fbpx
Lajmet me te Klikuara

Skautët e Amerikës arrijnë Zgjidhjen më të Madhe të Pedofilisë në Historinë e SH.B.A.-së …

Read Time:9 Minute, 24 Second

Nga Brian Shilhavy

Për 7 vitet e fundit News Impact News ka raportuar faktin se Shtetet e Bashkuara kanë dallimin e tmerrshëm të të qenit i njohur si vendi i pare në botë për trafikimin e seksit të fëmijëve.

Ky nuk është mendimi im. Qeveria e Sh.B.A në fakt e pranon këtë.

Javën e kaluar, Boy Scout of America arriti zgjidhjen më të madhe të pretendimeve të abuzimit seksual në historinë e Shteteve të Bashkuara, dhe kjo mund të jetë vetëm maja e ajsbergut aq e përhapur sa është bërë problemi i pedofilisë në Sh.B.A.

Raportet e NPR:

Boy Scout of America ka arritur një zgjidhje me 850 milion dollarë me më shumë se 60,000 burra që paditën institucionin portreti për abuzim të pretenduar seksual nga të rriturit në skautime për disa dekada.

Marrëveshja, e shpallur të enjten, është zgjidhja e parë ligjore në një listë të gjatë të padive kundër Boy Scout, i cili paraqiti falimentimin e Kapitullit 11 në Shkurt 2020.

Ken Rothweiler, një nga tre negociatorët kryesorë në emër të burrave që thonë se ishin përdhunuar, keqtrajtuar ose ngacmuar seksualisht si fëmijë, e quajti atë historike.

Në një deklaratë me email ai e quajti marrëveshjen “zgjidhja më e madhe e pretendimeve të abuzimit seksual në historinë e Shteteve të Bashkuara”.

Rothweiler dhe firma e tij ligjore përfaqësojnë më shumë se 16,000 viktima të pretenduara të abuzimit – shumica e të cilave u kronikua dhe u regjistrua në një listë të brendshme të liderëve që predikonin djem të quajtur “dosjet e perversionit” që datojnë nga vitet 1940. (Theksimi u shtua.)

Megjithatë, një avokat tjetër që përfaqëson viktimat nuk po i referohet kësaj si një fitore, por si një dështim.

Tim Kosnoff, i cili në të vërtetë bashkëpunoi me Rothwieler dhe firmën e tij, si dhe AVA Law për të formuar Abuzuar në Skautim, është i lirshëm për marrëveshjen e njoftuar, të cilën ai vëren se nuk është përfundimtare derisa një gjyqtar të nënshkruajë atë.

“Unë nuk e di se si ju mund ta karakterizoni këtë si diçka tjetër përveç një dështimi,” tha Kosnoff për NPR, duke shtuar se ai mësoi vetëm për marrëveshjen pasi u shfaq në raportet e lajmeve.

“Unë do të thosha se është një fillestar dhe nëse klientët e mi më pyesnin nëse mendoja se ishte një marrëveshje e mirë për ta, unë do të thosha jo”.

“Ju po flisni për klientë të cilët, në disa raste, u përdhunuan për vite me radhë që tani supozohet se do të marrin pagesa prej $ 3,500… ndoshta $ 5,000”, tha Kosnoff. “Kjo është një fyerje për të gjithë burrat që gjetën guximin për të paraqitur kërkesa dhe morën pjesë në këtë proces.”

Organizata e skautëve: Të korruptuar që nga fillimi?Robert Baden-Powell ishte një oficer ushtarak britanik i cili meritohet për fillimin e lëvizjes mbarëbotërore të skautëve për djem të rinj në fillim të viteve 1900. Kohët e fundit ka pasur prova se ai kishte një të dashur homoseksual i cili e ndihmoi atë të gjente lëvizjen.

Ata brenda masonerisë kanë marrë merita për ndihmën në formimin e lëvizjes Boy Scout në të gjithë botën, dhe organizata është plot me simbole masonike.

Për sa i përket organizatës së sotme të Boy Scout of America (BSA), nuk ka dyshim se organizata është përdorur për të indoktrinuar fëmijët e mitur në axhendat LGBT dhe transgjinore.

Në vitin 2015, Robert Gates u bë presidenti i BSA. Para kësaj, Robert Gates ishte Sekretari i Mbrojtjes nën Presidentin George W. Bush nga 2006 në 2011.

Para se të shërbente nën Presidentin Bush, Gates ishte një zyrtar i rangut të lartë në CIA, dhe gjithashtu shërbeu në Këshillin për Marrëdhëniet e Jashtme si një bashkë-kryetar i task forcës.

