fbpx
Lajmet me te Klikuara

Zgjedhjet Presidenciale të SHBA-së: “Akuzat e Mashtrimit Zgjedhor të Mbuluara nga Barr”. Ankesa e një ish-avokati të Pensilvanisë …

Read Time:3 Minute, 16 Second

Pas Gjeorgjisë, i takon Pensilvanisë të pranojë se kishte pretendime për mashtrimin elektorale gjatë zgjedhjeve amerikane, siç raportohet nga presidenti Donald Trump i cili u censurua nga media sociale për këto arsye. Më parë, sekretari gjeorgjian i shtetit pranoi se kishte parregullsi të mëdha tek votimet me postë.

Pesë grupe të njëpasnjëshme të fletëvotimeve të porositura me postë nga Qarku më i populluar Fulton treguan me dyshim të njëjtin numër prej 392 votash për Biden, 96 Trump dhe 3 për kandidatin për liri Jo Jorgensen, të cilet zyrtarët e shtetit e kanë pranuar se janë statistikisht të pamundura.

Tani i takon një ish-avokati të Pensilvanisë që të denoncojë faktin se ai mori raporte të hollësishme për mashtrimin zgjedhor por u nxit nga William Pelham Barr i atëhershëm, Prokurori i Përgjithshëm i SHBA i emëruar nga vetë Trump në 2019 dhe në detyrë deri në 2020, për të vendosur gjithçka në heshtje.

Historia shfaqet shumë serioze për një arsye të dyfishtë. Nga njëra anë, ajo konfirmon se në një tjetër nga shtetet (përkatësisht Georgia, Pennsylvania, Michigan dhe Wisconsin), e cila provoi të ishte themelore për caktimin e Zgjedhësve me të Mëdha dhe fitoren pasuese të Demokratëve kandidati Joseph Biden, parregullsitë ndodhën në votimin për zgjedhjet presidenciale. siç denoncohet nga Donald Trump.

Nga ana tjetër, është e qartë, edhe një herë, se Barr vetë, në një moment të caktuar të mandatit të tij, tradhtoi marrëdhënien e tij të besimit me presidentin Republikan Trump, duke legjitimuar dyshimin se hetimet e tij mbi ObamaGate, i cili gjithashtu mbërriten dhe në Itali, u kryen në ‘ujë me trëndafila pas shpalljes së pafajësisë së Trump për skandalet RussiaGate dhe UkrainianGate, të krijuara me artizëm nga sinjalizuesit Agjencia Qendrore e Inteligjencës dhe Shteti i Thellë, siç pranohet publikisht nga një ish-drejtor i CIA-s i Barack Obama.

“Tradhëtia” e Barr nga njëra anë është e qetë, por nga ana tjetër duket absolutisht e kuptueshme duke rilexuar historinë e tij politike në Gop (Grand Old Party, përkufizimi i Republikanëve). Barr, në fakt, kishte qenë tashmë Prokuror i Përgjithshëm i Sh.B.A nga 1991 deri në 1993 gjatë presidencës George HW Bush Sr. Duhet të mbahet mend se George Walker Bush i ri ishte i pari Republikan që manifestoi mbështetjen e tij për kandidaturën e Biden në përputhje me atë logjikë dypalëshe. e brendshme për të ashtuquajturin Shtet të Thellë.

“Ata shfuqizuan masat mbrojtëse ligjore kundër mashtrimit që vëzhguesit përgjegjës i patën rekomanduar prej kohësh për votimin me porosi me postë, dhe (2) ata e bënë këtë në një mënyrë që parashikohet t’i jepte një avantazh partiak një kandidati presidencial. Këto pretendime janë serioze dhe kërkojnë rishqyrtim nga kjo Gjykatë. Së pari, Projektligji i Ankesave argumenton se aktorët jo-legjislativë në Pensilvani, Miçigan dhe Xhorxhia kanë hequr ose dobësuar në mënyrë të njëanshme kërkesat e verifikimit të nënshkrimit për fletët e votimit të postuara. Ai pretendon se Sekretari i Shtetit i Pensilvanisë 17 ka hequr kërkesën ligjore për të verifikuar nënshkrimin e Pensilvanisë për fletët e votimit në një zgjidhje “miqësore” të një procesi gjyqësor të sjellë nga aktivistët. “

Kjo është ajo që shkruajnë 17 avokatë të përgjithshëm të shumë shteteve amerikane në çështjen e tyre të ngritur të Mërkurën 9 Dhjetor 2020 në Gjykatën e Lartë në lidhje me shkeljet e pretenduara që do të kishin ndodhur gjatë zgjedhjeve presidenciale më 3 nëntor 2020 në te katër “Shtete Swing”, dmth. (Gjeorgji, Pennsylvania, Michigan dhe Wisconsin) thelbësore për caktimin e Zgjedhësve që kishin lejuar shpalljen jozyrtare të Joseph Biden si president i vete zgjedhur.

Kjo është arsyeja pse letra nga avokati William McSwain, ish-avokat për Distriktin Lindor të Pensilvanisë, supozon qëllimin e një bazooka të qëlluar kundër murit të betonit të armuar të ndërtuar nga demokratët dhe mediat e vetëkënaqura në SH.B.A. si dhe në pjesën tjetër të botës, sidomos në Itali, ku Trump u etiketua një vizionar që nuk mund të pranonte humbjen.

Burimi: Gospa News

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!