fbpx
Lajmet me te Klikuara

A është e mundur të Ndodhi një Luftë Bërthamore? Apo një luftë Bio-Inxhinierike?

Read Time:10 Minute, 53 Second

Së pari, imagjinoni një shpërthim bërthamor, apo një luftë bërthamore të avancuar teknologjikisht, me armë atomike dhe lloje të disponueshme armësh sekrete që sot sigurisht ruhen larg puplikut. SH.B.A = Izrael, Rusia, dhe Kina mundet të fillojnë si plan, një luftë bërthamore ku mund të shkatërrojnë gati gjithë njerëzimin.90% e popullsisë botërore mund të zhduket dhe bashkë me të, e gjithë infrastruktura themelore e të gjitha qyteteteve kryesore.

Gjithashtu dhe rrezet e diellit do të bllokohen për ndoshta disa dekada. Vetëm brenda disa javësh tymi bërthamor do të përhapej përreth tokës me një lartësi prej 30 km ku rreshjet e shiut nuk do të ishin të mundura të binin, kështu që retë e pluhurit bërthamor mund të mbetet për vite me radhë, duke bllokuar diellin dhe duke shkatërruar të korrat, ndërsa uria do të zgjerohej duke u bërë vdekjeprurëse.

Por ata që mund ti mbijetojnë shpërthimeve bërthamore mund të vdesin, nëse jo nga uria, nga të gjitha llojet e sëmundjeve kancerogjene dhe sëmundjeve të tjera të lidhura me rrezatimin bërthamor duke sjell kështu, fundin e njerëzimit sic ne e njohim. Ndoshta të mbijetuarit e vetëm dhe bartësi i mundshëm i gjenomit njerëzor në një histori të re njerëzore, do të ishin mbase njerëzit Indigjenë. Ata që kanë qenë në gjendje të ruajnë jetesën e tyre në xhunglat më të thella të Amazonës dhe ato që nuk janë shkatërruar akoma në pyjet më të thella të Indonezisë dhe Afrikës, dhe disa cepa të tjerë të largët të botës.

Ky është një skenar i mundshëm në lojë, por me një propabilitet mjaft të vogël për të ndodhur. Por shumë thonë se historia përsëritet dhe kjo ka ndodhur ndoshta disa herë më parë në historinë e Nënës Tokë. Por ajo që vlenë për tu theksuar është se sigurisht, nuk ka më gjasa me bomba bërthamore. Mizoritë njerëzore, grindjet ndërkulturore, madje edhe fenomene natyrore ose një kombinim i të dyjave, mund të jenë gjithashtu shkaku i zhdukjes së kopeve njerëzore.

Por sot, disa studiues, shkencëtarë dhe hetues serioz profesionist, mund të paralajmërojnë për rreziqet e zhdukjes dhe asimilimit njerëzor, jo nga një luftë bërthamore por nga një axhendë mjaftë dinake dhe aq inteligjente sa shumica nuk është e aftë ta vërej.

Si përherë masat e mëdha të njerëzve janë stakuar në rutinën e tyre dhe një pjesë në komoditetin e tyre, ku nuk dëshirojn të dijnë fare për rreziqe të tilla. Në të vërtetë bota është në një pikë kritike dhe me rrezik të lartë në historinë e saj. Fakt është se lloji njerëzor është aty ku e meriton të jetë, përkatësisht në gjumë dhe shumica tjetër pikërisht gënjen veten duke menduar se janë të informuar dhe me njohuri, por që në të vërtetë kjo shumicë ndodhet totalisht në një botë ëndrrash shumë të rrezikshme. Në sytë e pakicës grabiqare, kjo shumicë mendje vdekurish, ngjajnë disi si fëmijë të llastuar.

Pra të joshur nga rehatia e përditshme dhe nga gënjeshtrat e përditshme e autoriteteve, shumica e madhe preferon të mos zgjohet, të besojnë ato që ju paraqiten dhe të vazhdojnë të jetojnë në një botë fantazie. Me pak fjalë, shoqëri si ajo perëndimore, është bërë aq e vetëkënaqur sa që preferon shumë herë më shumë gënjeshtrat ndaj së vërtetave.

