fbpx
Lajmet me te Klikuara

Mashtrimi Covid – Avokatët dhe Ekspertët Mjekësorë fillojnë Procedurat Ligjore kundër W.H.O dhe Liderëve Botërore për “Krimet kundër Njerëzimit”

Read Time:7 Minute, 32 Second

Një ekip prej mbi 1.000 avokatësh dhe mbi 10,000 ekspertë mjekësorë të udhëhequr nga Dr. Reiner Fuellmich kanë filluar procedurat ligjore kundër CDC, OBSH & Grupit Davos për krime kundër njerëzimit.

Fuellmich dhe ekipi i tij paraqesin testin e gabuar PCR dhe urdhrin që mjekët të etiketojnë çdo vdekje të sëmundjes si vdekje Covid si mashtrim. Testi PCR nuk u krijua kurrë për të zbuluar patogjene dhe është 100% i gabuar në 35 cikle. Të gjitha testet PCR të mbikëqyrura nga CDC përcaktohen në 37 deri në 45 cikle. CDC pranon që provat mbi 28 cikle nuk janë të pranueshme për një rezultat pozitiv të besueshëm. Vetëm kjo zhvlerëson mbi 90% të rasteve të dyshuara të kovideve / “infeksioneve” të gjurmuara nga përdorimi i këtij testi të gabuar.

Përveç testeve të gabuara dhe certifikatave mashtruese të vdekjes, vetë vaksina “eksperimentale” është në kundërshtim me nenin 32 të Konventës së Gjenevës. Sipas nenit 32 të Konventës IV të Gjenevës 1949, “gjymtimi dhe eksperimentet mjekësore ose shkencore që nuk kërkohen nga trajtimi mjekësor i një personi të mbrojtur” janë të ndaluara. Sipas nenit 147, kryerja e eksperimenteve biologjike mbi personat e mbrojtur është një shkelje e rëndë e Konventës.

Vaksina “eksperimentale” është në kundërshtim me të 10 Kodet e Nurembergut të cilat mbajnë dënimin me vdekje për ata që kërkojnë të shkelin këto Ligje Ndërkombëtare.

“Vaksina” nuk arrin të përmbushë pesë kërkesat e mëposhtme për t’u konsideruar vaksinë dhe është me përkufizim një “eksperiment” dhe provë mjekësore:

Siguron imunitet ndaj virusit
Kjo është një terapi gjenike “e rrjedhur” që nuk siguron imunitet ndaj Covid dhe pretendon të zvogëlojë simptomat, por të dy-vaksinuar tani janë 60% e pacientëve që kërkojnë ER ose ICU me infeksione kovide.

Mbron marrësit nga marrja e virusit
Kjo terapi gjenike nuk siguron imunitet dhe vaksinimi i dyfishtë ende mund të kapë dhe të përhapë virusin.

Redukton vdekjet nga infeksioni i virusit
Kjo gjen-terapi nuk zvogëlon vdekjet nga infeksioni. Dy-vaksinuar infektuar me Covid gjithashtu kanë vdekur.

Redukton qarkullimin e virusit
Kjo terapi gjenesh lejon akoma përhapjen e virusit pasi ofron imunitet zero ndaj virusit.

Redukton transmetimin e virusit
Kjo gjen-terapi ende lejon transmetimin e virusit pasi ofron imunitet zero ndaj virusit.

Shkeljet e Kodit të Nurembergut janë si më poshtë:

Kodi i Nurembergut # 1: Pëlqimi vullnetar është thelbësor

Asnjë person nuk duhet të detyrohet të marrë një eksperiment mjekësor pa pëlqimin e informuar. Shumë media, persona politikë dhe jo-mjekësorë u thonë njerëzve të marrin qëllimin. Ato nuk ofrojnë asnjë informacion në lidhje me efektet e pafavorshme ose rreziqet e kësaj terapie gjenesh. E tëra çfarë dëgjoni prej tyre është – “e sigurt dhe efektive” dhe “përfitimet tejkalojnë rreziqet”. Vendet po përdorin bllokime, detyrime dhe kërcënime për të detyruar njerëzit të marrin këtë vaksinë ose të ndalohen të marrin pjesë në shoqërinë e lirë nën mandatin e një Pasaporte Vaksine ose Green Pass. Gjatë gjykimeve të Nurembergut, edhe media u ndoq penalisht dhe anëtarët u dënuan me vdekje për gënjeshtra ndaj publikut, së bashku me shumë prej mjekëve dhe nazistëve të shpallur fajtorë për Krime Kundër Njerëzimit.

