fbpx
Lajmet me te Klikuara

Stuhia Që po vjen …

Read Time:8 Minute, 24 Second

Nga C.J. Hopkins

Prandaj, duket se GloboCap nuk do të jetë i lumtur derisa të shkaktojë trazira shoqërore – ose me të vërtetë luftë civile globale – që u nevojitet si pretekst për të afirmuar totalitarizmin e ri të patologjizuar dhe për të shndërruar gjithçka që mbetet e shoqërisë në një gjendje globale të pseudo-mjekësi policia, pikërisht atje ku jemi drejtuar aktualisht. Duket sikur po shkojmë atje me shpejtësi marramendëse.

Unë nuk kam një shkop magjik ose me mire s’kam asgjë, por unë pres që gjërat të bëhen akoma dhe me keq këtë vjeshtë, dhe ndoshta edhe më të shëmtuar për të ardhmen e afërt.

Po, miq, po vjen një stuhi. Ajo ka ardhur në 16 muajt e fundit. Dhe GloboCap po futet në të.

Unë, dhe shumë të tjerë si unë, e kemi ndjekur përparimin e saj të pamëshirshëm si një qendër te vetëshpallurit Ndërkombëtare e Uraganëve të Patologjizuar-Totalitare (ju e dini, si ajo në Miami, përveç të gjithë parashikuesve janë “teoricienë të konspiracionit”). Ne kemi dokumentuar të gjithë propagandën, gënjeshtrat, manipulimin e statistikave, shfuqizimin e të drejtave kushtetuese, skuadrat e goditura të New Normal, censurimin e korporatave dhe gjithë pjesën tjetër të fillimit të ideologjisë së re zyrtare dhe masave totalitare të vendosura për ti zbatuar ato.

Përpjekjet tona nuk kanë qenë të kota, por ato nuk kanë qenë mjaft të suksesshme për të ndryshuar rrjedhën e ngjarjeve tani … një rrjedhë e ngjarjeve që ka qenë gjithmonë e qartë, një kurs që çdo lëvizje totalitare duhet të na ndjekë për të arritur atje ku po shkon. Ju nuk mund t’i shndërroni shoqëritë e tëra në sisteme pothuajse totalitare pa trazira civile, kaos apo luftëra ose ndonjë formë tjetër kataklizme.

Shplarja e trurit në masë është mirë dhe po funksionon, por, në një moment, ju duhet të nxisni njerëzit që po i rezistojnë “realitetit” tuaj të ri totalitar të bëhen të padisiplinuar në mënyrë që t’i shtypin ato dhe t’i kthejne ato në armiq te zyrtarizuar tek i cili duket se është ai që është dhe qe po ndodh aktualisht.

GloboCap po krijon totalitarizëm dhe po na e hedhin atë në fytyrat tona.

Këtu në Gjermaninë e Re Normalishte, zyrtarë të shquar të shëndetit lehin haptas me parullat e Goebbelsian si “S’ka Liri për të Vaksinuarit!” Dhe “Të Pavaksinuarit janë një Rrezik për Shoqërinë!”

Sistemet e ndarjes sociale pseudo-mjekësore po zbatohen në të gjithë Evropën, përfshirë Mbretërinë e Bashkuar, ku ‘Dita e Lirisë’ po afrohet me shpejtësi.

Në Francë, Greqi dhe shumë vende të tjera, njerëzit që refuzojnë të “vaksinohen” privohen nga vendet e punës dhe ndëshkohen ndryshe.

Në Shtetet e Bashkuara, ku edhe të pavaksinuarit janë të veçuar, ekipet e rojeve të New Normal shkojnë derë më derë, duke detyruar familjet “hezituese të vaksinave” të përputhen me ideologjinë e re zyrtare.

Dhe kështu me radhë … Jam lodhur duke cituar fakte. Sido që të jetë, ato nuk bëjnë ndryshimin më të vogël për shumicën dërrmuese të Njerzve Normaleve. Siç kam vërejtur në disa kolona të mëparshme, këta njerëz kanë hequr dorë nga racionaliteti i tyre dhe janë futur në një lëvizje totalitare, e cila është bërë “realiteti” i tyre perceptues dhe shoqëror, se “shëndeti” i tyre tani varet nga mbrojtja, prandaj faktet që ata nuk do të thonë absolutisht asgjë për ta.

