fbpx
Lajmet me te Klikuara

Si e parashikova 20 Muaj më Parë Atë që po Ndodh sot me Arrestimet .(Video)

Nga Dritan Kanapari

Në një postim të bërë në faqen e tij facebook Dritan Kanapari tregon parashikimin e tij i bërë 20 muaj më parë në lidhje me Arrestimet që do të ndodhin në Shqipëri po del.

Kanapari shkruan se Në një intervistë timen 18 minuta me z. Robert Papa e cila është postuar në Kanalin e tij në YouTube Dritan Kanapari https://www.youtube.com/channel/UCY4gfdalIbUX8c56xf3wFqA orienton ndjekesit e tij qe ta çojne në fund të videos ekzaktësisht në minutën e 16 e 30 sekonda që të mos lodheni, dhe aty do të dëgjoni çfare kam thënë unë 20 muaj më parë mbi arrestimet që po ndodhin sot dhe do të ndodhin në muajt në vazhdim në Shqipëri.

Postimi i Plote

Në një intervistë timen 18 minuta me z. Robert Papa, çojeni në fund të videos ekzaktësisht në minutën e 16 e 30 sekonda që të mos lodheni, dhe aty do të dëgjoni çfare kam thënë unë 20 muaj më parë mbi arrestimet që po ndodhin sot dhe do të ndodhin në muajt në vazhdim në Shqipëri. Dikush mund të thotë se: “ky është thjesht një teatër”…. Unë nuk di ta them me ekzaktësi se sa i gjërë, i gjatë, dhe i thellë do jetë ky proces.

Shikim të këndshëm.. 👍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Të dhënat e VAERS: Numri i vdekjeve të Raportuara pas Shpikjes të Vaksinave Covid është më shumë se 2,000 Persona në 1 javë …
Next post Ironia e Fatit: Dy Enverë në një Derë !
error: Materiali eshte i mbrojtur !!