Pse një njeri i tillë si ky, një anëtar i dukshëm i Globalist Luciferian “Shteti i Thellë”, do të merrte përsipër Djaloshatarët? (Unë do t’i jap një përgjigje të mundshme kësaj pyetje më poshtë.)

Në kongresin vjetor të BSA 2015 në Atlanta, Gates e nxiti BSA të ndryshonte ndalimin e saj ndaj skautëve homoseksualë. BSA tashmë kishte votuar për të lejuar të rinjtë homoseksualë të bashkohen me BSA në 2013.

Në vitin 2017, BSA filloi të lejojë vajzat biologjike të identifikuara si “transgjinore” të bashkohen me Skautët “Djem”.

Siç u përmend më lart në artikullin e NPR, tani ka 60,000 burra që pretendojnë se ishin abuzuar seksualisht si djem, dhe këta janë vetëm ata që patën guximin të dilnin përpara.

Scout Explorer: Grabitqarët seksualë të zbatimit të ligjit që abuzojnë me të miturit.


Të mësosh për jetën, ne një nga degat e Boy Scout of America ku operojne “programet Explorer”, i cili përfshin “programin Explorer të Zbatimit të Ligjit”.

Eksplorimi i Zbatimit të Ligjit është një program praktik për të rinjtë dhe të rejat që kanë përfunduar klasën e 6-të deri në 20 vjeç, të interesuar për një karrierë në zbatimin e ligjit ose një fushë të ngjashme në sistemin e drejtësisë penale.

Programi u ofron të rriturve të rinj një vetëdije personale të sistemit të drejtësisë penale përmes trajnimit, përvojave praktike, konkursit dhe aktiviteteve të tjera.

Për më tepër, programi promovon rritjen personale përmes zhvillimit të karakterit, respektit për sundimin e ligjit, aftësisë fizike, qytetarisë së mirë dhe patriotizmit.

Rastet e abuzimit seksual midis zbatimit të ligjit dhe të miturve në Programet Explorer janë zbuluar dhe raportuar në të gjithë vendin për të paktën 40 vjet.

Kur një rast u ekspozua në Louisville, reporteri Andrew Wolfson hetoi programin në të gjithë vendin dhe raportoi për gjetjet e tij në Louisville Courier Journal në 2017:

Abuzimi seksual i skautëve të eksploruesve ka shkuar për dekada në të gjithë vendin

Disa Pjesë te abuzimeve

Kur një oficer policie në Largo, Florida, mori jetën e tij ne qafe pasi u akuzua për marrëdhënie seksuale me një 16-vjeçar Explorer Scout, ai la pas një shënim tronditës të vetëvrasjes:

“Unë nuk jam personi i vetëm që po bëj seks me një të mitur në departamentin e policisë”, shkroi John Ferraro në 1998. “Ata me të vërtetë duhet të shtrëngojnë rregullat.”

Shefi i policisë hodhi poshtë pretendimet e një skandali më të gjerë si të pabazë, por një hetim i jashtëm zbuloi se 11 oficerë në departamentin pranë Shën Petersburg kishin kryer marrëdhënie seksuale me Explorers, që datojnë në dekadën e mëparshme.

Gati 20 vjet më vonë, në të gjithë Shtetet e Bashkuara, shfrytëzimi i Eksploruesve nga oficerët e zbatimit të ligjit vazhdon.

Courier-Journal zbuloi se gjatë 40 viteve të fundit, të paktën 137 vajza dhe 26 djem janë pretenduar të përdhunuar, joshur, përkëdhelur, puthur, ose shfrytëzuar ndryshe në 28 shtete nga të paktën 129 oficerë të zbatimit të ligjit, zjarrfikës dhe këshilltarë të tjerë.

Viktimat më të reja ishin 13. Një ishte në klasën e gjashtë.

Një oficer u përpoq të krijonte marrëdhënie seksuale në tre mënyra me Explorers. Një tjetër bëri fotografi të fshehtë të të brendshmeve të Explorers. Një i tretë bëri foto të robërisë së djemve që bëri në udhëtime kampe për ri-miratimin e Luftës Civile.

Në Warick, Rhode Island, gjashtë oficerë bënë seks me një vajzë. Në Bandon, Oregon, pesë oficerë bënë një kasetë seksi me dy vajza dhe dy djem.

Shtatëdhjetë e pesë raste rezultuan nën akuza penale dhe 19 në procese gjyqësore, përfshirë një që i kushtoi Irwindale, California, një qytet me vetëm 1,422 banorë, 2.75 milion dollarë për t’u liruar.

