fbpx
Lajmet me te Klikuara

Dr Reiner Fuellmich : Ekzistojnë Evidenca dhe Prova Shkencore që Covid-19 është një Krim Kundër Njerëzimit …

Dr. Reiner Fuellmich është një avokat gjyqësor, i njohur për paditjet me sukses të kompanive të mëdha si Volkswagen dhe Deutsche Bank, Dr. Reiner Fuellmich mblodhi së bashku me një grup ekspertësh nga fusha të ndryshme për t’i sjellë para drejtësisë qeverive, autoriteteve shëndetësore, laboratorëve, mjekëve dhe të gjithë atyre që përfshihen në masat e detyruara të marra kundër pandemisë – bllokimet, distancimet shoqërore, përdorimi i maskave, vaksinimi – dhe që shkaktoi dëme serioze për miliona njerëz në të gjithë botën.

Cila është qasja e Dr. Reiner Fuellmich?

Dr. Fuellmich planifikon të mbledhë prova per nje procese gjyqësore të veprimit klasik të përqendruar kryesisht në shkatërrimin e bizneseve të vogla dhe të mesme që vuajtën më shumë nga rrethimi. Sipas avokatit, kjo është pjesë e një axhende globale për të shkatërruar klasën e mesme që korporatat e mëdha si Amazon do të zëvendësojnë.

Në fakt, gjatë pandemisë, fitimet e korporatave si Amazon u rritën në qiell ndërsa shumë pronarë të bizneseve pësuan humbje të mëdha ose falimentuan.

Siç shpjegoi ai në një intervistë me një gazetar të Breitbart me seli në Londër, ndjekja e pretendimeve individualisht është e pamundur sepse gjykatat, për fat të keq, u përgjigjen interesave të korporatave që në fund të fundit diktojnë rregullat e lojës.

Nga ana tjetër, duke ngritur dëmet materiale që qindra mijëra njerëz pësuan nga mbylljet, për shembull, për shkak të një produkti të dëmtuar, i njëjti parim do të vlente për të gjithë. Atëherë, nëse një nga këto veprime klasore ka sukses në ndonjë gjykatë, kjo do të shkaktojë mijëra procese gjyqësore nëpër botë.

“Një pjesë e agjendës është shkatërrimi i klasës së mesme sepse të gjitha këto biznese të vogla gjoja do të merren nga korporatat e mëdha si Amazon,” tha Fuellmich. “Ndërsa të gjithë po shikojnë në drejtim të kurorës, askush nuk sheh se çfarë po ndodh me të vërtetë ose ata e shohin atë, por ata nuk e kuptojnë pse po ndodh.”

Cila është baza për procesin gjyqësor ose cilat janë provat shkencore që e motivuan atë.
Fuellmich shpjegon se çdo qeveri në botë bazoi vendimet e saj për të mbyllur njerëzit, t’i detyrojë ata të mbajnë maska ​​dhe më në fund t’i vaksinojnë në testet PCR.

Tani problemi është se testet PCR të shpikura nga një gjerman me emrin Drosten u krijuan vetëm disa ditë pasi virusi u zbulua në Wuhan, Kinë dhe nuk ishin krijuar për të diagnostikuar një sëmundje por për të amplifikuar materialin që përndryshe do të ishte i padukshëm për syrin e njeriut.

Sapo Drosten njoftoi se kishte një test të shpejtë për të zbuluar virusin më 23 janar 2020, OBSH rekomandoi përdorimin e tij dhe ai u përdor si standard i artë për të përcaktuar nëse një person është i infektuar apo jo.

Për avokatin, fakti që të gjitha masat anti-pandemike janë bazuar në një product produkt të dëmtuar ’siç është PCR është me të vërtetë një mashtrim.

Sipas Fuellmich, testet PCR aktualisht në përdorim me amplifikimin ndërmjet 40 dhe 45 cikle me sugjerimin e Drosten, i cili me sa duket nuk është as mjek, kur standardi i pranueshëm është 24, japin një normë pozitive false 97%.

Kjo do të thotë, kur materiali amplifikohet kaq shumë herë, testi është gjithmonë pozitiv sepse zbulon çdo material si virus.

Vaksinat do të përdoren për të kontrolluar popullatën.

Qëllimi përfundimtar i bllokimeve dhe masave të marra kundër pandemisë është vaksinimi i njerëzve me premtimin e kthimit në normalitet, shpjegon avokati. Vaksinat janë pjesë e zvogëlimit të popullsisë. Për Fuellmich, kjo nuk është një teori konspiracioni, sepse të gjitha informacionet janë në internet. Thjesht media nuk e boton dhe Big Tech e censuron atë.

Bill Gates zotëron një firmë globale të quajtur GAVI ose Gavi, Aleanca e Vaksinave e cila natyrisht është përgjegjëse për kërkimin dhe zhvillimin e vaksinave.

