fbpx
Lajmet me te Klikuara

Dokumentari: 6 Miliardë Njerëz rrezikohen të zhduken nga Axhenda 2021 – 2031 – Plani Elitar NWO.(VIDEO)

Ju mund ta quani kete video Konspiracion,por ndiqeni vetë dhe do të kuptoni se 6 miliardë njerëz,që do të vriten nga plani elitar i NWO VAKSINA për të realizuar shpopullimin, Axhenda 2021, 2030. Kjo është e vërtet ata po synojnë ta kryejnë tani me shpejtesi! Mbi Ju dhe Familjen Tuaj.

Ndiqni Videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Soros lëshon Zagarët e vet nëpër Europë të sulmojnë Çekinë,ndërsa mua Gjeneral Leshi ma refuzoi 5 herë rresht të drejtën për të protestuar.(VIDEO)
Next post Ambasadori Richard Grenell: Përse askush nuk flet që Blinken ka lidhje të forta me George Soros-in …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!