fbpx
Lajmet me te Klikuara

Baza e të Dhënave të Bashkimit Evropian ndaj Reagimeve Anësore për Covid-19 të dhënat: 17,503 të vdekur, 1,7 milion të dëmtuar (50% janë serioz) …

Read Time:9 Minute, 39 Second

Nga Brian Shilhavy

Baza e të dhënave e Bashkimit Evropian për raportet e dyshuara të reagimit të ilaçeve është EudraVigilance, e cila gjithashtu gjurmon raportet e lëndimeve dhe vdekjeve pas “vaksinave” eksperimentale Covid-19.

Një pajtimtar i News Impact News nga Evropa na kujtoi se kjo bazë e të dhënave e mbajtur në EudraVigilance është vetëm për vendet në Evropë që janë pjesë e Bashkimit Evropian (BE), i cili përfshin 27 vende.

Numri i përgjithshëm i vendeve në Evropë është shumë më i lartë, pothuajse dy herë më shumë, duke numëruar rreth 50. (Ekzistojnë disa ndryshime mendimesh se cilat vende janë teknikisht pjesë e Evropës.)

Pra, aq i lartë sa janë këto numra, ato NUK pasqyrojnë të gjithë Evropën. Numri aktual në Evropë të cilët raportohen të vdekur ose të plagosur për shkak të të shtënave COVID-19 do të ishte shumë më i lartë se ai që po raportojmë këtu.

Baza e të dhënave EudraVigilance raporton se deri më 3 korrik 2021 ka 17,503 vdekje dhe 1,687,527 lëndime të raportuara pas injeksioneve të katër faktet eksperimentale COVID-19:

Vaksina COVID-19 MRNA Moderna (CX-024414)
COVID-19 MARNA Vaviccine Pfizer-Biontech
Vaksina COVID-19 Astrazeneca (CADOX1 NCOV-19)
Vaksina COVID-19 Janssen (AD26.COV2.S)

Nga gjithsej lëndimet e regjistruara, gjysma e tyre (837,588) janë lëndime të rënda.

“Serioziteti ofron informacion mbi efektin e dyshuar të padëshirueshëm; mund të klasifikohet si “serioz” nëse korrespondon me një ndodhi mjekësore që rezulton me vdekje, është e rrezikshme për jetën, kërkon shtrim në spital, rezulton në një gjendje tjetër të rëndësishme mjekësore, ose zgjatja e shtrimit në spital ekzistues, rezulton në paaftësi ose paaftësi të vazhdueshme ose të konsiderueshme , ose është një anomali kongjenitale / defekt i lindjes. ”

Siç raportuam dje, dhjetëra mijëra njerëz në SH.B.A tani pendohen që morën të shtënat COVID-19 dhe po kërkojnë ndihmë, sepse sistemi mjekësor u ka kthyer shpinën atyre dhe nuk pranon të trajtojë dëmtimet e tyre.

Një pajtimtar nga Mbretëria e Bashkuar komentoi artikullin dhe deklaroi se e njëjta gjë po ndodhte atje:

Eshtë saktësisht e njëjta gjë në Skoci dhe Angli.

Miqtë e mi të vaksinuar nuk po marrin takime me mjekët e tyre të familjes të cilët po i shmangin ata pas vaksinimit edhe pse nuk ka asnjë pacient në dhomat e pritjes së kirurgjisë GP kur ata janë përpjekur të marrin takime. Shtë plotësisht mizore duke qenë se ata biseduan për të bërë vaksinimet dhe pranuan 10 paund të Mbretërisë së Bashkuar nga qeveritë Skoceze dhe Angleze për person të vaksinuar në listën e tyre të pacientëve dhe nuk ua treguan pacientëve rrezikun e këtyre vaksinave.

Një shoqe gati sa nuk kaloi afër operacionit të mjekut të përgjithshëm, një i huaj i mirë me rrota e çoi me makinë në operacionin e mjekut dhe nuk u lejua të shihej nga mjeku i përgjithshëm sepse nuk kishte një takim. Infermierja nuk pranoi të merrte gjak sepse nuk u lejohet ta bëjnë këtë derisa menaxhmenti të konfirmojë se mund ta bëjnë këtë kështu që ata nuk mund të bëjnë as gjak hulumtues për të hetuar se çfarë ka shkuar keq me këta pacientë pas vaksinimit.

