fbpx
Lajmet me te Klikuara

Emisioni Ben Armstrong: 400,000 Reagime të Rënda dhe 6,000 të Vdekur nga Vaksinat …

Këto numra janë gjysma e të keqes,prandaj eshte mire qe Ti ta informoshe veten dhe te mos i ndjekesh verbërisht si një dele urdherat e Qeverive te komanduar nga Kabala.

Ne nuk e dimë se cilat do të jenë numrat përfundimtarë për këtë Vaksinë eksperimentale. Askush nuk e di se cilat do të jenë efektet afatgjata, por nuk duket mirë.

Përgjegjësia: Pikëpamjet dhe mendimet e shprehura në Emisionin Ben Armstrong janë vetëm ato të nikoqirit dhe nuk përfaqësojnë domosdoshmërisht ato të Amerikës së Re. TNA nuk është përgjegjëse dhe nuk verifikon saktësinë e çdo informacioni të paraqitur.

Burimi: https://thenewamerican.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Previous post BBC bën Presion për të fshirë Artikullin mbi Aspektet Pozitive të Ndryshimit të Klimës …
Next post Shqipëria: Republikë apo Monarki ( Shqiptarët , Popull “Mesianik “)
error: Materiali eshte i mbrojtur !!