fbpx
Lajmet me te Klikuara

Sanktus: Rinia duhet të sjellë Ristrukturimin Globalist përmes “Rivendosjes së Madhe”…

Read Time:6 Minute, 39 Second

Në një takim globalist në Amerikë, Kancelari Sebastian Kurz i (PVP) j’ua dha vendlindjen tonë udhëheqësve botërorë në një shkallë të gjerë (raportoi Wochenblick). Ajo që media e zakonshme portretizonin në mënyrë eufemiste si një “udhëtim jashtë” dhe si nje burrë shteti është në të vërtetë një nënshtrim ndaj ristrukturimit radikal të botës në kuptimin e “Rivendosjes së Madhe”.

Prandaj, shumë nuk janë as të vetëdijshëm për qëllimet e rrezikshme që Sebastian Kurz pranoi kur ai shprehu “vendosmërinë e tij për të zbatuar plotësisht qëllimet e OKB për Zhvillimit të Qëndrueshëm” (SDG). Në veçanti, roli që i jepet rinisë është alarmante.

Qëllime të shumta dhe të hollësishme po kundërshtojnë profilin gjoja “konservator” të Kancelarit
Fëmijët duhet të bëhen shoqërues të bllokut dixhital kundër “gjuhës së urrejtjes” dhe të ngrihen për zbatimin e “Axhendës 2030”
Të dërguarit e të rinjve supozohet të sigurojnë që “Qëllimet e Zhvillimit të Qëndrueshëm” të OKB dhe Pakti i Emigrimit i OKB ështe zbatuar
Jeta e ardhshme duhet të zhvillohet në “qytete të zgjuara” pa pronësi, zgjedhje ose liri
Brezat janë ngritur kundër njëri-tjetrit në mënyrë që të destabilizojnë shoqërinë dhe të përqendrojnë strukturën e pushtetit.

Edhe fëmijët duhet të reklamojnë “mega-instrumente”

Një “e ardhme më e mirë dhe më e gjelbër” dhe një shtëpi ” te qëndrueshme” – me këto fraza të ndjera mirë, përmbysjet shoqërore mund të menaxhohen më lehtë.

Ndërsa Kurz po imiton vepruesin konservator, qeveria e tij po përpiqet të kufizojë lirinë e njerëzve e t’i kthejë ata në qytetarë dixhitalë “në rrjet”, për të bërë të diskutueshme pronën e tyre private dhe për të marrë pjesë në përpjekjet e policisë botërore dhe për të marrë pjesë në forcën e policisë botërore nga mosha e hershme Axhendat e nënshtruarit ndaj pakicave të vogla, por me zë të lartë dhe radikale.

Nga “barazia në sektorin e filmit”, duke përfshirë hedhje të ndjeshme ndaj gjinisë, në dosjet e pacientëve që janë të arritshme për të gjithë, deri në mbikëqyrjen dhe censurimin në emër të “sigurisë kibernetike” me ndihmën e të rinjve të hershëm të seksualizuar, të cilët gjithashtu supozohet se abuzohen si “agjentë” ”E përmbysjes së qëndrueshme.

E gjithë kjo është pjesërisht në dokumentet e BE-së ose të OKB – ose drejtpërdrejt në klauzola dhe në raportin e zbatimit austriak. Në parlament, gjithashtu, ÖVP përshkroi qëllimet e qëndrueshmërisë si një “mega-instrument” në të cilin mund të përfshihen “ne shumë fusha”.

Aksion kundër gjuhës së urrejtjes si dhe familjes tradicionale.

Ajo që bie në sy veçanërisht është roli që të rinjtë mendojnë. Këtu dikush fshihet pas 11 “Qëllimeve Evropiane të Rinisë” dhe mbështetjes së aktiviteteve të “të Dërguarit të OKB për Rininë”. Nëse gërmoni më tej, do të zbuloni se për çfarë përfaqësojnë me të vërtetë këto “qëllime evropiane të të rinjve”.

Për shembull, dikush dëshiron të qëndrojë për “shqetësimet e të gjitha gjinive, përfshirë personat qe kane dal nga binarët ose sic quhen ndryshe LGBTQI +”. Rolet tradicionale gjinore duhet të “eliminohen” – ato duhet të zëvendësohen nga “identitete të ndryshme gjinore në sistemin shkollor, në jetën familjare, në jetën e punës dhe në fusha të tjera të jetës”.

Fëmijët gjithashtu duhet të avokojnë “shoqëritë përfshirëse” në mënyra të tjera, gjithashtu sepse “fenomenet e reja migratore do të sillnin disa sfida shoqërore dhe gjithëpërfshirëse”. Ajo synon të zhvillojë programet e veta për të forcuar “kohezionin shoqëror” – por qëllimi i tyre është me sa duket e kundërta. Ju duhet të luftoni “çdo formë të diskriminimit dhe gjuhës së urrejtjes”.

Qëllimi këtu është që të trajnojmë fëmijët t’i njohin dhe raportojnë ato në internet dhe në jetën analoge. Në të njëjtën kohë, dikush dëshiron të mësojë të rinjtë që te bëjnë dallimin midis ofertave të dëshiruara dhe gjoja “mashtruese” të mediave.