Dhe ju tashmë i dini faktet.

Po ju Ne Te tjeret. Të pavaksinuarit. “Mohuesit e Covidit”. Ju me të vërtetë nuk mendoni se ndonjë hardcore New Normal ka arritur deri tani në këtë artikull, apo jo? Ata nuk duan. Nëse ata hasin në Internet dhe fillojnë të lexojnë atë aksidentalisht, truri i tyre do të mbyllet në paragrafin e parë… fjalë për fjalë, neurologjikisht, ato do të mbyllen.

Ata e njohin atë si një kërcënim për “realitetin” e tyre dhe menjëherë e fshijnë atë nga ndërgjegjja e tyre, ose do ta raportojnë atë tek autoritetet përkatëse, ndoshta FBI, Bundesnachrichtendienst, ose Facebook, ose ndonjë kompani tjetër globale.

Kjo është ajo për të cilën ka ardhur, njerëz … njerëzit po raportojnë “krime të menduara” të njerëzve të tjerë në shoqëritë globale dhe agjencitë e zbatimit të ligjit të qeverive “demokratike” me shpresën për të shkatërruar ose dëmtuar jetën e tyre, ose të paktën, të kenë është censuruar ose të paktën është hequr nga shikimi i publikut.

Siç vura në dukje në artikullin tim të mëparshëm, shoqëritë tona janë shkatërruar. Ne jetojmë në dy “realitete” të ndërsjellta armiqësore, një shtet që nuk mund të vazhdojë pafundësisht. Problemi për ne (dmth., I pavaksinuari) është se ne ndoshta përfaqësojmë diku rreth 20-25 përqind të popullsisë, kështu që ne jemi jashtëzakonisht të shumtë në numër se Normalët e Rinje. Problemi për Normalet e Rinje është që ne ndoshta përfaqësojmë diku rreth 20-25 përqind të popullsisë, të cilet janë shumë njerëz për ti burgosur ose larguar ndryshe nga shoqëria.

Prandaj, plani i tyre është që t’na e bëjnë jetën tonë sa më të mjerueshme që të jetë e mundur, të na ndajnë, të na stigmatizojnë, të na demonizojë dhe të na ngacmojnë dhe të na acarojnë dhe të na shtyjnë që të përshtatemi në çdo kohë.

Ata nuk do të na hipin nëper trena dhe te na lene nepër fusha. GloboCap nuk janë nazistët. Ata duhet të na mbajnë me stimulimin e demokracisë.

Prandaj, ata duhet të na shndërrojnë në një nënklasë të “teoricienëve të konspiracionit antisocial”, “dezinformatorëve anti-vaxxer”, “mohues të zgjedhjeve supremaciste të bardha”, “ekstremistë të brendshëm potencialisht të dhunshëm” dhe çfarëdo epiteti tjetër që t’u atribuohet atyre. Kështu që ne mund të portretizohemi si përbindësha të rrezikshëm dhe të dëbuar nga shoqëria.

Ky proces tashmë është duke u zhvilluar mirë dhe do të bëhet vetëm më intensiv, gjë që do të çojë në mënyrë të pashmangshme në trazira sociale. Hardcorët e pavaksinuar nuk do të kalojnë në heshtje. Përsëri, kjo nuk është Gjermania naziste. Ka shumë prej nesh që tashmë po mbahen. Ata mund të na ndajnë, të na ndalojnë nga udhëtimet, të na nxijnë protestat, të na censurojnë, të heqin platformën, të na anulojnë llogaritë tona bankare bile edhe të na ngacmojnë, por ata nuk do te mund të na detyrojnë të zhdukemi.

Prandaj, ata do të vazhdojnë të na provokojnë derisa të humbasim. Ne kemi treguar një disiplinë të pabesueshme deri tani, por përfundimisht durimi do të na soset dhe do mbarojë. Do të ketë çrregullim. Njerëzit do të lëndohen.

