fbpx
Lajmet me te Klikuara

Axhenda e Re e Shpopullimit: Joe Biden po kryeson Axhendën e shfarosjes të 2030-tës …

Read Time:8 Minute, 5 Second

Nga John C. Velisek:

Administrata e Biden po përpiqet të shtyjë legjislacionin për të kapërcyer ligjet lokale të zonimit dhe të lejojë qeverinë federale të vendosë zonimin në të gjithë vendin. Kjo kolonë u shkrua fillimisht në gusht 2015 rreth temës së synimeve globaliste jo vetëm për Shtetet e Bashkuara, por për botën.

Në 1992 “Axhenda 21” u bë publike nga Kombet e Bashkuara në një Konferencë të OKB për Mjedisin dhe Zhvillimin e mbajtur në Rio De Janeiro dhe nënshkruar nga 178 vende. Që atëherë ishte modifikuar shumë herë.

“Axhenda 21” po shndërrohet në një seri të re ligjesh që shtyhen përmes Kombeve të Bashkuara. Më shtypëse dhe e folur në gjuhë që fsheh kuptimin e saj të vërtetë, bazohet në Qëllimet e Qëndrueshmërisë së OKB si pjesë e “qëllimeve të zhvillimit të qëndrueshëm” që do të përfundojë dorëzimin e vendeve sovrane ndaj mandateve të OKB.

Ligjet e reja të quajtura “Axhenda 2030” janë duke u finalizuar në “Samitin e Zhvillimit të Qëndrueshëm” që do të mbahet në New York City nga 25 deri më 27 Shtator.

Axhenda 21 u përqendrua kryesisht në mjedis; Axhenda e vitit 2030 është themeli për qeverisjen e të gjithë planetit. Ai përfshin ndryshimin e klimës dhe fushat e ekonomisë, shëndetësisë, energjisë, arsimit, bujqësisë, barazisë gjinore dhe drejtësisë sociale.

OKB është duke e përshëndetur atë si një Agjendë të re universale për të gjithë njerëzimin.

Agjenda 2030 është një plan veprimi për njerëzit, planetin dhe prosperitetin. Do të kërkojë bashkëpunimin e të gjitha vendeve që veprojnë në partneritet për të ndërmarrë hapa të guximshëm dhe transformues për ta vendosur botën në një rrugë më të qëndrueshme. Në thelb, ky është një plan për transformimin e shoqërisë globale.

Këto janë disa koncepte interesante që duhet të vihen në dyshim. E pranoj që shumë prej tyre tingëllojnë mjaft mirë; Unë madje do të shkoja aq larg sa të thoja të admirueshme. Por, me një inspektim më të afërt, këto 17 synime dhe 169 synime që janë pjesë e tyre duket se nuk janë asgjë më shumë se globalizmi në rastin më të keq.

Kjo do t’u japë Kombeve të Bashkuara dhe atyre elitave që kanë punuar për një qeveri njëbotë për shumë vite mundësinë për të mikromenaxhuar jetën e çdo burri, gruaje dhe fëmije në planet.

Këto janë të njëjtat elita që na thonë se liria dhe liria janë “të Rrezikshme”, dhe ne nuk mund t’i bëjmë të gjithë që shkojnë nëpër tokë thjesht duke bërë atë që duan.

Vetëm disa mendime për 17 golat që më vijnë menjëherë në mendje.

 1. Fundi i varfërisë në të gjitha format e saj kudo.

E admirueshme, por jo e mundur. E vetmja mënyrë që madje do të afrohej realizueshmëria do të ishte të detyronte ato vende me një nivel të lartë kënaqësie në mënyrën e jetesës për të cilën kanë punuar të tatohen në një formë ose në një tjetër për t’u dhënë para atyre që ende kanë varfëri. Këto para do të mbarojnë ashtu si paratë që dërgohen në OJQ-të e OKB, të tretura dhe të përdorura për të rreshtuar xhepat e qeverive dhe atyre që janë të ngarkuar me drejtimin e programeve.

