishte dërguar nga lideri sovjetik vrasës Josef Stalin nëse do të ishte gjallë në epokën moderne, FBI sinjalizonte fjalë për fjalë që Amerikanët duhet të ktheheshin në anëtarët e familjes, miqtë, të afërmit dhe fqinjët nëse ‘dyshojnë’ se janë ‘ekstremistë’ – dhe ne e dimë se çfarë kuptimi ka ky term për regjimin aktual, apo jo?

Facebook po bën pjesën e tyre në prishjen e të drejtave të Ndryshimit të Parë nga programi i tyre i ri për të na mbrojtur nga çdo “Ekstremizëm” që mund të na dalë përpara.

“Në një lëvizje tjetër Orwelliane për të frenuar dhe manipuluar rrjedhën e lirë të informacionit midis dhe fjalës së lirë të përdoruesve të mediave sociale, Facebook kohët e fundit filloi një provë të një” paralajmërimi ekstremizmi “të ri në platformën e tij kryesore për përdoruesit amerikanë të Facebook, gjigandi i mediave sociale njoftuar së fundmi.

Si pjesë e Iniciativës Redirect të kompanisë, e cila synon të luftojë konceptet e përcaktuara në mënyrë të paqartë të “ekstremizmit” dhe “gjuhës së urrejtjes”, mesazhet pop-up ngarkohen automatikisht për përdorues të caktuar të cilët ose mund të jenë ekspozuar ndaj “përmbajtjes ekstremiste” ose që mund të dinë dikush që po bëhet një “ekstremist”, i ndjekur nga butonat më poshtë që përcjellin përdoruesit në faqet e mbështetjes së Facebook në lidhje me “ekstremizmin” dhe “deradikalizimin” lexon tekstin nëAmerican Free Press.

Faleminderit qiejve që janë këtu për të na mbrojtur nga dëgjimi i ndonjë gjëje që nuk është miratuar zyrtarisht nga Diktatura Komuniste që ka pushtuar kombin tonë të dikurshëm të madh, duke mos pasur kurrë nevojë të mendojmë për veten tonë ose të vijmë në përfundimet tona është një ndihmë që na çliron mendjet për gjëra të tjera , si se si ne gjithashtu mund të marrim pjesë në jetesën jashtë qeverisë sesa të punojmë për të jetuar si çdo komunist i mirë modern.

AFP vazhdoi “George Orwell goditi vërtet gozhdën në kokë me 1984”, vuri në dukje një komentues kur kritikonte nismën e sapo filluar. “Facebook është Big Brother i ditëve tona”.

Megjithatë, një mesazh tjetër që aktualisht është duke u testuar në provë paralajmëron përdoruesit se ata “mund të jenë ekspozuar ndaj përmbajtjes së dëmshme ekstremiste kohët e fundit”, duke nënkuptuar që përdoruesit nuk janë të aftë të mendojnë në mënyrë kritike për veten e tyre për përmbajtjen që po shikojnë në platformën e Facebook.

“Grupet e dhunshme përpiqen të manipulojnë zemërimin dhe zhgënjimin tuaj”, – thuhet në mesazh. “Ju mund të merrni masa tani për të mbrojtur veten dhe të tjerët.”

“Facebook dhe gjigandët e tjerë të mediave shoqërore zakonisht konsultohen me organizata partiake të ekstremit të majtë dhe” ekspertë “, duke përfshirë Lidhjen Anti-Shpifje dhe Qendrën Jugore të Ligjit për Varfërinë, të cilët ndikojnë dhe formësojnë politikën për platformat e mëdha të teknologjisë.”

