fbpx
Lajmet me te Klikuara

Avokati Altin Goxhaj: E gjithë Greqia në Protestë Kundër Vaksinimit të Detyruar apo shtërnguese!

Avokati i mirënjohur Altin Goxhaj në një postim të bërë në faqen e tij në Facebook shprehë mirënjohjen për Popullin Grek për frymën e tyre të protestës kundër padrejtësive që ju bëhet nga qeveria e tyre.

Avokati Goxhaj shkruan se: E gjithë Greqia në Protestë Kundër Vaksinimit të Detyruar apo shtërnguese! Ndaj e kam pas,dhe do të kem gjthmone zili popullin grek si për qytetarinë dhe shpirtin e revoltës, si për patriotizmin e tyre për Greqinë, si për kurajon dhe zgjuarsinë që kanë për të mbrojtur fëmijët e tyre! I kam zili dhe i lutem Zotit që ne të kemi 10% të fuqisë së tyre, se do mjaftonte për të shpëtuar Shqipërinë ….

Postimi i plotë

E GJITHË GREQIA NË PROTESTË KUNDËR VAKSINIMIT TË DETYRUAR APO SHTRËNGUES!

Dje në shumë qytete greke me dhjetra mijë protestues mbushën rrugët e Greqisë për të protestuar kundër detyrimit për vaksinim! Revolta shpërtheu kur Qeveria filloi Planin për vaksinimin e fëm8jëve!

Ndaj e kam pas,dhe do të kem gjthmone zili popullin grek si për qytetarinë dhe shpirtin e revoltës, si për patriotizmin e tyre për Greqinë, si për kurajon dhe zgjuarsinë që kanë për të mbrojtur fëmijët e tyre! I kam zili dhe i lutem Zotit që ne të kemi 10% të fuqisë së tyre, se do mjaftonte për të shpëtuar Shqipërinë, shqiptarët dhe fëmijët e tyre nga Axhenda Greko-Serbe e Soros për Shpopullimin e Shqipërisë nga shqiptarët dhe RiPopullimin e saj me arabë, afrikanë dhe aziatikë, bangladeshas dhe pakistanezë..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Ekonomistët e lartë Paralajmërojnë Amerikanët të “Përgatiten” për Inflacionin më të Lartë që kanë parë Ndonjëherë në këto dekada …
Next post Presidenti francez bën vaksinimin Covid-19 të detyrueshëm për punonjësit e shëndetësisë …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!