Kodi i Nurembergut # 2: Jepni rezultate të frytshme të paprekshme nga mjete të tjera

Siç është renditur më sipër, terapia gjenike nuk plotëson kriteret e një vaksine dhe nuk ofron imunitet ndaj virusit. Ka trajtime të tjera mjekësore që japin rezultate të frytshme kundër Covid të tilla si Ivermectin, Vitamina D, Vitamina C, Zink dhe rritjen e sistemit imunitar për gripin dhe ftohjet.

Kodi i Nurembergut # 3: Eksperimentet Bazë mbi Rezultatet e Eksperimentimit të Kafshëve dhe Historia Natyrore e Sëmundjeve

Kjo terapi gjenike kaloi testimin e kafshëve dhe shkoi drejtpërdrejt në prova njerëzore. Në hulumtimin e ARN-së që përdori Pfizer – një studim kandidat për mARN me majmunë rezus makaka duke përdorur ARN BNT162b2 dhe në atë studim të gjithë majmunët zhvilluan inflamacion pulmonar por studiuesit e konsideruan rrezikun të ulët pasi këta ishin majmunë të rinj të shëndetshëm nga mosha 2-4 vjeç. Izraeli ka përdorur Pfizer dhe Gjykata Ndërkombëtare e Drejtësisë ka pranuar një kërkesë për 80% të marrësve që kanë inflamacion pulmonar nga injeksioni me këtë terapi gjenesh. Përkundër këtij zhvillimi alarmues, Pfizer vazhdoi të zhvillojë mARN e tyre për Covid pa testime të kafshëve.

Kodi i Nurembergut # 4: Shmangni të gjitha vuajtjet dhe dëmtimet e panevojshme

Që nga fillimi i eksperimentit dhe të listuara nën sistemin e raportimit CDC VAERS mbi 4,000 vdekje dhe 50,000 dëmtime të vaksinave janë raportuar në Amerikë. Në BE janë raportuar mbi 7,000 vdekje dhe 365,000 lëndime vaksinash. Kjo është një shkelje e rëndë e këtij kodi.

Kodi i Nurembergut # 5: Asnjë eksperiment nuk duhet të kryhet nëse ka arsye për të menduar se do të ndodhë lëndimi ose vdekja

Shikoni # 4, bazuar në të dhëna mjekësore të bazuara në fakte, kjo terapi gjenike po shkakton vdekje dhe dëmtime. Hulumtimet e kaluara mbi ARNi gjithashtu tregojnë disa rreziqe që janë injoruar për këtë eksperiment të tanishëm të gjenit. Një studim i vitit 2002 mbi proteinat spike të SARS-CoV-1 tregoi se ato shkaktojnë inflamacion, imunopatologji, mpiksje të gjakut dhe pengojnë shprehjen e Angiotensinës 2. Ky eksperiment e detyron trupin të prodhojë këtë spike-proteinë duke trashëguar të gjitha këto rreziqe.

Kodi i Nurembergut # 6: Rreziku kurrë nuk duhet ta tejkalojë përfitimin

Covid-19 ka një normë shërimi 98-99%. Lëndimet e vaksinës, vdekjet dhe efektet anësore të padëshiruara të terapisë me gjen mARN tejkalojnë shumë këtë rrezik. Përdorimi i vaksinave “të rrjedhura” u ndalua për përdorim bujqësor nga SH.B.A. dhe BE për shkak të studimit të Marek Chicken që tregon ‘viruse të nxehta’ dhe variante të shfaqura duke e bërë sëmundjen edhe më vdekjeprurëse. Megjithatë, kjo është injoruar për përdorim njerëzor nga CDC duke ditur plotësisht rrezikun e shfaqjes së varianteve të reja vdekjeprurëse nga vaksinat e rrjedhura. CDC është plotësisht e vetëdijshme që përdorimi i vaksinave të rrjedhura lehtëson shfaqjen e llojeve të nxehta (më vdekjeprurëse). Megjithatë ata e kanë injoruar këtë kur bëhet fjalë për njerëzimin

Kodi i Nurembergut # 7: Përgatitja Duhet Bërë Kundër Mundësive Madhështore të Lëndimit, Paaftësisë ose Vdekjes

Nuk u bë asnjë përgatitje. Kjo terapi gjenike anashkaloi provat e kafshëve. Provat klinike njerëzore të Fazës 3 të vetë kompanive të farmaceutikës nuk do të përfundojnë deri në vitin 2022/2023. Këto vaksina u miratuan vetëm nën një veprim të Përdorimit Emergjent dhe u detyruan në një publik të keqinformuar. Ato NUK janë të aprovuara nga FDA.