“Pa lirinë e mendimit nuk mund të ketë diçka të tillë si mençuria; dhe asgjë të tillë si liria publike, pa lirinë e fjalës ”dhe“ Liria e fjalës është një shtyllë kryesore e një qeverie të lirë; kur kjo mbështetje të hiqet, kushtetuta e një shoqërie të lirë shpërndahet dhe tirania ngrihet mbi rrënojat e saj “deklaroi Benjamin Franklin, duke e ditur mirë se çfarë mund të ndodhë me një formë të qeverisjes së Republikës së Lirë kur zgjedhësit e saj nuk ndjekin Ligjin e Lartë të tokës;

“Vetëm një popull i virtytshëm është i aftë për liri. Ndërsa kombet bëhen më të korruptuar dhe më të egër, ata kanë më shumë nevojë për zotërinj ”…“ Kjo Kushtetutë… mund të përfundojë vetëm në despotizëm… kur njerëzit do të korruptohen aq shumë sa të kenë nevojë për qeverinë despotike, duke qenë të paaftë për asnjë tjetër ”.

Fjalë të mençura vërtet.

Baruch Spinoza, një filozof Hollandez, tha:

“Qeveritë më tirane janë ato që bëjnë krime mendimesh, sepse të gjithë kanë një të drejtë të patjetërsueshme mbi mendimet e tij – jo, një gjendje e tillë e gjërave çon në sundimin e pasionit popullor.

“Për të shmangur të këqija të tilla në një shtet, nuk ka mënyrë më të sigurt sesa të bësh devotshmëri dhe fe të konsistojnë vetëm në veprime – domethënë, në praktikën e drejtësisë dhe bamirësisë, duke lënë të lira gjykimet e të gjithëve në aspekte të tjera.”

Siç raportohet në një histori Libertarianism.Org mbi Lirinë e Fesë dhe Fjalës:

“Përmendja e Spinozës për të drejtat e patjetërsueshme është shumë domethënëse; me të vërtetë, ky është themeli i argumentit të tij për lirinë e ndërgjegjes. Për Spinozën si për liberalët klasikë përgjithësisht, një e drejtë e patjetërsueshme është një e drejtë që është e lidhur pazgjidhshmërisht me arsyen e njeriut dhe lirinë e zgjedhjes morale. Kështu, meqenëse fjalë për fjalë nuk mund ta transferojmë fuqinë tonë të gjykimit dhe zgjedhjes tek një person tjetër, përfshirë një sovran, nuk mund të transferojmë ose të heqim dorë nga të drejtat tona të patjetërsueshme, edhe nëse dëshirojmë ta bëjmë këtë.

Edhe një skllav duhet të vendosë nëse do t’i bindet zotërisë së tij apo të vuajë pasojat; kjo fuqi e vendimmarrjes është e natyrshme në natyrën njerëzore dhe e pandashme nga ajo. Rezultati politik i kësaj teorie është se meqenëse të drejtat e patjetërsueshme nuk mund të transferohen kurrë, madje edhe me pëlqimin e agjentit, asnjë sovran nuk mund të pretendojë me të drejtë sundimin mbi ato të drejta. Spinoza e shprehu kështu:

[Askush] mendja e njeriut nuk mund të qëndrojë plotësisht në dispozicionin e tjetrit, sepse askush nuk mund të transferojë me dëshirë të drejtën e tij natyrore të arsyes dhe gjykimit të lirë, ose të detyrohet të bëjë. Për këtë arsye qeveria e cila përpiqet të kontrollojë mendjet konsiderohet tiranike dhe konsiderohet një abuzim i sovranitetit dhe një uzurpim i të drejtave të subjekteve, për të kërkuar të përshkruajnë atë që do të pranohet si e vërtetë, ose do të refuzohet si e rreme, ose cilat mendime duhet të veprojini njerëzit në adhurimin e tyre ndaj Zotit. Të gjitha këto pyetje hyjnë në të drejtën natyrore të një njeriu, të cilin ai nuk mund të heqë dorë vetëm me pëlqimin e tij. “

Tani “administrata e Biden” (me thonjëza sepse është një regjim i paligjshëm despotik, jo një Presidencë legjitime) duket se po bën thirrje për kompanitë që të censurojnë edhe mesazhe private, “Aleatët e Presidentit Joe Biden po bëjnë presion ndaj kompanive telefonike që të censurojnë mesazhet me tekst që mund të ketë dezinformim në lidhje me përgjigjen e administratës ndaj pandemisë ”, megjithëse MSM pretendon të kundërtën.

