fbpx
Lajmet me te Klikuara

Kori i Homoseksualët të San Franciscos ju bëjnë Thirrje që të Vaksinoheni. (VIDEO)

Një PSA muzikore nga Refreni për Burra Gay i San Franciskos që ju kujton të Vaksinoni!

Kënaquni me këtë numër encore nga performanca jonë e 22 majit në Harvey Milk Day, një paraqitje e re e një koncerti klasik të SFGMC dhe mbani mend – sa më shpejt të vaksinohemi të gjithë, aq më shpejt të gjithë mund të këndojmë përsëri për ju personalisht!

Që Bota do të komandohej nga një Grusht Homoseksualësh do të ishte një Çmenduri dhe një Idiotësi totale e Njerëzimit,kur mendon se si një grusht Njerëzish imponojnë shumicën që të bëjnë atë që GAY-it kërkojnë do të thotë që Njerëzimi ka marrë fund.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Kjo nuk është Vdekje por Vrasje! Policia nuk ka Asnjë Kompetencë të Shoqërojë dikë pse ka Muzikën e lartë !
Next post Itali – Varianti Delta: Vaksinat që i rezistojnë Mutacionit EPSILON. Siç parashikohet nga Bolgan dhe Natyra …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!