fbpx
Lajmet me te Klikuara

Bill Gates: OBSH-ja dhe Darpa ndërtuan Covid-19, Patenta e 2018-ës është Prova …

Read Time:2 Minute, 51 Second

Një patentë që daton në nëntor 2018 u konsiderua të jetë prova që provon se DARPA, Big Pharma, Bill Gates dhe Mbikëqyrësit e tij Britanikë ishin të gjithë të përfshirë në zhvillimin e virusit CCP si një armë biologjike.

Patenta për “CORONAVIRUS” e dhënë më 20 nëntor 2018, nga Zyra e Patentave e Shteteve të Bashkuara deklaroi se aplikanti ishte INSTITUTI PIRBRIGHT (Woking, Pirbright, Britania e Madhe).

Pirbright, siç përmendet patenta, mori grante jo vetëm nga Bill & Melinda Gates “jofitimprurëse” por edhe nga Wellcome Trust, Departamenti për Mjedisin, Ushqimin dhe Çështjet Rurale (Defra) dhe Agjencia e Projekteve të Kërkimit të Avancuar të Mbrojtjes (DARPA), raporton Njerëzit janë falas.

Dalja kujtoi se Wellcome Trust ka një histori të furnizimit të kompleteve mjekësore plot vaksina eksperimentale në Luftën e 2-të Britanike të Boerit, e cila zhvilloi eksperimentet e para moderne të vaksinave në kampin e përqendrimit në botë që vranë më shumë se 60,000 zezakë dhe të bardhë.

Më mirë, data kur patenta u paraqit për miratim shkoi deri në vitin 2017 në 23 Janar. U desh SERCO (U.K.) – ekzaminuesi i patentave i menaxhuar Bao Q. Li vetëm 17 muaj shqyrtim përpara se të lëshonte menjëherë licencën.

Partnerët dhe listat e palëve të interesuara të Institutit gjithashtu rishikojnë që ai mori fonde nga disa agjenci të Mbretërisë së Bashkuar, së bashku me Organizatën Botërore të Shëndetit të Kafshëve (OIE), dhe më së shumti Organizatat Botërore të Shëndetit (OBSH).

OBSH është kritikuar për pajtueshmërinë e saj me qeverinë kineze gjatë ditëve të para të pandemisë në minimizimin e kërcënimeve të COVID-19 për pjesën tjetër të botës. Raporti i fundit nga agjencia deklaroi se teoria e rrjedhjeve laboratorike ishte “jashtëzakonisht e pamundur” gjithashtu minoi reputacionin e saj me qeverinë e SHBA, e cila kohët e fundit filloi të dyshonte në rrëfimin se virusi vinte nga një treg lokal i tregtisë së kafshëve.

Kjo patentë për koronavirusin parashikon që ajo “mund të përdoret si vaksinë për trajtimin dhe / ose parandalimin e një sëmundjeje, siç është bronkiti infektiv, në një subjekt”.

Ngjashëm me patentën tjetër për vaksinën për ethet afrikane të derrave të paraqitur gjithashtu nga Instituti Pirbright, u duk se projekti i financuar nga Bill Gate po përgatiste tashmë vaksinat për sëmundjen ende të parë.

Kjo duhet të përputhet në mënyrë të përsosur me pretendimet se Instituti i Virologjisë Wuhan kreu hulumtim të përfitimit të funksionit me koronavirusin. Ky lloj studimi qëllimisht ndryshon tiparet gjenetike të virusit për të qenë më vdekjeprurëse, infektive dhe të transmetueshme midis specieve dhe justifikon që të dhënat nga studimi do të ndihmonin në parashikimin e pandemive të mundshme.

Hipoteza që Gates duhet të ketë pasur disa masa paraprake kryesore në lidhje me pandeminë e “planifikuar” COVID-19 duket më e besueshme kur merret parasysh fjalimi i tij në Ngjarjen 201 i cili doli disa muaj para shfaqjes përfundimtare në provincën Wuhan të Kinës.

Në këtë ngjarje gjatë vjeshtës së vitit 2019, megjithëse Gates nuk përmendi asgjë në lidhje me koronavirusin, ai prezantoi konceptin e “partneritetit publik-privat” në vend të një pandemie të mundshme botërore “për të zvogëluar pasojat ekonomike dhe shoqërore në shkallë të gjerë”.

“Në vitet e fundit, bota ka parë një numër në rritje të ngjarjeve epidemike, që arrijnë në afërsisht 200 ngjarje në vit,” shpjegoi një njoftim rreth skemës, siç raportohet nga Njerëzit janë të Lirë. “Këto ngjarje janë në rritje, dhe ato janë përçarëse për shëndetin, ekonomitë dhe shoqërinë.”

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!