Kjo është, sigurisht, pikërisht ajo që dëshiron GloboCap. Asgjë nuk do t’i bëjë ata më të lumtur sesa nëse kthehemi në “ekstremistët e dhunshëm” që ata kanë sjellë në mend gjatë pesë viteve të fundit. Ata kanë shumë nevojë që ne të bëhemi si ata “ekstremistë” përpara se të “inkurajojmë” shumë të tjerë me “dezinformimin” tonë, “hezitimin e vaksinave”, “mohimin e zgjedhjeve” dhe neveri të përgjithshme për të gjithë axhendën ideologjike globale kapitaliste.

Fatkeqësisht, ata me gjajnë se do të bëjnë që dëshira e tyre të bëhet te vërteta.

Ajo që na duhet NEVE është një fushatë e organizuar dhe globale e mosbindjes civile klasike dhe jo të dhunshme, por ato nuk do të na japin kohë për ta organizuar ketë. Ata do të mbajnë nen presionin, dhe do të na e ulin ritmin, dhe propaganda zyrtare, dhe absurditeti, konfuzioni si dhe rregullat gjithnjë e në ndryshim, me histerinë masive, dhe gënjeshtrat e hapura, derisa të fillojmë ti shkaterrojme restorantet, pub-et, shkollat ​​dhe transporti publik dhe ndërtesat e ndara nga Normaliteti i Re qe fillon të vandalizohet natën, ose më keq, do të ndërmerren forma të tjera të “veprimit të drejtpërdrejtë”.

Në ketë pikë, loja mbaron, sepse ata do ta kenë fituar. Ne do të jemi “ekstremistët” ndaj të cilëve ata na paralajmëruan, dhe ata mund të bëjnë gjithçka që duan me ne, dhe miqtë tanë të dikurshëm (tani New Normal) do ta duartrokasin, ose thjesht do të shikojnë nga larg dhe në heshtje.

Ose … nuk e di, mbase e kam gabim. Ndoshta disa Normale të rinje ende po e lexojnë këtë shkrim dhe ende, në këtë fazë të vonët, mund të rimarrin shqisat e tyre. Ndoshta ne ende mund ta shmangim stuhinë dhe zbatimin e plotë të “Realitetit të Ri Normal”. E di, qe unë ndoshta jam një idealist i pashpresë, por më lër të të tregoj një anekdotë të shkurtër para se të më lësh.

Unë disi e kam inkurajuar, ose e kam munduar me mirësjellje, Glenn Greenwald, të cilin unë e respektoj dhe e kam respektuar gjithmonë, të flasësh kundër karakteristikave totalitare të lëvizjes New Normal. Glenn pajtohet plotësisht me rrëfimin zyrtar Covid dhe e ka bërë të qartë se ai nuk ka interes të përdorë aftësitë e tij të gazetarisë hulumtuese për të hetuar atë rrëfim zyrtar.

Sidoqoftë, unë vazhdova ta zhvesh atë, dhe ta nxis me mirësjellje atë, se mbase të postoja disa fjalë kritike, ose të ngrija disa pyetje tek reporteri hulumtues, në lidhje me fushatën më flagrante zyrtare të propagandës në historinë e fushatave zyrtare të propagandës dhe veprimeve të dukshme qeverive totalitare në të gjithë botën.

Për shembull, së fundmi e postova në Twitter.

Pra, me sa duket, është akoma në fakt e mundur për njerëzit që besojnë në rrëfimin zyrtar Covid sikur të ishte Fjala e Zotit të flasin kundër ndonjë aspekti të saj, ose thjesht të vënë në pikëpyetje me mirësjellje logjikën e saj, ose përndryshe të pushojnë së sjelluri si “gjermanë i mirë” dhe bindur pa menduar pasi një përsëritje e re e totalitarizmit fillon menjëherë para syve tanë.

Po e di Po mbahem pas kashtave, por këtë besim të çmendur qe kam tek njerëzit. Gjithashtu, unë jam duke u plakur, kështu që po pres me padurim pjesën e luftimeve në rrugë siç do ta kisha bërë une para 30 ose 40 vjet më parë.

Oh, dhe, pothuajse e kam harruar, për të gjithë miqtë e mi nga New Normal UK … do te keni një ditë të mirë të lirisë!

CJ Hopkins është një dramaturg, romancier dhe satirist politik fitues i çmimeve me qendër në Berlin. Atë mund ta gjeni në cjhopkins.com

Burimi: https://www.databaseitalia.it/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!