Fuellmich dha shembullin e Indisë dhe Afrikës. Gavi dërgoi ‘vaksina’ në këto vende, por në fund, ata e kuptuan se nuk ishin vaksina por sterilizues, d.m.th., ishte një fushatë për t’i bërë njerëzit sterilë. India paditi Gavin dhe ata u dëbuan nga vendi.

Me fjalë të tjera, kontrolli i popullsisë është ende një theory teori konspiracioni ’sepse nuk ka media apo qeveri që ekspozon aktivisht këtë çështje, por informacioni dhe provat janë në dispozicion.

Po në lidhje me ‘imunitetin’ e famshëm që qeveritë u japin laboratorëve?
Sipas avokatit, imuniteti nuk ekziston kur prodhuesit e vaksinave me vetëdije dëmtojnë njerëzit, d.m.th. duke ditur që këto vaksina eksperimentale, të cilat Fuellmich i quan therapy terapi gjenike ’nuk janë të sigurta, u janë administruar njerëzve.

Gjatë gjykimeve të Nurembergut kundër kriminelëve nazistë të luftës, jo vetëm ushtria u ndoq penalisht, por edhe mjekët, të cilët bënë shumë eksperimente mbi hebrenjtë.

Një nga konceptet që u shfaq si rezultat i gjykimeve të Nurembergut ishte pëlqimi.

“Pëlqimi i informuar do të thotë që një ndërhyrje mjekësore është e ligjshme vetëm nëse pacienti pajtohet, dhe pëlqimi i pacientit është i vlefshëm vetëm nëse ai ose ajo është plotësisht i informuar para se të ndodhë ndërhyrja mjekësore”, shpjegon Fuellmich.

Në këtë rast, vaksinat që nuk kanë kaluar prova klinike, duke mos ditur efektet anësore janë shumë të rrezikshme. Qeveritë, mjekët dhe të gjithë të përfshirë në nxitjen e vaksinimit shkelin kodin e Nurembergut.

Fuellmich parashikon një proces të ngjashëm me atë që ndodhi në Nuremberg, një juri ndërkombëtare që do të gjykojë tërë këtë sistem të korruptuar për krimet kundër njerëzimit të kryera gjatë kësaj pandemie.

“Për ta pastruar këtë do të na duhet një gjykim ndërkombëtar kundër të gjithë autorëve të veprës,” tha avokati.

Plani shkoi keq

Për avokatin, kjo pandemi dhe nënshtrimi i njerëzve do të ndodhnin në 2030. Por elita u lakmua dhe e rriti datën. Kjo është arsyeja pse ata kanë këto probleme si efektet e pafavorshme të vaksinave sepse plani nuk ishte gati në tërësinë e tij.

Lidhur me efektet anësore, Fuellmich shpjegon se ajo që raportohet në VAER (raportimi i efekteve anësore të vaksinës) është vetëm 1% e asaj që ndodh në të vërtetë, kështu që vdekjet aktuale të raportuara janë eksponencialisht më të larta.

Gjyqësia e hershme

Tashmë kishte tre raste kur qeveritë u paditën dhe gjykatësit vendosën në favor të tyre: një ishte në Vjenë, një në Lisbonë dhe një në Gjermani.

Gjykatësi në Gjermani, i cili pasi dëgjoi ekspertët në krah të tij, shkroi një mendim shumë të drejtë, i ishin prishur shtëpia, makina, kompjuteri, kështu që avokati e sheh se do të jetë një luftë shumë e ashpër.

Për të fituar këto procese gjyqësore të klasit, duke marrë parasysh që sistemet e gjykatave janë plot me gjyqtarë të korruptuar që vendosin në favor të korporatave të mëdha ose interesave globale, disa nga lojtarët kryesorë duhet të bien.

Fuellmich është optimist se do të ndodhë sepse ai tani po sheh se si disa ligjvënës po bëjnë presion për pushimin nga puna të Fauci, një zyrtar qeveritar i korruptuar.

Dr. Reiner Fuellmich e sheh pandeminë si Ditën e Gjykimit Përfundimtar

Në fund të intervistës dhe kur pyetjet e reporterit ishin më shumë në vijat nëse avokati kishte frikë për jetën e tij duke u ekspozuar aq shumë, Fuellmich tha se nuk kishte frikë, se ishte i mbrojtur, megjithëse ai sqaroi se ai nuk ishte një person fetar.

“Unë kurrë nuk kam menduar se do të them diçka si kjo sepse unë jam një avokat, por kjo është me të vërtetë një luftë e së mirës kundër së keqes”, siguroi Fuellmich. Por “nuk kam zgjidhje; Unë kam një detyrë për të përmbushur. Dhe është menduar të ndodhë në këtë mënyrë. ”

Burimi: https://thebl.tv/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Sondazhi i CPAC: Mike Pence merr Miratim zero për President, Donald J. Trump fiton 70% …
Next post Insuficienca serike e Zemrës MRNA “do të prekë Shumicën e Njerëzve”.(VIDEO)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!