Konsulenti i spitalit i një shoku tjetër i telefonoi mjekut të përgjithshëm të një shoku duke këmbëngulur që mjeku i saj i familjes ta shihte pasi kishte pasur procedura të zemrës dhe pa takime për 2 vjet. Ajo më tha pasi qëlloi për herë të parë Pfizer “ishte si acidi që hynte në venat e mia” dhe mbretëresha nuk mori të njëjtën vaksinë të bërë, e cila do të jetë plotësisht e vërtetë. Mjeku i përgjithshëm i saj e trajtoi atë me përbuzje dhe nuk ishte i kënaqur kur e pa atë dhe shoqja ime gjithashtu më tregon se çdo herë që ajo ecën tani pas vaksinimit zemra e saj garon dhe djali i saj gjithashtu nuk ishte mirë pas vaksinimit.

Të gjithë miqtë e mi që kanë bërë vaksinimin kanë pasur përkeqësim të rëndë të kushteve të tyre para-ekzistuese mjekësore dhe disa kanë sëmundje të zemrës që më parë nuk kishin ose sëmundje kronike obstruktive të rrugëve të frymëmarrjes.

Kam vërejtur se shumica janë bërë nervozë dhe me temperament të shkurtër pasi po bëhen mirë, duke mos kuptuar se vaksina po i dëmton ata dhe ata po u heqin të tjerëve pa ndonjë arsye të mirë.

Në Mbretërinë e Bashkuar, kontributet e NHS zbriten nga pagat e njerëzve dhe pensionistët paguanin tërë jetën e tyre të punës dhe tani po marrin shërbim të refuzuar, por ata përsëri do të marrin këto kontribute NHS pavarësisht. Shtë i lig dhe mizor. Megjithëse janë qeveritë ato që po udhëzojnë mjekun e përgjithshëm dhe menaxhimin e spitalit të trajtojnë pacientët në këtë mënyrë abismale.

Jam mjaft i sigurt se kjo do të ndodhë në shumicën e vendeve, në mos. Zoti qoftë me të gjithë ne.

Një pajtimtar i News Impact News në Evropë drejtoi raportet për secilën nga katër pamjet COVID-19 që po përfshijmë këtu. Ky pajtimtar është bërë vullnetar për ta bërë këtë dhe është shumë punë për të nxjerrë në tabelë çdo reagim me lëndime dhe fatalitete, meqenëse nuk kemi vend në sistemin EudraVigilance që kemi gjetur që paraqet të gjitha rezultatet.

Që kur kemi filluar ta botojmë këtë, të tjerët nga Evropa gjithashtu kanë llogaritur numrat dhe kanë konfirmuar gjithsej.

Këtu janë të dhënat përmbledhëse deri më 3 korrik 2021.

Reagimet totale për vaksinën eksperimentale të mARN Tozinameran (kodi BNT162b2, Comirnaty) nga BioNTech / Pfizer: 8,426 vdekje dhe 632,623 lëndime deri më 03/07/2021

17.754 Çrregullime të gjakut dhe sistemit limfatik përfshirë. 99 vdekje
14,858 çrregullime kardiake përfshirë. 1.165 vdekje
126 Çrregullime kongjenitale, familjare dhe gjenetike, përfshirë. 12 vdekje
7,951 Çrregullime të veshit dhe labirintit, përfshirë. 5 vdekje
324 Çrregullime endokrine përfshirë. 2 vdekje
9,319 çrregullime të syve përfshirë. 19 vdekje
57,599 çrregullime gastrointestinale përfshirë. 388 vdekje
173,572 Çrregullime të përgjithshme dhe kushtet e vendit të administrimit, përfshirë. 2.510 vdekje
558 Çrregullime hepatobiliare përfshirë. 33 vdekje
6,948 çrregullime të sistemit imunitar përfshirë. 42 vdekje
19,780 Infeksione dhe infektime përfshirë. 834 vdekje
7,204 Lëndime, helmime dhe komplikime procedurale përfshirë. 124 vdekje
15,281 hetime përfshirë. 296 vdekje
4,721 Çrregullime të metabolizmit dhe të ushqyerit, përfshirë. 164 vdekje
88,638 çrregullime të muskuloskeletit dhe indit lidhor përfshirë. 103 vdekje
386 Neoplazmat beninje, malinje dhe të paspecifikuara (përfshirë cistet dhe polipet) përfshirë. 26 vdekje
114,125 çrregullime të sistemit nervor përfshirë. 902 vdekje
478 Shtatzënia, puerperiumi dhe kushtet perinatale përfshirë. 18 vdekje
124 Çështjet e produkteve
11,148 çrregullime psikiatrike përfshirë. 117 vdekje
2,005 Çrregullime renale dhe urinare, përfshirë. 132 vdekje
3.597 Sistemi riprodhues dhe çrregullimet e gjirit, përfshirë. 2 vdekje
27,121 çrregullime të frymëmarrjes, kraharorit dhe mediastinës, përfshirë. 989 vdekje
30,404 Çrregullime të lëkurës dhe indeve nënlëkurore përfshirë. 79 vdekje
979 Rrethanat shoqërore përfshirë. 12 vdekje
392 Procedurat kirurgjikale dhe mjekësore përfshirë. 21 vdekje
17,231 çrregullime vaskulare përfshirë. 332 vdekje