William Casei, Drejtori i CIAs nën Presidentin Ronald Reagan, dikur deklaroi: “Ne do ta dimë që programi ynë i diss-informimit është i plotë, kur gjithcka që publiku Amerikan beson është e gabuar.”

Kjo thënie sigurisht që nuk vlen vetëm për Amerikën por për gjithë Botën…

Nuk dua ta ngarkoj këtë shkrim me gjëra shumë më të komplikuara, por koha që Nëna Tokë ka hyrë, ndodhet në një proces të vetë-pastrimit dhe kënaqësia më e madhe e imja dhe e shumë të tjerëve është se Natyra Tokë e meriton atë. Elitat njohin shumë mirë shkencat e fshehta Astronomike, Kuantike, Astrofizike, Alkimike dhe njohin potencialin e ndryshimit të madh që epoka e artë e ujorit ka. Ata po përgatisin azhurnimin dhe njëkohësisht spastrimin e Tokës nga popullatat e mëdha, duke synuar mbikqyrjen dhe kontrollin totalitar të popullsisë globale si hapin e parë. Se pse ndodhë e gjitha kjo, përgjigja është e gjatë gati sa një libër. Pora është një luftë globale-bërthamore ajo që vërtetë ata duan për të shfarosur masivisht kopet njerzore? Sigurisht që jo.

Ata, “Global Cabal”, e dinë se dhe vetë të afërmit e tyre cënohen nga një rrezik i tillë. Nuk ka asnjë proces përzgjedhjeje në popullata midis një plani asgjësues gjigant bërthamor. Pavarsisht se vetë ata kanë strukturat e shpëtimit, nuk është në favorë dhe interes të askujt dhe Axhendat e tyre sigurisht që nuk provojnë aspak një fakt të tillë. Shumë prej tyre mund të fshihen për një kohë të gjatë në bunkerët e tyre luksozë nëntokësor që ata tashmë kanë përgatitur për “skenarë të cdo rasti, por jo për shumë kohë. Cfarë kënaqësie do të ishte të jetoje nën tokë, dhe larg diellit të vërtetë. Por për të mos harruar disa prej tyre lulëzojnë në errësirë dhe mund të jetë gjithashtu një përvojë e këndshme.

Por vetëm disa shpërthime bërthamore, një mijë herë më të forta se ato që zhdukën Hiroshimën dhe Nagasakin, mund ti jepnin fund të gjithave. Aty gjithashtu do të mbaronte diskriminimi racor, rajonal dhe cdo gjë tjetër. Dhe kjo nuk është ajo që dëshiron kjo Elitë globale, të cilët jetojnë jetën materiale dhe pa dhembshuri, sepse ata, Elitat, Linjat e Gjakut, kanë mungesë të plotë të empatisë cka i bën ata të mos i njohin emocione si mëshira dhe dhembshuria…

Sidoqoftë Arsenali bërthamor tani është bërë shumë i sofistikuar, me shkatërrimin bërthamor të shënjestruar kudo që ata dëshirojnë. Por “Dark Cabal”, me shumë gjasa nuk do të dëshironte këtë plan spastrimi bërthamor dhe shkatërrimi atomik. Disa “ekspertë” mediatik të tyre thonë se jemi 100 sekonda nga Armagedoni dhe shumë afër dickaje që nuk do të ketë rikuperime të lehta. Por të gjitha këto janë manipulime të qëllimshme dhe mbrapa tyre fshihen skenarët e vërtetë. Sidoqoftë përsëri nënvizoj se ky është një skenar në lojë me një përqindje shumë të vogël gati të pamundur për të ndodhur.

Por skenari tjetër i një ripërsëritjeje të Luftës së Dytë Botërore, është pikërisht ai në të cilin po jetojmë tani, i cili është një plan akoma më i rrezikshmëm dhe afatë gjatë. Por vështirë se dikush e vë re dhe e kupton atë sic duhet.

Dekada më parë, dhe i përshkruar mirë për publikun, është Raporti i ashtuquajtur Rockefeller 2010, dhe Ngjarja 21, me një simulim kompjuterik të një armiku të padukshëm të viruseve të “frikës”. Eshtë pikërisht kjo që bota përjeton dhe që në fakt është një simulim i S/\RS-Cobit-2, i planifikuar vite më parë si fillimin dhe përgatitjen e një Axhende shpopulluese të vërtetë që do vijë mbas provës.