 1. Fundi i urisë, arritja e sigurisë ushqimore dhe promovimi i bujqësisë së qëndrueshme.

Kjo do të nënkuptojë se fermerëve do t’u thuhet se ku të fermojnë, si të fermojnë dhe kush të shesin prodhimet e tyre. Fermerëve amerikanë mund t’u kërkohet të shesin produktet që shesin në një vend ose fraksion që nuk mund të paguajë ose të mos paguajë sa duhet për të krijuar një fitim. Fermat mund të falimentojnë, duke krijuar edhe më shumë një mungesë ushqimi.

 1. Sigurimi i jetës së shëndetshme dhe promovimi i mirëqenies për të gjithë.

Ndoshta një sistem i kujdesit shëndetësor njëbotëror. A beson dikush që kujdesi shëndetësor që kishim shijuar për shkak të tregjeve këtu në Amerikë para se Obama t’i shkatërronte ato me Obamacare do të kthehet ndonjëherë si sistemi që ishte? Cila do të jetë koha e pritjes kur do të duhet të marrim miratimin përmes një burokracie të vendosur nga Kombet e Bashkuara?

 1. Sigurimi i arsimit të barabartë dhe gjithëpërfshirës për të gjithë.

Ideja e admirueshme, por ç’bëhet me Botën Islamike. Çfarë do të bëjë KB në lidhje me konceptin e grave që janë qytetare të klasit të dytë në Botën Islamike dhe nuk kualifikohen për shkollë? Unë nuk arrij të shoh se si do të zgjidhej kjo pa ndërhyrje ushtarake dhe dyshoj se njerëzit e SH.B.A.-së do të lejonin që vendi të tërhiqej në një luftë tjetër.

 1. Arritja e barazisë gjinore dhe fuqizimi i të gjitha grave dhe vajzave.

Një ide tjetër e mirë, por për të njëjtat arsye si # 4 më lart, nuk është e arritshme.

 1. Siguroni disponueshmërinë dhe menaxhimin e qëndrueshëm të ujit dhe kanalizimeve për të gjithë.

Kjo do të donte që të ndodhte një fluks masiv parash nga kombet e zhvilluara. Ajo nuk do të arrinte objektivat e saj dhe, në fakt, do t’i detyronte vendet e zhvilluara në statusin e botës së tretë sesa të përmirësonte vendet jo të zhvilluara.

 1. Siguroni qasje në energji të përballueshme, të besueshme, të qëndrueshme për të gjithë.

Mendoni fiaskon e energjisë së pastër të Obamës në një nivel global.

 1. Promovoni rritje të qëndrueshme, gjithëpërfshirëse dhe të qëndrueshme ekonomike, punësim të plotë dhe produktiv dhe punë të denjë për të gjithë.

Kjo tingëllon drejtpërdrejt nga manuali socialist. Asnjëherë nuk ka pasur punësim të plotë në asnjë vend të zhvilluar. Dhe kush do të përcaktojë se kush punon në çdo vend pune?

 1. Ndërtoni infrastrukturë elastike, promovoni industrializimin gjithëpërfshirës dhe të qëndrueshëm.

Nëse kjo risi përfshin shtyrjen e njerëzve për të jetuar në megacities “lepuri luftëtar” dhe lejimin e pjesës tjetër të tokës të kthehet në natyrë, kjo nuk do të ndodhë kurrë, jo në Amerikë. Qeveria e këtij vendi, aq më pak Kombet e Bashkuara, nuk ka asnjë autoritet të na tregojë se çfarë të bëjmë me pronën tonë private. Ky do të ishte fillimi i një lufte civile globale brenda vendeve të zhvilluara të botës.

 1. Ulja e pabarazisë brenda dhe midis vendeve.

Ajo që ndoshta i bën Kombet e Bashkuara të besojnë se do t’u jepej e drejta të diktonin SH.B.A. ose Anglisë, Kanadasë, ose cilitdo vendi tjetër që ata do të binin do të ishte e barabartë. A do ta lejonte kjo OKB të vendoste dëmshpërblime ose të detyrojë qytetarët e vendit të jetojnë atje ku KB mendon se është i barabartë?