Historia e Rishikimit Kombëtar “Psaki: Shtëpia e Bardhë ‘Flamur’ ‘COVID’ Dezinformimi ‘për Censorët e Mediave Sociale” dëshmon se regjimi despotik i regjimit po punon drejtpërdrejt me mediat për të shtypur rrjedhën e lirë të së vërtetës dhe informacionit kur botuan këtë lajm të bukur informacioni :

“Gjatë një konferencë për shtyp të enjten, sekretari i shtypit Jen Psaki tha se Shtëpia e Bardhë po bashkëpunonte me kompanitë e mediave sociale për të censuruar‘ dezinformimin ‘COVID.

Në përgjigje të pyetjes së një reporteri, ajo tha se qeveria federale ka rritur kërkimin dhe ndjekjen e saj të dezinformimit.

“Ne jemi duke shënuar postime problematike për Facebook që përhapin dezinformim,” tha ajo.

Ajo diskutoi katër hapa kryesorë që qeveria federale po ndërmerr për të mbajtur të përgjegjshëm Facebook dhe titanë të tjerë të teknologjisë për identifikimin dhe kufizimin e përmbajtjes që konsiderohet e pasaktë përreth vaksinës COVID. “

“Facebook duhet të sigurojë të dhëna publike dhe transparente mbi arritjen e dezinformimit të vaksinës COVID-19, jo vetëm angazhimin, por arritjen e dezinformimit dhe audiencës që po arrin”, komentoi Psaki. “Kjo duhet t’u sigurohet jo vetëm studiuesve por publikut.”

Ajo gjithashtu tha se Shtëpia e Bardhë kishte propozuar një “strategji të fuqishme zbatimi” që kapërcen pronat e titanëve të teknologjisë si Facebook, i cili gjithashtu zotëron aplikacionet e njohura Instagram dhe Snapchat, dhe “siguron transparencë në lidhje me rregullat”.

Dhe vetëm kush do të përcaktojë se çfarë është “Faktësisht e Saktë”? Dhe saktësisht për çfarë po flasin ata kur përmendin një “Strategji të Fuqishme të Zbatimit”? Megjithatë, kampe burgimi më të paligjshëm, joetik dhe despotik, si ata mbështetës të pafajshëm të Trump në internimin në izolim të izolimit në Washington DC, madje pa ndonjë akuzë në shumë raste, apo thjesht akuza për shkelje shkeljeje? Ata ins kryengritës të dhunshëm ’sipas policisë së keqe të DC dhe Pelosi.

“Marksizmi tani po plotëson zbrazëtirën e fesë në Amerikë, me besimin e tij të zjarrtë te njeriu si” zoti i ri “. Një sondazh i Qendrës PewResearch 2019 zbuloi se Krishterimi po zhduket me shpejtësi në Shtetet e Bashkuara, vetëm 65% e Amerikanëve tani e përshkruajnë veten si të krishterë.

Kjo është një rënie tronditëse e shpejtë, duke marrë parasysh se numri ishte mbi 90% e besimtarëve në Zot vetëm disa vjet më parë.

Ndërsa ateizmi marksist tani predikohet si një ungjill i ri – me urrejtjen e tij ndaj vlerave tradicionale – media kryesore, shkollat, universitetet dhe grupet e njohura si Black Lives Matter vendosin tonin për një fenomen të ri: Amerika Marksiste, Bashkimi i ri Sovjetik “lexon historia në WND – Daily Net Botërore – “Bashkimi Sovjetik ishte Rusia duke lënë vlerat e saj tradicionale, historike Ortodokse dhe duke zbatuar ateizmin modern shtetëror në një sistem komunistMarksist. Të kontrolluara nga një elitë e vogël, e pamëshirshme, e cila erdhi në pushtet përmes një grushti shteti të përgjakshëm, vlerat tradicionale u hoqën brutalisht. Një tipar veçanërisht interesant është se “populli” u përshëndet në fjalime, por në të vërtetë roli i tyre ishte t’i bindeshin rreptësisht sunduesve totalitarë komunistë “.

