fbpx
Lajmet me te Klikuara

Njerëzit, janë “OMGJ”, Hibrida të Modifikuar Gjenetikisht nga forca të huaja Hiperdimensionale dhe janë Arkitektët e vërtetë të Matricës .(VIDEO)

Read Time:8 Minute, 0 Second

Nga Sandoka Mani –

Aktivistë dhe njerëz me qëllime pozitive të cdo fushe, po rrisin ndërgjegjësimin kolektiv për cështjet me të cilat përballet bota dhe njerëzimi sot. Padyshim që kjo është më se e nevojshme, por ajo që është e rëndësishme të kuptohet, është se gjithëcka që shohim në një nivel global 3 dimensional, si luftërat, shtypja, humbja e lirisë, mbikëqyrja, lakmia dhe sundimi i korporatave, modifikimi gjenetik, fluori në ujë, gjeoinxhinieria, produktet dhe karteli mafioz farmaceutik, vax’enemi i detyrueshëm, dogmat, sistemet politike dhe fetare, korrupsioni qeveritar, patologjitë seksuale, luftërat e qëllimshme, kontrolli i mendjes së medias dhe argëtimit të zakonshëm dhe shumë të tjera, të gjitha këto, janë krijimi dhe ndikimi i forcave jashtë fushës hapësirës dhe kohës në botën tonë, që kanë sunduar mbi njerëzimin për mijëra vjet, duke përdorur linjat e gjakut si njerëzit e tyre ose më saktë si kukulla për të zbatuar Axhendën e tyre.

Qëllimi dhe Axhenda e tyre kryesore është, dhe gjithmonë ka qenë, që të na mbajnë të mbyllur në një burg frekuencash, duke ushqyer të gjitha “gënjeshtrat emocionale” që krijohen përmes vuajtjeve, dramës, kaosit dhe luftimeve midis njerëzve, qoftë në nivelin global përmes luftërave apo dhe përmes luftimeve ndërpersonale në jetën e përditshme. Specia Homo Sapiens, duhet të jetë në një gjendje të përhershme frike dhe preokupimi për mbijetesën fizike, duke u bërë totalisht i varur nga Sistemi. Ky Sistem, është krijuar për të mbajtur të lidhur dhe në shërbim të vazhdueshëm njeriun, duke e bërë plotësisht të varur në këmbim të mbijetesës, por në disa raste dhe të mirëqënies. Një mirëqënie që shpesh është një iluzion dhe më së shumti përcaktohet nga dëshirat egocentrike. Realisht ky sistem është gjithcka që mundet të jetë për qëniet njerëzore. Por pyetja që duhet të shtrohet është se: Cfarë fshihet përtej këtij Sistemi dhe kontrollit hierarkik të saj? A është në të vërtetë ky Sistem në prosperitet të species njerëzore?

Në të vërtetë nuk është aspak sepse njerëzit janë programuar për të operuar në këtë linjë Sistemi që në zanafillën e tyre. Cdo gjë për shumicën e turmave është normale dhe në të vërtetë mendojnë se Sistemi vepron në prosperitetin e njerëzve. Por në thelb është krejt e kundërta. Njerzimi duke patur perceptimin dhe kënaqësitë e kufizuara pesë-shqisore, të cilat në fakt janë të shkëputura plotësisht nga mencuria e vetëdijes së lartë, autoritetit të brendshëm dhe vetes së emancipuar janë bërë totalisht të varur të indokrinuar dhe qënie robotike pa forcë mendimi kritik.

Por sigurisht vec këtyre, ekzistojnë një mijë e njëqind gjëra që parandalojnë një njeri të reflektojë apo nga zgjimi, të cilat e mbajnë atë në fuqinë e ëndrrave të tij…Për të vepruar me Vetëdije dhe me synim Zgjimin, është e nevojshme të njihet natyra e forcave që e mbajnë njeriun në një gjendje gjumi dhe në rradhë të parë të kuptohet cfarë është Realiteti jonë 3 Dimensional i Matricës, që në fakt është një Iluzion dhe Gënjeshtër e Pastër.