Reagimet totale për vaksinën eksperimentale të ARN-së mRNA-1273 (CX-024414) nga Moderna: 4,605 ​​vdekje dhe 157,802 lëndime deri më 03/07/2021

2,890 çrregullime të gjakut dhe sistemit limfatik përfshirë. 35 vdekje
4,491 çrregullime kardiake përfshirë. 503 vdekje
66 Çrregullime kongjenitale, familjare dhe gjenetike, përfshirë. 4 vdekje
1,972 Çrregullime të veshit dhe labirintit
110 Çrregullime endokrine përfshirë. 1 vdekje
2,498 çrregullime të syve përfshirë. 9 vdekje
13.626 çrregullime gastrointestinale përfshirë. 161 vdekje
42,716 Çrregullime të përgjithshme dhe kushtet e vendit të administrimit, përfshirë. 1,928 vdekje
269 ​​Çrregullime hepatobiliare përfshirë. 17 vdekje
1,349 çrregullime të sistemit imunitar përfshirë. 5 vdekje
4,793 Infeksione dhe infektime përfshirë. 259 vdekje
3,378 Lëndime, helmime dhe ndërlikime procedurale përfshirë. 92 vdekje
3,359 hetime përfshirë. 93 vdekje
1,616 Metabolizëm dhe çrregullime të të ushqyerit, përfshirë. 94 vdekje
19,416 çrregullime të muskuloskeletit dhe indit lidhor, përfshirë. 88 vdekje
175 Neoplazmat beninje, malinje dhe të paspecifikuara (përfshirë cistet dhe polipet) përfshirë. 18 vdekje
28,239 çrregullime të sistemit nervor përfshirë. 465 vdekje
338 Shtatzënia, puerperiumi dhe kushtet perinatale përfshirë. 2 vdekje
24 çështje të produktit
3,193 çrregullime psikiatrike përfshirë. 75 vdekje
1,061 Çrregullime renale dhe urinare, përfshirë. 66 vdekje
723 Sistemi riprodhues dhe çrregullimet e gjirit, përfshirë. 2 vdekje
7,268 çrregullime të frymëmarrjes, kraharorit dhe mediastinës, përfshirë. 438 vdekje
8,400 çrregullime të lëkurës dhe indeve nënlëkurore përfshirë. 32 vdekje
690 Rrethanat shoqërore përfshirë. 16 vdekje
540 Procedurat kirurgjikale dhe mjekësore përfshirë. 42 vdekje
4,602 çrregullime vaskulare përfshirë. 160 vdekje

Reagimet totale për vaksinën eksperimentale AZD1222 / VAXZEVRIA (CHADOX1 NCOV-19) nga Oxford / AstraZeneca: 3,871 vdekje dhe 852,616 lëndime deri më 03/07/2021