Kodi i Nurembergut # 8: Eksperimenti Duhet të Bëhet nga Personat e Kualifikuar Shkencërisht

Politikanët, mediat dhe aktorët që pretendojnë se kjo është një vaksinë e sigurt dhe efektive nuk janë të kualifikuar. Propaganda nuk është shkencë mjekësore. Shumë pika të shitjes me pakicë të tilla si Walmart & qendrat e vaksinave përçuese nuk janë të kualifikuara për të administruar gjenerapi terapi mjekësore eksperimentale tek publiku i painformuar.

Kodi i Nurembergut # 9: Çdokush duhet të ketë lirinë për ta çuar deri në fund eksperimentin në çdo kohë

Pavarësisht protestave të mbi 85,000 mjekëve, infermierëve, virologëve dhe epidemiologëve – eksperimenti nuk po përfundon. Në fakt, aktualisht ka shumë përpjekje për të ndryshuar ligjet në mënyrë që të detyrohet pajtueshmëria e vaksinave. Kjo përfshin vaksinat e detyrueshme dhe të detyruara. Shkrepjet eksperimentale të ‘azhurnimit’ janë planifikuar për çdo 6 muaj pa ndonjë rekurs në numrin në rritje të vdekjeve dhe lëndimeve të shkaktuara tashmë nga ky eksperiment. Këto fotografi ‘azhurnimi’ do të administrohen pa ndonjë provë klinike. Shpresojmë që ky Gjykim i ri i Nurembergut t’i japë fund këtij krimi kundër njerëzimit.

Kodi i Nurembergut # 10: Shkencëtari duhet ta çojë eksperimentin në çdo kohë nëse ka ndonjë shkak të mundshëm që rezulton në dëmtim ose vdekje

Isshtë e qartë në të dhënat e raportimit statistikor se ky eksperiment është duke rezultuar në vdekje dhe lëndime, megjithatë të gjithë politikanët, kompanitë e ilaçeve dhe të ashtuquajturit ekspertë nuk po bëjnë ndonjë përpjekje për të ndaluar që ky eksperiment i terapisë gjenit të shkaktojë dëm në një publik të keqinformuar.

Çfarë mund të bëni për të ndihmuar t’i jepet fund këtij krimi kundër njerëzimit? Ndani këtë informacion. Bëni përgjegjës politikanët, mediat, mjekët dhe infermierët tuaj – që nëse ata janë bashkëpunëtorë në këtë krim kundër njerëzimit edhe ata i nënshtrohen ligjeve të përcaktuara në Konventën e Gjenevës dhe Kodin e Nurembergut dhe mund të gjykohen, të shpallen fajtorë dhe të dënohen me vdekje. Procedurat ligjore po ecin përpara, provat janë mbledhur dhe një numër i madh ekspertësh në rritje po japin alarmin.

Vizitoni faqen e internetit të Komitetit Covid në: https://corona-ausschuss.de/ dhe nëse jeni prekur nga ky krim, raportoni ngjarjen, personat e përfshirë dhe sa më shumë detaje në faqen e internetit në vijim:

https://www.securewhistleblower.com/

Krimet kundër njerëzimit na prekin të gjithëve. Ata janë një krim kundër jush, fëmijëve tuaj, prindërve tuaj, gjyshërve tuaj, komunitetit tuaj dhe vendit tuaj dhe të ardhmes tuaj.

https://www.bitchute.com/embed/wQc9BA35QEpu/?feature=oembed#?secret=c0GLkUIVlw

Burimi: https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/05/12/covid-fraud-lawyers-medical-experts-start-legal-proceedings-against-w-h-o-and-world-leaders-for-crimes-against-humanity/?fbclid=IwAR2DYzDWSqCfrui83lpcxE6eeEtmbHdCMwUb0ZGNczkj12zsN8j13KDVBXU

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!