 1. Bëni qytetet dhe vendbanimet njerëzore gjithëpërfshirëse, të sigurta, elastike dhe të qëndrueshme.

Edhe një herë, megacitetet që globalistët parashikojnë për popullatat e botës mendojnë se e dinë më mirë se ku duhet të jetojmë dhe t’i detyrojmë njerëzit në zona specifike në mënyrë që pjesa tjetër e tokës të kthehet në natyrë.

 1. Sigurimi i konsumit të qëndrueshëm dhe modeleve të prodhimit.

OKB-ja përdor “mençurinë” e saj për të kontrolluar konsumin, përfshirë vajin, ushqimin dhe gjithçka tjetër që ata mendojnë se nuk është e qëndrueshme. Unë nuk mendoj se populli amerikan është i gatshëm të respektojë rregullat për atë që mund të hajë, të pijë, ose pothuajse çdo gjë që bën për të arritur globalistët.

 1. Merrni masa urgjente për të luftuar ndryshimin e klimës.

Kjo është një temë që është provuar të jetë një flamur i rremë për globalistët për të menaxhuar çdo aspekt të jetës sonë. Shumica e njerëzve me çdo inteligjencë e dinë se është një gënjeshtër, por heshtin për të mos shkaktuar zemërimin e shkencëtarëve dhe lobistëve që bëjnë të gjitha paratë nga qeveria për të shtyrë këtë axhendë.

 1. Konservoni oqeanet, detin dhe burimet detare për zhvillim të qëndrueshëm.

Kjo nuk është gjë tjetër veçse një akt për të siguruar që të gjitha burimet minerale dhe përdorimi i oqeaneve do të jenë nën komandën e Kombeve të Bashkuara, duke u dhënë atyre aftësinë për të blerë dhe shitur burimet dhe për të rreshtuar xhepat e globalistëve. Ata do të vidhnin burimet nga ato vende më pak të afta për ta përballuar atë, të njëjtët njerëz që ata pretendojnë të duan të ndihmojnë.

 1. Mbroni, rivendosni dhe promovoni përdorimin e qëndrueshëm të ekosistemeve tokësore, menaxhoni pyjet, ndaloni dhe ndryshoni degradimin e tokës dhe ndaloni humbjen e biodiversitetit.

Edhe një herë, OKB dëshiron aftësinë për të na treguar se si të jetojmë, çfarë mund të bëjmë dhe çfarë nuk mund të bëjmë me pronën tonë, të paktën derisa të merret për “humbje të biodiversitetit” dhe t’i shtyjë qytetarët në mega-qytete.

 1. Promovoni shoqëri paqësore dhe gjithëpërfshirëse për zhvillim të qëndrueshëm, siguroni drejtësi për të gjithë, dhe institucione të përgjegjshme dhe gjithëpërfshirëse në të gjitha nivelet.

Më shqetëson mua dhe duhet t’ju shqetësojë juve që KB dëshiron të vendosë formën e saj të qeverisjes në të gjitha nivelet. Ata tashmë kanë filluar me Gjykatën Penale Ndërkombëtare, një organizatë joefektive dhe antisemitike. Nëse e lexoni këtë në mënyrën se si është shkruar, do të thoshte që KB do të kishte aftësinë për të rishkruar ligjet dhe për të ndërhyrë në të gjitha institucionet gjyqësore dhe rregullatore deri në nivelin lokal.

 1. Forconi mjetet e zbatimit dhe rigjallëroni partneritetin global për zhvillim të qëndrueshëm.

Globalistët presin që popullata e botës të presë që ata të bëjnë rregullat dhe me butësi të përputhen.

“Zhvillimi i Qëndrueshmërisë” po përdoret si një flamur i rremë për zbatimin e një force globale që do të transformojë rrënjësisht të gjitha ligjet, kulturat, argëtimet, madje edhe besimet tona në fe dhe familje. Dhe shoqëria në përgjithësi.

Këta janë globalistët që mendojnë se e dinë se çfarë është më e mira për ne dhe ne duhet të detyrohemi të pajtohemi me idetë e tyre se çfarë është një qeveri e përsosur.

Burimi: https://humansarefree.com/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!