Në mënyrë që të përshtaten mirë me sistemin, atyre duhet t’u jepet mundësia e një “edukimi qytetar” ogurzi që u jep atyre “njohuri të qëndrueshme të sistemeve politike, demokracisë dhe të drejtave të njeriut”. Ai ka një qëllim, sepse: “Të rinjtë janë të nënpërfaqësuar në proceset e vendimmarrjes që i prekin ata, edhe pse angazhimi i tyre për” demokraci “është i domosdoshëm.” Tingëllon mirë – por është problematike. Sepse: importantshtë e rëndësishme të “fuqizohet e gjithë shoqëria, veçanërisht të rinjtë, të veprojnë si ‘agjentë të ndryshimit’ në zhvillimin mjedisor dhe të qëndrueshëm”.

I dërguari i të rinjve: Zbatoni SDG-të dhe paktin e migrimit të KB-së
Aktivitetet e “të Dërguarit të KB për Rininë” gjithashtu shkojnë në të njëjtin drejtim: çdo dy vjet, numri simbolik i 17 të Dërguarve Botërore të Rinisë, të cilët do të punojnë për zbatimin e 17 qëllimeve të qëndrueshmërisë. Këto duhet të tregtohen në një mënyrë “miqësore me të rinjtë”. Në të njëjtën kohë, ata duhet të gjejnë partnerë në media, teknologji dhe në “sektorin privat” të cilët mund të ndihmojnë me zbatimin. Konsultimi vjetor do të mbahet me Këshillin Ekonomik dhe Social të Kombeve të Bashkuara (ECOSOC). Në të gjithë botën, ne duhet të sigurojmë që të gjitha vendet të zbatojnë SDG-të dhe të përfshijnë të rinjtë në proces.

Por mbështetja e plotë e “Të Dërguarit të KB për Rininë” nga ana e Kurz & Co. është gjithashtu interesante. Në planin e tij të punës, për shembull, thuhet se në mënyrë që të rinjtë të marrin pjesë në zhvillimin dhe zbatimin e paktit të migrimit të KB – ndërsa Kancelari zyrtarisht pretendon se Austria ende nuk është dakord me këtë. Për më tepër, ai duhet të punojë për interesat e pakicave etnike dhe seksuale, për shembull, dhe të promovojë “tolerancën dhe diversitetin”. Nga rruga, të rinjtë duhet të maturohen në “paqebërës” ndërkombëtarë në stilin botëror të policisë dhe, si të thuash, të drejtohen në zonën e krizës përmes një misioni vetëvrasës të KB.

Të jetosh në “Qytetet e Zgjuara” pa pronë, para ose zgjedhje
Të rinjtë e sotëm duhet të jetojnë pasnesër në qytete “të qëndrueshme” dhe “në rrjet”. Raporti i brendshëm SDG vlerëson shprehimisht qëllimet e Vjenës për t’u transformuar në një. Një aktivist finlandez la të kuptohet se si tanket radikale e parashikojnë atë që nga viti 2017. Leksioni i tij, që e bëri atë në “Kartën e Qytetit të Zgjuar” të Ministrisë Gjermane të Mjedisit, ëndërronte se “prona private mund të ishte me të vërtetë një luks” atje. Në të ardhmen, të dhënat mund të “plotësojnë ose zëvendësojnë paratë si një monedhë”. Dhe edhe zgjedhjet e lira mund të jenë histori: “Të dhënat e sjelljes mund të zëvendësojnë demokracinë si sistemin e reagimeve shoqërore”.

Promovimi i të ashtuquajturës “demokraci” për ta shfuqizuar atë një ditë – ai nuk është i vetmi në këtë. Ish-ministrja daneze e mjedisit Ida Auken shkroi për vizionin e saj të tmerrshëm të së ardhmes po atë vit. Kontributi juaj mund të gjendet në faqen kryesore të Forumit Ekonomik Botëror, themeluesi i të cilit Klaus Schwab konsiderohet të jetë arkitekti i ristrukturimit radikal të botës në frymën e globalistëve (“Rivendosja e Madhe”) dhe i cili vetë profetizoi një shoqëri pa pronësia në 2030. Kjo është e ardhmja për të cilën fëmijët dhe të rinjtë duhet të bëjnë fushatë me Kurz ‘Sanktus:

“Unë nuk kam asgjë: Unë nuk kam një makinë, nuk kam një shtëpi, nuk kam asnjë pajisje ose rroba. […] Çdo produkt është bërë një shërbim. Ne kemi qasje në transportin publik, strehimin, ushqimin, gjithçka është falas. […] Shumica prej nesh zgjedh vetëm gjëra që duam të përdorim dhe zakonisht një algoritëm zgjedh rrobat për ne. Që kur robotët dhe AI ​​morën përsipër, ne ushqehemi mirë, flemë mirë, kemi kohë të takojmë njerëz të tjerë. Tani dhe pastaj jam i mërzitur që në të vërtetë nuk kam privatësi. Nuk kemi ku të shkojmë pa u regjistruar. Por në tërësi, është një jetë e mirë, shumë më e mirë se jeta e kaluar kur ndodhën të gjitha këto gjëra të tmerrshme: sëmundjet, ndryshimi i klimës, krizat e refugjatëve, ndotja e ujit “.

Kjo eshte Lufta e gjeneratës artificiale për “Rivendosjen e Madhe” qe po duket e qartë se një betejë brezash duhet të nxirret artificialisht këtu – edhe nëse të fuqishmit nuk e thonë fjalë për fjalë këtë.

Burimi: https://www.wochenblick.at/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!