fbpx
Lajmet me te Klikuara

Lajmi i Fundit: Varianti i Virusit të ri Delta, çon drejtë Bllokimit Qytetarët Grekë …

Sipas burimeve tona kofidenciale Greqia pritet që në Muajin Gusht të mbylli përsëri qytetarët e saj nga frika e Virusit të ri Indian Delta.

Qytetarët Grekë mbas shumë kohësh izolimi u çliruan nga Historia Covid-19 por kjo Liri nuk zgjati shumë pasi nje Virus i ri Delta nuk do ti lejojë të shijojnë pushimet e Gushtit .

Sipas informacione që ne kemi të marra nga burimet të sigurta Kryeministrit i Greqisë Micotaqis po planifikon që ti mbylli Greket me preteksin e Variantit e korona Virusit Delta.

Nga raportimi i Gazetarit tonë në Greqi Qeveria ka nxjerre një njoftim ku të Rinjtë në Greqi duhet të Vaksinohen dhe do të shpërblehen me 150 €uro për ti shpenzuar për pushimet verore.

Nga ana tjetër po sipas burimeve tona Greqia do rrisi masa të ashpra duke filluar përsëri me aplikime tek policia për të lëvizur nga një qytet në tjetrin.

Vijon …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post Skautët e Amerikës arrijnë Zgjidhjen më të Madhe të Pedofilisë në Historinë e SH.B.A.-së …
Next post Adoleshenti vuan nga Problemet e Zemrës pasi u detyrua të Vaksinohet nga shkolla …
error: Materiali eshte i mbrojtur !!