Dhe dëshmia e gjykatës tregon se viktimat, si një vajzë në Rossford, Ohio, e cila u abuzua seksualisht në 2015, pësoi humbje të pallogaritshme emocionale dhe psikologjike – si dhe ëndrra të shkatërruara.

“Kur të takova për herë të parë, ti ishe një person i mirë për mua, dikush që mund të besoja të më mësonte dhe të më mbështeste në udhëtimin tim për t’u bërë një zjarrfikëse e madhe”, i tha vajza Thomas Watson në një deklaratë për viktimën kur u dënua në 2015 .

“Për shkak të veprimeve tuaja, unë përpiqem çdo ditë të zgjohem dhe të funksionoj si një 18 vjeçar normal dhe i lumtur.” Nëna e vajzës tha se ajo kishte luftuar me kriza dhe përpjekje për vetëvrasje.

Rishikimi i Courier-Journal zbuloi se pretendimet janë përfshirë nën qilim nga disa departamente policie dhe se Mësoni për Jetën – Filialin e Djemve të Amerikës që drejton programin Explorer për të rinjtë e moshës 13 deri në 21 vjeç – priti me vite për të miratuar disa masa mbrojtëse dhe nuk kanë zbatuar të tjerët, duke i lënë departamentet e policisë vetë policisë. – Lexoni artikullin e plotë këtu.

A janë Programet e Scout Rekrutim të Programeve për Programin MK Ultra të CIA-s për të rekrutuar fëmijë të abuzuar seksualisht për operacione ushtarake?

Programi sekret i CIA-s MK Ultra përdor kontrollin e mendjes për operacione të fshehta ushtarake. Kjo eshte ekspozuar ne këtë program në të kaluarën këtu në News Impact News.

Në këtë raport del se si CIA e qeverisë amerikane ka përdorur kontrollin e mendjes me bazë traumash MK Ultra mbi fëmijët e abuzuar seksualisht për shumë vite me qëllim të përdorimit të tyre si armë dhe spiunë.

Kristy Allen ishte një viktimë e abuzimit seksual ritual Satanik si fëmijë. Por për pjesën më të madhe të jetës së saj, ajo nuk e mbante mend atë.

Babai i saj ishte një anëtar i Kishës Mormone dhe u rekrutua nga ushtria. Ai vetë thuhet se ishte viktimë e abuzimit seksual të fëmijëve gjithashtu.

Kristy zbulon se si familja e tyre u prek nga kontrolli i mendjes përmes programit MK Ultra, i cili e pengoi atë të kujtojë asgjë për abuzimin seksual për vite me rradhë. Ajo dhe vëllezërit e motrat e saj thuhet se u zgjodhën për operacione të fshehta ushtarake si fëmijë.

Kristy përfundimisht filloi të kujtojë disa nga kujtimet e saj të fëmijërisë ku ajo përdhunohej dhe abuzohej vazhdimisht, dhe është në procesin e shërimit.

PërfundimI: Mos i coni fëmijët tuaj në asnjë program ku nuk jeni të pranishëm.

Sinqerisht, kjo është një fushë tematike për të cilën do të doja të mos isha aq e ditur. Kam derdhur shumë lot kur botoj këto histori; është e vetmja gjë që më mban të shëndoshë.

Shumë prej jush nuk do të dëshirojnë të shikojnë disa nga këto video, ose ato që ne kemi botuar në të kaluarën që kanë të bëjnë me qoshe kaq të liga, të errëta të shoqërisë sonë.

Por nëse sot jeni prind i fëmijëve të mitur, nuk mund t’i ktheni kurrizin kësaj, sepse fëmijët tuaj janë në rrezik çdo ditë. Shtetet e Bashkuara janë bërë një nga vendet më të liga në faqen e dheut.

Mos i dërgoni fëmijët tuaj në shkollat ​​qeveritare në asnjë rrethanë dhe nëse zgjidhni një shkollë private, përdorni shumë kujdes, ose më mirë akoma, thjesht mbajini në shtëpi dhe edukojini.

Programet e Skautëve? Harroje!

ÇDO program që ka grupe fëmijë të vegjël është si një magnet për grabitqarët seksualë të fëmijëve. Një nga vendet më të rrezikshme që mund ta lini fëmijën tuaj vetëm është në programet e korporatave të kishës, si Shkolla e Dielës, Grupet Rinore, Kampet “Të krishtera”, etj.

Këto janë vendet më të rrezikshme për të lënë fëmijët tuaj, sepse pothuajse të gjithë lejojnë rojet e tyre duke menduar se janë “të sigurt” atje.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!