fbpx
Lajmet me te Klikuara

Hunter Biden Propozoi Bashkimin e Prostitutave – Prostitutat duhet të Organizohen më shumë …

Read Time:1 Minute, 47 Second

Hunter Biden, i cili shpenzoi mijëra dollarë për prostitutat në të gjithë Ameriken, propozoi një plan që ato të bashkoheshin në një bisedë të bere ne vitin 2019 dhe që ishte dhe në hard diskun e tij të zbuluar.

Djali i presidentit gjithashtu pohoi se ai ka qenë “duke u thënë striptistëve për 25 vjet që ato duhet të bashkohen”.

Në 2 Mars 2019, biseda me një punonjës nga Chateau Marmont në Los Anxhelos, marrë nga Washington Examiner, Biden tha që prostitutat duhet të organizoheshin më shumë.

“Ato duhet te organizohen te organizohen në një mënyrë tradicionale,” tha Biden. “Nëse doni të reklamoni ligjërisht, ju kaloni nëpër sindikata [në të cilat] jeni anëtare. Detyrimet tuaja janë tarifat që ju paguani për reklamat. Kushdo që e bën këtë së pari do të drejtojë unionin më të madh në vend. ”

Punonjësi i Chateau Marmont u përgjigj duke buzeqeshur “haha, kjo në të vërtetë është shumë gjeniale”.

Djali i presidentit shtoi se ato që kanë më shumë nevojë për këto sindikata sepse janë “pakica tipike e paarsimuar tradicionalisht”.

Raporti vazhdon të thotë se “ky bashkim i ri do të kërkonte prova që dikush nuk është trafikant seksi dhe se të gjitha kontaktet janë konsensuale. Pimpët që bashkohen do të vlerësohen “sic ju vlerësoni nje pune jo-fitimprurëse”, tha Biden. “

“Në transaksione të ndryshme të tjera me pimpë dhe prostituta, tekstet e pretenduara të Biden tregojnë një procedurë shumë të organizuar në të cilën ai vizitonte një faqe në internet, Ai binte dakord për disa parametra dhe paguante në mënyrë elektronike. Ideja bashkuese e Biden duket se drejtohet më shumë drejt kushteve më të mira të punës për prostitutat, sepse kjo ishte tema e tij në regjistrimin e kasetave për striptistet. “

Duke diskutuar striptistet, Biden tha se kjo “është si çdo punë tjetër. Ka pjesën e saj që e thithin vërtet. Ato janë të lodhura. Kane klientë që kanë dhimbje të plotë si gomari. Ka menaxhues që mund të jenë vërtet te tmerrshëm. Sigurisht që ka situata vërtet të këqija. Kjo është si çdo punë tjetër. Por ato vazhdojne te kërcejnë sepse e duan atë.

Burimi: https://www.thegatewaypundit.com/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!