fbpx
Lajmet me te Klikuara

Dosja për Anthony Fauci-n

Read Time:3 Minute, 45 Second

“Ky dokument (Shkarkojeni më poshtë) është i mjaftueshëm për të futur Fauci dhe Obama në burg për pjesën tjetër të jetës së tyre. Pa frills, vetëm prova përfundimtare.

Dr. Martin është një nga ekspertët më të njohur në patentat biomjekësore, përhapjen e armëve biologjike dhe ligjet që rregullojnë veprimtari të tilla të paligjshme në Amerikë. Ai ka dëshmuar para Kongresit të Shteteve të Bashkuara shumë herë dhe është zëdhënësi i një organizate që e bën këtë lloj pune në mënyrë profesionale.

Unë kurrë nuk kam lexuar ndonjë gjë që i afrohej kësaj përmbledhjeje të shumë krimeve kundër njerëzimit që CDC dhe NIH kanë kryer në mënyrë të paligjshme.

Provat janë marramendëse dhe përfundimtare. Martin emëron të gjithë personazhet kriminale dhe kompanitë e përfshira në krijimin e bioaponës sintetike të bërë nga njeriu, të krijuar nga laboratori, që ndërthuri variantet e SARS dhe virusit corona në një armë. Edhe vaksina false Covid rezulton të jetë një vektor viral, jo një vaksinë ”.

Dosja eshte ketu !! E Dr. David E. Martin, PhD.

https://aim4truth.org/wp-content/uploads/2021/07/The-FauciCOVID-19-Dossier.pdf

Kush është Dr. Martin?

Dr. David Martin është CEO themelues i M ∙ CAM Inc. M ∙ CAM është udhëheqësi ndërkombëtar në menaxhimin e rrezikut financiar të bazuar në pronën intelektuale. Nga verifikimi i cilësisë së patentave për qeveritë dhe zyrat e patentave, te sigurimi i sistemeve më të fundit të aktuarit dhe zgjidhjeve për administrimin e rrezikut bankave më të mëdha dhe kompanive të sigurimeve, M ∙ CAM ka vendosur një standard global në vlerësimin dhe menaxhimin e cilësia e patentave dhe vlefshmëria tregtare.

Një zëdhënës i përgjegjësisë globale të pronës intelektuale dhe reformës së cilësisë, Dr. Martin ka punuar ngushtë me Kongresin e Shteteve të Bashkuara, agjensi të shumta rregullatore të tregtisë dhe financave në Shtetet e Bashkuara, Evropë dhe Azi, në avokimin dhe zbatimin e infrastrukturës për të mbështetur varësinë në rritje nga prona të drejtat në transaksionet tregtare. M ∙ CAM ka mbështetur modernizimin e ligjeve të pronës intelektuale, taksave dhe kontabilitetit përmes punës së tij me agjencitë mbikëqyrëse dhe politikëbërësit.

Dr. Martin ka themeluar disa kompani dhe organizata fitimprurëse dhe jofitimprurëse dhe shërben në disa borde drejtorësh. Ai ishte CEO themelues i Mosaic Technologies Inc., një kompani që zhvilloi dhe komercializoi gjuhësinë e përparuar llogaritëse, teknologjitë dinamike të kompresimit dhe kriptimit të të dhënave, teknologjinë e transmetimit të fushës elektrike, diagnostikimin mjekësor dhe teknologjinë vjedhurazi / anekoike. Ai ishte një anëtar themelues i Institutit Japonez për Shkencë dhe Teknologji të Ndërfaqeve. Ai themeloi dhe shërbeu si Drejtor Ekzekutiv i Charlottesville Venture Group. Ai ishte anëtar i bordit të drejtorëve të Institutit Kërkimor për Biznes të Vogël dhe të Ri (Uashington DC), të Akademisë për Rritjen e Inovacioneve Teknike të Bazave (Indi), të IST (Japoni) dhe të Dhomës Rajonale të Tregtisë Charlottesville (Virginia ),

Si një ish-profesor asistent në Shkollën e Mjekësisë të Universitetit të Virxhinias, Dr. Martin themeloi kompaninë e parë në pronësi të plotë të universitetit, për përfitim, kërkimin dhe zhvillimin dhe transferimin e teknologjisë. E angazhuar në transferimin kombëtar dhe ndërkombëtar të teknologjisë, kërkimin dhe financimin klinik, kjo kompani ka pioniere teknikat e reja të menaxhimit të inovacionit që janë bërë standarde të industrisë. Në vitin 1999, Dr. Martin u emërua nga Guvernatori i Komonuelthit të Virxhinias për të shërbyer në Komisionin e Përbashkët për Teknologjinë dhe Shkencën dhe i ka shërbyer Asamblesë së Përgjithshme të Virxhinias dhe Qendrës për Teknologji Inovative në shumë raste.

Puna e Dr. Martin me Institutin Batten në Shkollën e Shkolluar Darden të Administrimit të Biznesit në Universitetin e Virxhinias dhe puna e tij e lidhur me të në Institutin Indian për Menaxhimin në Ahmedabad, India ka sjellë vëmendje të paparë kurrikulare. , financat dhe standardet e kontabilitetit. Përveç punës së tij akademike, Dr. Martin ka këshilluar nga afër financimin e bazuar në pronën intelektuale dhe programet e investimeve në Indi, Kinë, Danimarkë, Bashkimin Evropian, Mbretërinë e Bashkuar, Afrikën e Jugut, Republikën Islamike të Iranit, Shtetet e Bashkuara dhe Emiratet e Bashkuara Arabe. E Bashkuara.

Dr. Martin ka botime në drejtësi, mjekësi, inxhinieri, financë dhe arsim. Ai mban kërkime aktive në fushat e gjenomikës gjuhësore, modelimin e rrezikut financiar fraktal, si dhe vazhdon më shumë se 15 vjet kërkime në sinjalizimin jonik të membranës qelizore.

Mënyra më e mirë për t’u siguruar që ti shihni artikujt tonë është të regjistroheni në listën e postave në faqen e internetit, ku do të merrni një njoftim me email sa herë që botojmë një artikull. Telegram dhe Rumble.

Burimi: https://www.databaseitalia.it/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!