fbpx
Lajmet me te Klikuara

Ekskluzive/Parlamenti Europian Shfuqizon Regullin e Ligjit 36 për çështjen e udhëtimit.

Read Time:1 Minute, 54 Second

Gazeta Zyrtare e Bashkimit Europian (BE)

Korrigjohet ligji Rregulloren e Parlamentit Evropian për të lehtësuar lëvizjen e lirë të njerëzve gjatë pandemisë Covid – 19.

Rregullorja e Re.

Korrigjimi i Rregullores (BE) 2021/953 të Parlamentit Evropian dhe të Këshillit të 14 Qershorit 2021 mbi një kornizë për lëshimin, verifikimin dhe pranimin e certifikatave ndërvepruese të vaksinimit, testimit dhe rimëkëmbjes në lidhje me COVID- 19 (dixhital i BE-së COVID çertifikatë) për të lehtësuar lëvizjen e lirë të njerëzve gjatë pandemisë COVID-19.
(Gazeta Zyrtare e Bashkimit Evropian L 211 e 15 Qershorit 2021)

Faqja 7, recital 36, fjalia e parë në vend të: ‘(36) është e nevojshme të shmanget diskriminimi direkt ose indirekt ndaj personave që nuk janë vaksinuar, për shembull për arsye mjekësore, sepse ata nuk janë pjesë e grupit të synuar për të cilin COVID -19 vaksinë aktualisht po administrohet ose lejohet, si fëmijët, ose sepse ata nuk kanë pasur ende mundësi të vaksinohen. Prandaj … “, lexoni:”

(36) është e nevojshme të shmanget diskriminimi i drejtpërdrejtë ose i tërthortë ndaj personave që nuk janë vaksinuar, si për shembull për arsye mjekësore, sepse ata nuk janë pjesë e grupit të synuar për të cilin vaksina COVID-19 aktualisht administrohet ose lejohet, si fëmijët, ose sepse ata nuk kanë pasur ende mundësi të vaksinohen ose kanë zgjedhur të mos e bëjnë
të vaksinohen. Prandaj… ».
L 236/86 IT G

Pashaporta E Gjelbert EVROPIANE: APLIKIMI referencë për LIRINË LËVIZJES është me interes të madh të regjistrosh se është e mundur të udhëtosh nga Italia në të gjithë Evropën dhe anasjelltas, si me aeroplan ashtu edhe me tokë, pa pasur nevojë, për ata që nuk janë vaksinuar, për të kryer lëvizjen.

Avokat Mauro sqaron se:

Shantazhi i propozuar me ngulm mbi të gjitha të rinjtë për t’i bindur ata që të vaksinoheshin ishte thjesht mashtrimi i njëmbëdhjetë i tmerrshëm i medias së mashtrimit.

Publikimi i tekstit në italisht ka si për qëllim informimin së bashku me kolegun tim Marini me të cilin unë bashkëpunoj në shkaqet në Evropë

Nuk ka diskriminim i mundshëm për ata që nuk vaksinojnë dhe nuk ka asnjë detyrim vaksinimi!

  • Miratuar me 15 Qershor 2021. Ky vendim hyn në fuqi 05.07.2021 dhe botohet në Gazeten e BE si mëposhtë:
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!