fbpx
Lajmet me te Klikuara

SHBA: Ligjvënësit dhe Aktivistët e të Drejtave Civile sulmojnë Oficerët e Zbatimit të Ligjit duke i Akuzuar si Njerëz të këqij. …

Read Time:3 Minute, 52 Second

Ndërsa Demokratët janë në pushtet, injorantët do të luajnë. Shtytja për të paguar dhe shkatërruar forcat e policisë në të gjithë vendin është ngritur në lartësi të reja ndërsa shumë grupe të të drejtave civile kanë hartuar me egoizëm një letër dhe u’a kanë dërguar ligjbërësve duke kërkuar që ata të ndëshkojnë oficerët e policisë për kryerjen e punës së tyre.

Republikanët kanë vëzhguar demokratët dhe përpjekjet e tyre për të shkatërruar forcat e policisë. Qëllimi i të dy grupeve politike është të arrijnë një marrëveshje mbi reformën policore. Por përpjekjet po dëmtohen nga dëshirat egoiste të grupeve të një lloji tjetër të të drejtave civile, duke kërkuar shpërbërjen e forcës policore.

Një raport deklaroi se përpjekja bipartizane “arriti një marrëveshje që adresonte çështjet kryesore për reformën policore dypalëshe”. Problemi është se aktivistët nuk duan që Demokratët dhe Republikanët të punojnë së bashku. Ata i duan gjërat në mënyrën e tyre, ose do të bëhen të dhunshëm.

Zona që kontestohet shumë është ajo që konsiderohet të jetë imunitet i kualifikuar. Shkolla e Drejtësisë Cornell e përcaktoi një term të tillë si një mënyrë që “mbron një zyrtar qeveritar nga proceset gjyqësore duke pretenduar se zyrtari shkelte të drejtat e paditësit, duke lejuar vetëm padi kur zyrtarët shkelnin një të drejtë ‘të përcaktuar qartë’ statutore ose kushtetuese”.

Demokratët tashmë kishin hequr imunitetin e kualifikuar për oficerët e zbatimit të ligjit menjëherë pas spektaklit të George Floyd. Votimi për të kaluar një përgjigje kaq të dëmshme ndaj zbatimit të ligjit nuk kishte mbështetje nga republikanët.

Imuniteti i kualifikuar është përsëri në tryezën e bisedimeve dhe kjo është ajo që i ka të gjithë anëtarë të ACLU dhe organizatave të tjera të keqe. Ata nuk duan që policia të ketë ndonjë mbrojtje. Ata duan të sulmojnë oficerët e paqes dhe t’i shikojnë ata duke u djegur ndërsa kriminelët mësojnë se si ta përdorin atë në avantazhin e tyre.

Letra deklaroi se “Ne shkruajmë për të shprehur shqetësimet tona serioze, megjithatë, në lidhje me gjendjen e negociatave për imunitetin e kualifikuar dhe fuqizimin e viktimave të sjelljes së keqe të policisë për të kërkuar oficerë të zbatimit të ligjit dhe agjenci të përgjegjshme përmes proceseve gjyqësore civile”.

Ata po qajnë për faktin se imuniteti ende ekziston. Ata duan të synojnë oficerët e policisë për të bërë punën e tyre. Dhe ata duan që çështja të vdesë gjatë mbërritjes në mënyrë që të mund të shpëtojnë nga hedhja e mbeturinave të forcës policore.

Pjesa e sëmurë për letrën është se ata e bazojnë atë në atë që kanë dëgjuar në burimet e medias liberale. Ata vunë në dukje se një grup i agjencive të zbatimit të ligjit po qëndrojnë në rrugën e tyre për të marrë atë që duan. Ata thanë, “raportet e fundit të mediave tregojnë se negociatat mbi Ligjin e Drejtësisë George Floyd në Polici janë penguar nga një numër i vogël i grupeve të zbatimit të ligjit që po e përdorin atë si një mundësi për të çuar përpara propozimet që do të vazhdonin të izolonin oficerët nga përgjegjësia kur ata shkelin ligjin. ”

Ata janë aq të shqetësuar sa nuk do të padisin ose ndjekin veprime ligjore kundër çdo oficeri në Amerikë, saqë po bëjnë një bujë të madhe për diçka që është ende duke u hartuar. Dhe pjesa e trishtueshme është se ata i marrin informacionet e tyre nga burime të mbushura me gënjeshtra dhe informacione të njëanshme.

Grupi civil e sheh çdo punë bipartizane si hapa prapa në përpjekjen e tyre për të ngritur një utopi kriminale. Këta njerëz i shohin oficerët e zbatimit të ligjit si njerëz të këqij. Ata shohin një përvojë të neveritshme siç pritet për të gjitha problemet policore që ndodhin çdo ditë. Të drejtat kushtetuese nuk kanë asnjë lidhje me atë për të cilën po luftojnë.

Njerëzit që kryejnë krimet duan të bëjnë çfarë të duan dhe t’i shpëtojnë asaj. Ata e urrejnë autoritetin dhe kanë mësuar se një grup fatkeq do të vijë së bashku nëse ata qajnë mjaftueshëm me zë të lartë dhe i ndihmojnë ata të sulmojne njerëzit dhe të shpëtojnë nga krimet e dhunshme.

Kongresi i drejtuar nga liberalët është i vendosur të bëjë shembull të gjithë oficerët e zbatimit të ligjit. Një polic që tejkaloi detyrën e tij është shembulli që ata mendojnë se të gjithë policët janë si ne. Dhe kjo nuk mund të jetë më larg së vërtetës. Oficerët e policisë janë paqeruajtës që e vënë veten në rrezik, në mënyrë që njerëzit të mund ta jetojnë jetën të sigurt.

Ata duhet të lavdërohen dhe të mos sulmohen nga njerëzit që janë betuar të na mbrojnë.

Burimi: https://patriotsofamerica.com/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!