9,950 çrregullime të gjakut dhe sistemit limfatik përfshirë. 160 vdekje
13.336 çrregullime kardiake përfshirë. 454 vdekje
115 Çrregullime kongjenitale, familjare dhe gjenetike, përfshirë. 3 vdekje
9,712 Çrregullime të veshit dhe labirintit
355 Çrregullime endokrine përfshirë. 3 vdekje
14,641 çrregullime të syve përfshirë. 15 vdekje
86,515 çrregullime gastrointestinale përfshirë. 184 vdekje
227.408 Çrregullime të përgjithshme dhe kushtet e vendit të administrimit, përfshirë. 1,009 vdekje
607 çrregullime hepatobiliare përfshirë. 32 vdekje
3,359 çrregullime të sistemit imunitar përfshirë. 14 vdekje
19,508 Infeksione dhe infektime përfshirë. 247 vdekje
8,912 Lëndime, helmime dhe komplikime procedurale, përfshirë. 94 vdekje
18,352 hetime përfshirë. 88 vdekje
10,315 Metabolizëm dhe çrregullime të të ushqyerit, përfshirë. 50 vdekje
131,547 çrregullime të muskuloskeletit dhe indit lidhor përfshirë. 50 vdekje
379 Neoplazmat beninje, malinje dhe të paspecifikuara (përfshirë cistet dhe polipet) përfshirë. 9 vdekje
180,575 çrregullime të sistemit nervor, përfshirë. 612 vdekje
279 Shtatzënia, puerperiumi dhe kushtet perinatale përfshirë. 5 vdekje
117 Çështjet e produkteve
16,000 çrregullime psikiatrike përfshirë. 33 vdekje
3,045 çrregullime renale dhe urinare, përfshirë. 33 vdekje
8,593 çrregullime të sistemit riprodhues dhe të gjirit
28,994 çrregullime të frymëmarrjes, kraharorit dhe mediastinës, përfshirë. 447 vdekje
39,173 Çrregullime të lëkurës dhe indeve nënlëkurore përfshirë. 25 vdekje
866 Rrethanat shoqërore përfshirë. 5 vdekje
754 Procedurat kirurgjikale dhe mjekësore përfshirë. 16 vdekje
19,209 çrregullime vaskulare përfshirë. 283 vdekje

Reagimet totale nga vaksina eksperimentale Covid-19 … Janssen (AD26.COV2.S) nga Johnson & Johnson: 601 vdekje dhe 44,486 lëndime deri më 03/07/2021

405 Çrregullime të gjakut dhe sistemit limfatik përfshirë. 18 vdekje
659 Çrregullime kardiake përfshirë. 73 vdekje
16 Çrregullime të lindura, familjare dhe gjenetike
250 Çrregullime të veshit dhe labirintit
10 çrregullime endokrine përfshirë. 1 vdekje
518 Çrregullime të syve përfshirë. 3 vdekje
4,283 Çrregullime gastrointestinale përfshirë. 25 vdekje
11,832 Çrregullime të përgjithshme dhe kushtet e vendit të administrimit, përfshirë. 150 vdekje
58 çrregullime hepatobiliare përfshirë. 4 vdekje
161 Çrregullime të sistemit imunitar përfshirë. 1 vdekje
598 Infeksione dhe infektime përfshirë. 16 vdekje
413 Lëndimi, helmimi dhe ndërlikimet procedurale, përfshirë. 8 vdekje
2,420 hetime përfshirë. 39 vdekje
225 Metabolizmi dhe çrregullimet e të ushqyerit, përfshirë. 11 vdekje
7,687 çrregullime të muskuloskeletit dhe indit lidhor, përfshirë. 17 vdekje
18 Neoplazmat beninje, malinje dhe të paspecifikuara (përfshirë cistet dhe polipet)
9,547 çrregullime të sistemit nervor, përfshirë. 76 vdekje
Shtatzënia, puerperiumi dhe kushtet perinatale përfshirë. 1 vdekje
11 çështje të produktit
459 Çrregullime psikiatrike përfshirë. 5 vdekje
150 Çrregullime të veshkave dhe urinimit, përfshirë. 8 vdekje
166 Sistemi riprodhues dhe çrregullimet e gjirit, përfshirë. 1 vdekje
1,453 çrregullime të frymëmarrjes, kraharorit dhe mediastinës, përfshirë. 47 vdekje
1,125 Çrregullime të lëkurës dhe indeve nënlëkurore përfshirë. 2 vdekje
91 Rrethanat shoqërore përfshirë. 3 vdekje
393 Procedurat kirurgjikale dhe mjekësore përfshirë. 27 vdekje
1,523 çrregullime vaskulare përfshirë. 65 vdekje

Këto totale janë vlerësime të bazuara në raportet e paraqitura në EudraVigilance.

Gjithsej mund të jenë shumë më të larta bazuar në përqindjen e reaksioneve anësore që raportohen. Disa nga këto raporte mund të raportohen në bazat e të dhënave të reagimit negativ të vendit individual, të tilla si baza e të dhënave VAERS e SH.B.A. dhe sistemi i Kartonit të Verdhë në MB. Vdekjet janë grupuar sipas simptomave, dhe disa fatalitete mund të kenë rezultuar nga simptoma të shumta.

Burimi: https://humansarefree.com/2021/07/eu-database-of-adverse-reactions-for-covid-19-shots.html

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!