Por shumica si përherë zgjedhë të mos shikoj kur e vërteta paraqitet realisht. Sic njohim në fillimin e Plandemisë, simulimi po shkaktonte dëm kolateral të një asgjësimi pothuajse total të ekonomisë së globit duke falimentuar ndërmarjet, biznese, humbjet e vendeve të punës duke përshkallzuar varfërin urinë dhe mungesën e plotë të shëndetësis…

Kjo është pikërisht ajo që demonstron realitetin sot: Një katastrofë kolosale socio-ekonomike e përmasave të njohura kurrë më parë e cila do të vazhdojë. E gjithë kjo tashmë ka sjellë dëme mjaftë të mëdha në cdo infrastruktur dhe vështirë se kemi parë akoma majën e ajsbergut. Plandemit e tilla të imponuara artificialisht do të ndihmojnë në vrasjen e mëtejshme të kopeve njerzore dhe kjo që po jetojmë është thjesht nxehmja.

Do të ketë më shumë pandemi, derisa të arrihet plani dhe qëllimi tjetër Globalist Cabal, që është: “Shpopopullimi masiv gradual”, rrëmbimi i burimeve të mbetura të Nënës Tokë, si dhe kontrolli i plotë mbi një sistem monetar unik global…

“Rivendosja Globale” me qëllim kontrollin vërtetohet nga deklarata e WEF ku thotë: “Ju nuk do të zotëroni asgjë dhe do të jeni të lumtur” – dhe më lejoni të shtoj – “të lumtur – për sa kohë që silleni, ashtu sic duam që ju të silleni”.

Nëse jo, mund të jetë e mundur në këtë pikë, për të ndezur UA dhe për të eutanizuar qytetarin e pabindur, “Transhuman”. Prova e gjithë kësaj u zbatua me sukses në Wuhan ku individë të ndryshëm asimiloheshin në distancë me anë të valëve milimetrike…Për këto operacione të teknologjisë së lartë ata kanë nevojë për 5G dhe sic i quajnë në reklama së shpejti 6G. 5G, tashmë funksionon në shumë vende dhe shumë zona urbane, në Evropë dhe SH.B.A. Dhe së shpejti ata do të marrin valë dhe fusha edhe më të fuqishme elektromagnetike (EM) për të manipuluar nano-teknologjin të implantuar në trupa me anë të va ‘x’ nimeve. Suksese për ata që kanë kryer va’ x ‘inën e vërtetë ’21’.

Sidoqoftë sot, aktualisht ndodhen me mijra satelitë të ashtuquajtur Starlink në orbitë.

Qëllimi afatgjatë është plus 30,000 të tillë.Ata janë duke transmetuar të dhëna të gjeneruara nga AI me fuqi të lartë te miliona antenave 5G rreth globit, dhe prej andej informacioni lidhet me fushat magnetike, përfshirë MF që janë planifikuar të krijohen tek njerëzit në seancën e rradhës.Njëkohësisht me fushën 5G dhe EM, njerëzit do të shndërroheshin në “Transhumans”.

Kjo katastrofë njerëzore dhe krimet kundër njerëzimit, me të cilat po përballemi sot, janë planifikuar për shumë dekada, mu para syve tanë. Disa individë të cilët kanë demaskuar haptazi këto plane shumë vite më parë, gjysma e tyre kanë vdekur në mënyra aksidentale. Po sidoqoftë na u tha hapur se cfarë Ata planifikojnë të ekzekutojnë, për shembull si Raporti i Rockefeller dhe Eventin 21 / Rivendosja e Madhe që është dokumentuar vite më parë dhe që sot kemi jetuar vetëm provën e saj… Jo vetëm të gjitha vendet anëtare të OKB, por edhe trupi politik i sistemit të OKB, si dhe shumë nën-organizata përfshirë, KUSHUNICEF, gjoja agjencia e KB-së për mbrojtjen e fëmijëve, Organizata Botërore e Tregtisë,UNCTAD, UNDP, Banka Boterore FMN dhe sigurisht, lojtarët kryesorë të Forumit Ekonomik Botëror (WEF), janë pjesë e kësaj përpjekjeje të përbashkët për të shkatërruar dhe shndërruar civilizimin sic e njohim ne.