Para së gjithash duhet të kuptohet se ky gjum Iluzionar në të cilin ekziston njeriu, nuk është normal por hipnotik. Njeriu hipnotizohet dhe kjo gjendje hipnotike ruhet dhe forcohet vazhdimisht tek ai. ( Tani dikush do të mendonte se ka forca për të cilat është e dobishme dhe fitimprurëse ta mbajnë njeriun në një gjendje hipnotike dhe ta parandalojnë atë, të shohë të vërtetën dhe të kuptojë pozicionin e tij ). Ka thënë dikur, filozofi madhë mistik Rusë G. Gurdjieff….

Por sidoqoftë, a keni menduar ndonjëherë pse ka gjithmonë luftëra, mizori dhe mekanizma kontrolli të sofistikuara, dhe njëkohësisht asgjë nuk ndryshon në të Vërtetë? Thjesht cdo plan apo aksion ri-rregullon skenën me fytyra dhe maskime aktorësh të ndryshëm, por skenari dhe filmi ngelet i njëjtë. Cuditërisht shumë njerëz as që e shikojnë këtë fakt. Ashtu si në një qeli burgu, tapiceria ndryshon dhe hekurat ndryshojn duke u bërë prej xhami të mblinduar por burgu i “padukshëm” është ende atje i njëjti dhe për të njëjtin qëllim.Njerëzit thonë, se “është thjesht natyra njerëzore dhe egoja” që nuk i lejon të avancojnë. Por a e kemi pyetur ndonjëherë vërtet termin “natyrë njerëzore” dhe fjalë për fjalë gjithcka që na është thënë për njerëzimin? Sigurisht që jo.

Në të vërtetë njerëzit, janë “OMGJ”, jemi hibrida të modifikuar gjenetikisht nga forca të huaja Hiperdimensionale që janë arkitektët e vërtetë të Matricës dhe Realitetit tonë. Sigurisht dhe të këtij Sistemi. Por kjo temë është mjaftë e ndërlikuar dhe tepër e gjatë për tu shtjelluar në këtë artikull.

Ata e shohin Tokën dhe njerëzit si pronë dhe fermë të tyre, duke i rritur njerëzit si bagëti për tu ushqyer jo në aspektin e konsumit fizik. Sistemi ku po jetojmë sot, programet e saj dhe deri tek shoqëria apo kultura e ngritur pikërisht mbi ciklet e këtij Sistemi, janë një krijim nga të huajt dhe jo totalisht “njerëzore”. Më sakt struktura dhe themelimi i sistemit dhe vazhdimësis tonë, vjen nga të huajt. Ata që zbatojnë Axhendat Negative, gjithashtu kanë mbushur me besime fetare dogmatike dhe një seri të gjerë manipulimesh shpirtërore të korruptuara që njerëzimi po arrin ti shikojë dhe ti kuptojë nga pak në “Epokën e Re”. Ndërsa për pakicën e vogël, këto manipulime janë dhe konsiderohen si një virus. Por i gjithë ky normalizim, në të vërtetë është një patologji e madhe.

Kjo është arsyeja pse vetëm përqendrimi në manifestimet 3 Dimensionale të Matricës nuk do të sjellë kurrë ndryshim të vërtetë pozitivë, dhe as nuk do të ndodhë ndryshimi përmes ndonjë prej institucioneve të Matricës, të tilla si qeveria, sepse në fakt janë burimi që ushqehen pikërisht prej Elitave dhe korporatave të tyre. Skema piramidale vazhdon dhe arrin deri tek kontrolli Hiperdimensional. Por në fakt, nuk ka shumë rëndësi se kë fajësoni ose ku përqendroheni brenda nivelit 3D:

Illuminati

Sionistët

Jezuitët

Bankierë

Monsanto, ose ndonjë figurë politike, korporative; Në thelb të gjithë janë vetë kukulla me role kryesore. Ndërsa njerëzimi është si një kope skllevërish që i shërben sistemit dhe që barazohen me delet.

