fbpx
Lajmet me te Klikuara

Soros lëshon Zagarët e vet nëpër Europë të sulmojnë Çekinë,ndërsa mua Gjeneral Leshi ma refuzoi 5 herë rresht të drejtën për të protestuar.(VIDEO)

Avokati i mirënjohur Altin Goxhaj sulmon Sorosin duke theksuar se Soros lëshon zagarët e vet nëpër Europë të sulmojnë Çekinë që i doli në krah Orbanit për ligjin që mbron fëmijët nga Axhenda GAY.

Postimi i Plotë i Avokatit

Soros lëshon zagarët e vet nëpër Europë të sulmojnë Çekinë që i doli në krah Orbanit për ligjin që mbron fëmijët nga Axhenda GAY.

Shikojeni këtë të shkretën e komunitetit rom, që e kanë nxjerrë aty dhe po lexon çapa çapa fjalimin që ja ka shkrujt Delina Fico me shoqe e shoqka të Soros 😃

Kjo as e ka idenë si quhet Kryeqyteti i Çekisë ndërsa sot po proteston për të drejtat e romëve në Çeki…

Dhe të mendosh që Gjeneral Leshi ma refuzoi 5 herë rresht të drejtën për të protestuar 100-150 m larg Ambasadës Holandeze në 2019 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sokol Terihati: Është i modh, i Modhi !
Next post Dokumentari: 6 Miliardë Njerëz rrezikohen të zhduken nga Axhenda 2021 – 2031 – Plani Elitar NWO.(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!