fbpx
Lajmet me te Klikuara

Arizona:”Give The Routers!” – Trump Lëshon Deklaratën Bombë për Routers County Maricopa nuk do të kthehet …

Read Time:1 Minute, 54 Second

Një tjetër deklaratë Bombë nga Trump në lidhje me auditimin në Arizona.

Trump ka lëshuar një deklaratë duke shpërthyer ndaj Bordit të Mbikëqyrjes në Qarkun e Maricopa-s për mosdorëzimin e udhëzuesve që u thirrën.

Liz Harrigon në një postim të bërë në Twitter shkruan…

Presidenti Donald J. Trump:

“Pse Bordi i Mbikëqyrjes RINO Maricopa Co. në AZ nuk do t’i japë routerët? Çfarë po përpiqen të fshehin? Ata po luftojnë për jetë ose vdekje. Çfarë po ndodh? Dorëzoni routerët!”

FOTO

Çfarë po ndodh në qarkun Maricopa?

Një artikull nga Just The News përshkruan se auditorët ende nuk kanë qasje në routerët e rëndësishëm në Maricopa County.

Ndërsa kontrolli i diskutueshëm i Maricopa County, rezultatet e zgjedhjeve të Arizonës 2020 po afrohet, zyrtarët e auditimit të cilët ende nuk kanë një qasje në pajisjet kompjuterike që auditorët besojnë se janë kritike për të siguruar një rishikim të plotë të të dhënave të qarkut.

Zyrtarët e qarkut Maricopa në maj refuzuan të dorëzojnë routerët e kërkuar nga auditorët e zgjedhjeve në atë kohë, duke pretenduar se për ta bërë këtë do të përbënte një rrezik sigurie për shkak të ndërthurjes së qarkut të departamenteve të ndryshme në shumë router.

Ruterët “mbështesin [më shumë se 50] departamente, jo vetëm operacione zgjedhore”, duke përfshirë “të dhëna kritike të zbatimit të ligjit që, me ligj, nuk mund të zbulohen, si psh informacionin e mbrojtur shëndetësor të banorëve të Qarkut Maricopa dhe numrat e plotë të sigurimeve shoqërore”, një Zyrtari i qarkut e deklaroi në maj.

Në atë kohë çështja dukej se po shkonte drejt një ngecjeje, me qarkun duke cituar një privilegj të sigurisë dhe auditorët tregonin vendimin e një gjykatësi që drejtonte qarkun që të respektonin thirrjen e Senatit të shtetit.

Megjithatë, disa muaj më vonë, ndërsa pjesa më e madhe e punës së auditimit po mbaron, ruterët mungojnë tërësisht në dosjen e provave. Gjatë një seance dëgjimore të Senatit shtetëror këtë javë, auditori kryesor Ben Cotton deklaroi se ishte “shumë e rëndësishme” që hetuesit të merrnin qasje tek routerët për të përfunduar plotësisht kontrollin.

Burimi: https://thepalmierireport.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!