Të kuptuarit Sistemin e Kontrollit të Matricës Hiperdimensionale, është thelbësore në këtë ditë dhe në moshë për këdo që dëshiron të reflektojë dhe të ketë një botë më të mirë. Siinqeriteti me Vetëveten / punët personale dhe de-programimin nga realiteti i konsensusit, është pjesë e kujdo dhe iniciativë që takon kujtë do, ta marri. Sepse është rruga për tu lidhur me natyrën dhe unin tonë sovran të mishëruar këtu në këtë lojë…

Gradualisht duke u rilidhur me Hyjnoren përbrenda, arrim të kapërcejmë Matricën mutante dhe të ri-lidhemi me shtypin tonë origjinal duke na bërë të aftë, zotër të vetes dhe kontrolluesit e vërtetë të realitetit tonë. Me pak fjalë jo më dele. Sigurisht që e gjithë kjo nuk është një rrugë e lehtë dhe puna përfshin përballjen me frikën e një personi dhe vënien në dyshim të besimeve dhe programeve të rrënjosura thellë në jetën shoqërore pseudo shpirtërore dhe kulturore. Zhgënjimi i madhë është gjithashtu një pjesë e pashmangshme e këtij procesi. Luftimi i qeverive dhe Elitës psikopatike vetëm në këtë nivel 3D, kurrë nuk do ti japë fund luftërave, vuajtjeve dhe të keqes. Sepse vetë “Elita” janë thjesht peng dhe kukulla të forcave Negative Hiperdimensionale që i pushtojnë plotësisht ata…

Votimi, dhënia e pëlqimit për tu sunduar dhe besimi në fenë e qeverisë, është gjithashtu një konstrukt i huaj i kontrollit të mendjes sic është cdo prej feve kryesore botërore e krijuar për të mbajtur njerëzit të burgosur, jashtë vullnetit të tyre të lirë, injorantë dhe të shkëputur nga autoriteti i tyre i brendshëm shpirtëror, ndërsa japin fuqinë e tyre sic ju kërkohet dhe bëhen ndjekës autoritarë. Tani përqendrimi vetëm në cështjet ekologjike, mjedisore, OMGJ, energjia e gjelbër, etj, nuk do të sjellin kurrë një “botë më të mirë” sepse ata njohin mirë strukturën e këtij realiteti dhe shoqërinë që sundojnë.

Ata thjesht po luftojnë simptomat dhe përsëri, fjalë për fjalë, gjithcka që ne e shohim si një “Problem” për tu “Zgjidhur” në një nivel 3D, në faktë është një manifestim i entiteteve Hiperdimensionale që ka qeverisur mbi njerëzimin për vite me radhë, duke u fshehur pas një “veli” jashtë perceptimit pesë ndijor njerëzor, duke na shkëputur nga cfarë po ndodhë me të vërtetë dhe për të na mbajtur në një burg frekuencash përmes manipulimit gjenetik, të kycur në mënyrën 3 dimensionale të mbijetesës fizike dhe duke u ushqyer energjitikisht dhe jo vetëm.

Tani injoranca nuk është lumturi dhe as nuk është mbrojtje. Kushdo që nuk është në dijeni të Matricës Hiperdimensionale dhe nuk e kupton se si funksionon manipulimi dhe kontrolli i botës në përgjithësi, është i ndikuar plotësisht, dhe kjo është më se normale. Gati të gjithë njerëzit mendojnë se janë plotësisht koshient dhe mendojnë se zotërojnë vullnetin e tyre të lirë. Por në të vërtetë, Vullneti i Lirë nuk ekziston, por vetëm iluzioni i të qenit i tillë. Kështu turmat skllave mund të jenë agjent të Matricës, të pavetëdijshëm, duke luajtur si pengje në një tabelë të madhe shahu. Këto pengje skllevërish, nëqoftëse shihen nga një prizëm i lartë, nuk janë koshientë dhe në të vërtetë janë robota të programeve të sistemit…

Liria e dukshme reklamuese dhe vetë-pohimi i qënies sonë personale me të cilën ne jemi kaq thellësisht të lidhur, fshehin një nënshtrim të mjerueshëm. Egoja jonë, që mburret me lirinë, është në cdo moment skllavi.

Dituria është Dritë dhe Drita është Dituri dhe në të vërtetë është porta hyrëse për të marrë “Gnosis”, Njohurit më të larta që nuk mund të perceptohet përmes pesë shqisave ose mendjeve tona të vogla.

Ky është procesi i “Ngjitjes” dhe Koha e Tranzicionit ku jemi tani. Shumë janë thirrur, pak kanë zgjedhur ti përgjigjen thirrjes.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!