Sigurisht që përvec shkatërrimit të ekonomisë globale, ekziston një axhendë eugjeniste prapa kësaj “shtypjeje kovidiote” dhe kjo nuk përbën më dyshim.

Duke përfunduar e sigurt është se po planifikohet shpopullimi. Kështu që për të mbajtur njerëzit nën kontroll, kjo kryhet me,fushata dhe diss- informacione të jashtëzakonshme dhe të vazhdueshme të frikës, bllokime të përsëritura, imponimet e detyrueshme, distancimi shoqëror, kufizimi i madh i tubimeve njerëzore – dhe kështu me radhë duke i ripërsëritur… Këto janë masa të njohura për të denigruar dinjitetin dhe vetëvlerësimin.

Frika po zvogëlon gjithashtu sistemin imunitar, si dhe fuqinë dhe vullnetin për të rezistuar. Pothuajse secili nga 193 vendet anëtare të OKB kishin shpallur menjëherë një emergjencë shëndetësore, e ngjashme me një Ligj të Urgjencës, një lloj Ligji Marcial Shëndetësor, duke eliminuar shumicën e të drejtave civile njerëzore.

Të gjitha këto “masa të mbrojtjes shëndetësore” janë të planifikuara mirë, nën moton, “Ndaj për të Pushtuar” …

Duhet kuptuar se një plandemi, kushton më pak se një holokaust bërthamor dhe është shumë herë një plan më i zgjuar. Si dhe nuk ka shkatërrim të infrastrukturës dhe qyteteve.Ajo rrit tokën në dispozicion të menaxherëve dhe Elitës ku Toka dhe pronat e sapocliruara nga njerëz të fermës shkojnë tek Elitat dhe mbase në bujqësinë e re të Elitës “të sigurt për mjedisin”, sic përhapet nga fermeri filantrop Bill Gates, aktualisht pronari i vetëm më i madh i tokës bujqësore në Shtetet e Bashkuara. Ai promovon mish me bazë perimesh për të shpëtuar botën nga CO2 dhe natyrisht, nga ngrohja globale?

E gjitha kjo shkon edhe një hap më tej sesa Marrëveshja e Re e Gjelbër, e mbështetur nga e majta e re, një gënjeshtër e cila katapulton kapitalizmin neoliberal në një dimension të ri.Një gënjeshtër që ata besojnë se mund të shitet lehtë si e vërteta në një botë që është indoktrinuar për dekada me ardhjen false të “ndryshimit të klimës” dhe jo vetëm…Eshtë një qasje joshëse ndaj një Rendi Botëror të Ri për të gjithë ata që përsërisin në unison dhe në hap të mbyllur të gjitha parullat e ambientalistëve të rremë.

Rendi i Ri Botëror, kërkon një popullsi jashtëzakonisht shumë të reduktuar të botës.Por kjo luftë pa pikë dyshimi është një bio-luftë, shumë herë më e sofistikuar dhe që po jetojmë vetëm fillimin dhe provën e saj, e cika nuk do të na vrasë të gjithëve menjëherë… Familjet Mbretërore dhe Monarkit janë mbi të gjithë dhe janë ata që zotërojnë korrporatat e mëdha miliarda dollarëshe me filantropët e tyre miliarder të cilët komandojnë qeveritë për të krijuar Rendin e Ri Global.

Në gjithë këtë orkestrim ata synojnë të kontrollojnë dhe do të zotërojnë njëherë dhe përgjithmon të gjitha burimet e lira të Planetit. Ky do të jetë mbretërimi i tyre përfundimtar dhe i përbërë nga linja e gjakut të familjeve të tyre Mbretërore, me një popullsi të vogël Transhumane. Këta janë pikërisht diktatorët e mëdhenj Globalistë, që synojnë të shtynë përpara Axhendën e shpopullimit dhe Transhumanismit.

Përgatiti Sandoka Mani

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!