fbpx
Lajmet me te Klikuara

Patentat tregojnë se DARPA ndërtoi Covidin me ndihmën e Bill Gates dhe të OBSH-së …

Read Time:4 Minute, 30 Second

Një patentë është shfaqur për të treguar se virusi Wuhan coronavirus (Covid-19) ishte përgatitur gati para dy vjetësh përpara lëshimit të tij në publik, duke provuar se nuk u shfaq rastësisht me një shkop në një treg të lagësht.

Grupi Serco i Britanisë së Madhe miratoi regjistrimin e patentës për Virusin Kinez plot 17 muaj para se të shfaqej së pari, dhe entitetet e listuara si krijuesit e tij janë shumë nga të dyshuarit e zakonshëm: DARPA, Bill dhe Melinda Gates, Defra, Wellcome Trust dhe Evropian Komisioni

Një regjistrim pranë Zyrës së Patentave të Shteteve të Bashkuara rendit gjithashtu Institutin Pirbright si një financues të Gripit Wuhan.

Pirbright, siç kemi raportuar para se e gjithë kjo gjë të dalë jashtë kontrollit, financohet direkt nga Bill & Melinda Gates “jofitimprurëse”.

Kjo patentë, e datuar për miratim, 20 nëntor 2018, thotë qartë se “caktuesi” i “koronavirusit” është “THE PIRBRIGHT INSTITUTE (Woking, Pirbright, Britania e Madhe), financuar nga Wellcome Trust, Bill & Melinda Gates Foundation, BE. ”

Kjo patentë u paraqit në 23 Janar 2017, që në të vërtetë do të thotë se koronavirusi Wuhan (Covid-19) u përplas pothuajse tre vjet para se kur lajmi filloi të raportonte për përhapjen e tij në Wuhan, dhe më vonë në të gjithë pjesën tjetër të botës .

“Patenta e koronavirusit u lëshua në vetëm 17 muaj nga regjistrimi fillestar – kjo është pothuajse shpejtësi e padëgjuar – dhe me shumë pak kundërshtime nga SERCO (Mbretëria e Bashkuar) e cila menaxhoi ekzaminuesin e patentave Bao Q. Li”, raporton Shteti i Kombit.

Pirbright Prof. Bryan Charleston u Caktua të “Zhvillojë Vaksina të reja”

Pirbright punëson një profesor me emrin Bryan Charleston i cili është i shënuar në faqen e internetit të shkollës si një Wellman Trust Scholar dhe një post-doktoraturë i cili ka ndihmuar në sigurimin e “këshillave dhe ekspertizës për hartimin e modeleve të sfidave të sëmundjeve infektive për një gamë të gjerë të patogjenëve në specie të rëndësishme bujqësore. ”

Një nga detyrat e caktuara posaçërisht të Charleston është të “zhvillojë vaksina të reja”, e cila është interesante në dritën e të gjitha gjërave që kanë dalë gjatë vitit të kaluar në lidhje me Gripin Wuhan, origjinën e tij laboratorike dhe “Operacionin Shpejtësia e Luftës” në treg. vaksinat që administrohen për të.

Lidhja e Charleston me Wellcome është gjithashtu e dyshimtë, duke parë se si Burroughs Wellcome & Co. bankrolloi dhe furnizoi kits mjekësore plot “vaksina” eksperimentale në Luftën e 2-të Britanike të Boerit, e cila çoi në vrasjen e më shumë se 60,000 zezakëve dhe të bardhëve në të parën në botë eksperimente mjekësore të kampit të përqendrimit të ditëve moderne.

Fjala vjen, Wellcome dhe grupet e tjera të lartpërmendura, gjithashtu kanë lidhje me MB-SH.B.A. Shoqëria e Pelegrinëve, e cila ka kontrolluar shtypin për shekuj, duke e drejtuar botën drejt një sistemi social fashizmi ateist.

Bill Gates Kërkonte një Koronavirus të Ri dhe kështu që Ai Mund të Bënte Vaksina të Reja.

Në patentë, zbulohet më tej se Gates dhe miqtë e tij u përpoqën të krijonin një koronavirus të ri me qëllim të zhvillimit të “vaksinave” të reja, të cilat natyrisht do të gjeneronin miliarda dollarë fitime të reja ndërsa vrisnin miliona njerëz.

Faqja e patentës shpjegon se vetë koronavirusi “mund të përdoret si një vaksinë për trajtimin dhe / ose parandalimin e një sëmundjeje, siç është bronkiti infektiv, në një subjekt”.

Duke iu referuar të gjithëve si “nënshtetas” të tij, Gates e bëri të qartë në patentën e tij se koronavirusi Wuhan (Covid-19) do të ishte mjeti përmes të cilit ai dhe miliarderë të tjerë të pasur do të jepnin atë që shpejt po formohet të jetë një nga shkatërruesit më të mëdhenj të lirisë që ka parë kjo botë.

Pirbright ka qenë gjithashtu i përfshirë në patentimin e shumë viruseve të tjera, përfshirë ethet afrikane të derrave, e cila gjithashtu është e shënuar në dokumentet e patentave si një “vaksinë”.

Bill Gates njoftoi i qetë synimet e tij me ngjarjen 201

Shumë prej tyre e kanë harruar atë, por Gates gjithashtu organizoi Ngjarjen 201 përsëri në vjeshtën e 2019, vetëm disa muaj para se të plaste Virusi Kinez.

Ndërsa ky “ushtrim” u quajt si një situatë hipotetike që përfshinte një virus vrasës që potencialisht po lëshohej, ai shpejt kaloi në jetë pasi Wuhan Gripi u la i lirë nga laboratori.

Gates e dinte gjatë gjithë kohës, natyrisht, se ushtrimi i tij do të shkonte drejtpërdrejt, sepse ai planifikoi që të ndodhte kështu vite më parë.

Nuk mund ta mohojë këtë, bazuar në provat e disponueshme, dhe megjithatë pak janë duke raportuar këto të vërteta jetësore në një kohë kur është më e nevojshme.

Siç mund ta mbani mend, Gates madje paraqiti një skenar në Ngjarjen 201 për mënyrën se si “partneritetet publik-privat” do të ishin të nevojshme gjatë një plandemie globale “për të zvogëluar pasojat ekonomike dhe shoqërore në shkallë të gjerë”.

“Në vitet e fundit, bota ka parë një numër në rritje të ngjarjeve epidemike, që arrijnë në rreth 200 ngjarje në vit,” shpjegoi një njoftim rreth skemës.

“Këto ngjarje janë në rritje, dhe ato janë përçarëse për shëndetin, ekonomitë dhe shoqërinë.”

Me fjalë të tjera, plandemia ishte planifikuar, ashtu siç thamë se ishte. Dhe mos harroni se korporata private e njohur si CDC, së bashku me FDA dhe shumë agjenci të tjera me tre letra, janë gjithashtu bashkëpunëtorë në këto krime kundër njerëzimit.

Burimi: AFinalWarning.com

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!