Megjithëse nuk jemi (akoma) në një grusht shteti të përgjakshëm, ne jemi në një grusht shteti me mashtrimin e paligjshëm të votuesve që vendosi një kukull të lodhur plak para mikrofonit dhe teleproptorëve për të folur për elitat komuniste dhe besoj fjalinë tjetër nga ai artikull i shkëlqyeshëm është në të ardhmen tonë:

“Kushdo që protestoi, humbi vendin e punës, pozitën e tij në shoqëri, u dërgua në kampet e përqendrimit në Gulag ose u vra … .. Në të vërtetë, asnjë shoqëri marksiste nuk ka qenë në gjendje të prodhojë lumturi midis njerëzve. Më lejoni të përmend disa që kanë provuar: Bashkimin Sovjetik, Nacional Socializmin nën Hitlerin në Gjermani, Mao Ce Dun në Kinë. Të tre elitat prodhuan që treguan neglizhencë të rëndë ndaj nevojave pikërisht të të varfërve dhe klasës punëtore, gjenocid në shkallë masive, vrasje masive të disidentëve dhe një populli të nënshtruar me shumë pak të drejta të njeriut. ”

Disa ditë më parë, Geller Report lëshoi ​​një histori që gjithashtu duhet t’ju ftohtë deri në kockat tuaja. Administratori “Biden” tani po planifikon të lëshojë një listë të ndikuesve konservatorë të mediave sociale. “

“” Biden Admin tani po planifikon të lëshojë një listë të ndikuesve konservatorë të mediave sociale që u pasuan nga të pandehurit e 6 Janarit që vunë në dyshim integritetin e zgjedhjeve të vitit 2020. Lista përfshin gjithashtu Anëtarët e Kongresit, për një zyrtar të WH. “

Lexojeni përsëri – mund të mos përfshijë në mënyrë specifike ata që shkruajnë për ANP ose blog tjetër Konservator dhe faqe lajmesh, por nuk është larg tij. Ne jemi nën sulm nga një kult i lig Satanik i despotizmit tiranik, mos bëni asnjë gabim në gjykimet tuaja. Kjo nuk mund të përfundojë paqësisht pasi ASNJ peoples popuj në rrethana të ngjashme nuk kanë shpëtuar kurrë pa një luftë shumë të përgjakshme dhe të tmerrshme. Unë nuk e pres me padurim të ardhmen tonë dhe i lutem Krijuesit tonë për forcën dhe paqen që ne kërkojmë.

“Rebelimi ndaj tiranëve është bindja ndaj Zotit” (propozuar nga Franklin për moton e Vulës së Madhe të Shteteve të Bashkuara).

Shikoni gjithashtu: Ish agjenti i CIA paralajmëron: Amerika duke lëvizur ngadalë nga liria në tirani (video).

Ata fëmijë të varfër që regjimi i keq po importon për qëllimet e tyre të mbrapshta nuk kanë kaluar as kushtet tiranike të demokratëve. Videoja në këtë histori të BBC është shumë shqetësuese, shikoni nëse stomaku juaj mund ta trajtojë atë.

Rënia morale: Simbolet Satanike Tani Shfaqen në Ndërtesat Qeveritare në të gjithë Amerikën.

Burimi: AllNewsPipeline.com / Referenca: YouTube.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Braçe flet si Ekspert OBSH-je: Vaksinohuni, Mund të Infektohesh Kudo dhe Kurdo?
Next post Victor Orban është i tërbuar: Le të ndalojmë çmendurinë para se BE të detyrojë burrat të veshin fustane!
error: Materiali eshte i mbrojtur !!