fbpx
Lajmet me te Klikuara

Liberalët e çalë ende përpiqen të fshijnë Donald Trump nga Historia – Shihni lëvizjen e tyre të fundit fëminore …

Read Time:3 Minute, 49 Second

Donald Trump ka qenë deri tani presidenti më me ndikim që i ka shërbyer ndonjëherë popullit amerikan. Aftësia e tij për të bashkuar njerëz të kulturave dhe kombësive të ndryshme është e patejkalueshme në historinë amerikane. Ai ishte i dashur nga njerëzit, kjo është një arsye që demokratët e përbuzën aq shumë. Ai bënte gjëra për njerëzit në vend që të kontrollohej nga grupe të veçanta interesi ose para të mëdha.

Trump la shumë gjëra në vend që demokratët po përpiqen të fshijnë. Dita e parë e Biden në detyrë ishte të godiste të gjitha rregulloret e arsyeshme që Republikanët lanë për njerëzit. Biden nuk mund të jetonte duke parë emrin e Trump bashkangjitur politikave efektive. Thjesht iu desh ta fshijë emrin e tij nga sytë e tij.

Çdo demokrat kërkon vazhdimisht për gjërat që kanë me emrin e Trump mbi ta. Dhoma e Përfaqësuesve gjeti tre rregulla që ata kërkojnë me tërbim të hiqen. Ata duan të shkatërrojnë rregulloret që kanë të bëjnë me metanin, huazimin e parave dhe diskriminimin e punësimit.

Kongresi mund të rishikojë dhe refuzojë rregulloret federale të vendosura nga administratat e mëparshme. Ata kanë 60 seanca për të shqyrtuar dhe ose të miratojnë ose të mos miratojnë rregulloret. Mosveprimi do të thotë që rregullat hyjnë në fuqi dhe askush nuk mund t’i fshijë ato.

Demokratët duhet të vrasin rregullat e Trump, kështu që ata krijojnë të tyret.

Trashëgimia e Trump u krijua për të përfituar nga njerëzit. Në vend të kësaj, Joe Biden kërkon të dëmtojë njerëzit duke tërhequr atë që po e bënte jetën më të mirë për njerëzit kudo që ishin.

Rregulli i ndryshimit që po përdorin liberalët është shumë i diskutueshëm. Kjo i lejon njerëzit të shkatërrojnë rregullat pa asnjëherë mjetet për t’i zëvendësuar ato. Daniel Perez është me Universitetin George Washington. Ai deklaroi se ka “shumë mjete të ndryshme që mund të përdorni për të zhvendosur politikën rregullatore”. Mjetet e tjera janë krijuar për të hequr pjesë të politikave që nuk funksionojnë mirë. Për shembull, Biden përdor rregullin çekiç për të zhdukur rregullat e Trump në mënyrë që ato të mos përdoren më kurrë.

Shumë e shohin rregullin që Biden dhe Shtëpia përdorin për të shkatërruar Donald Trump si ligjin më të keq që Kongresi ka miratuar ndonjëherë. Biden dëshiron të shohë më shumë rregullore të vendosura në tre fushat e Trump, por ato duhet të jenë rregullore të zgjedhjes së tij. Ai nuk mund të qëndrojë për të përzier rregullat e tij me atë që tashmë po funksionon. Kështu që ai duhet të fshijë Trump, kështu që rregullat e tij do të diktojnë se çfarë ndodh me njerëzit që ecin përpara.

Çështja është që demokratët nuk kanë një plan për të zëvendësuar atë që duan të heqin. Kur Biden fshiu rregulloret e kufirit, ai nuk kishte asgjë më të mirë për të zëvendësuar rregullat e Trump. Kështu që, ata bënë një krizë dhe u përpoqën të injoronin mashtrimet e tyre.

Biden dëshiron të fshijë rregullat që kufizojnë emetimet e metanit për industritë e naftës dhe gazit. Duke hequr atë që Trump vendosi, rivendos vendin katër vjet pas rregullave të epokës Obama. Biden dhe demokratët e tjerë nuk mund të durojnë të shohin rregullore të thjeshta që funksionojnë mirë për të ulur emetimet. Ata duan të kontrollojnë njerëzit, dhe një nga mënyrat është të rregullojnë shumë industrinë.

Demokratët gjithashtu duan të heqin kërkesën e Komisionit të Mundësive të Punësimit të Barabartë për t’u dhënë punëdhënësve informacion kur përpiqen të zgjidhin një çështje diskriminimi në gjykatë.

Biden nuk dëshiron që informacioni t’u dërgohet punëdhënësve që kanë nevojë për të, sepse ai dëshiron të ndajë vendin dhe të mbajë njerëz të caktuar të shtypur në Amerikë. Biden po bën gjithashtu të mundur që punëtorët të armatosin punëdhënësit e tyre duke i mbrojtur ata nga mbrojtja e tyre në gjykatë. Biden synon të shkatërrojë bizneset private duke i lënë punëtorët të përfitojnë prej tyre.

Gjëja e fundit që Biden dhe demonët e tij Demokratë çfarë të shkatërrojnë është një rregull që i bëri huadhënësit të qëndrojnë në një mënyrë transparence dhe identifikon huadhënësin. Por Biden dëshiron ta fshijë atë rregull sepse ai dëshiron që huadhënësit të përfitojnë nga njerëzit që kanë nevojë për kredi të veçantë.

Joe Biden dhe miqtë e tij nuk kanë plan për Amerikën. E tëra që ata duan të bëjnë është ta çojnë Amerikën prapa në kohë në një epokë që gati e shkatërroi vendin. Në vend të kësaj, Donald Trump e shtyu Amerikën në të ardhmen dhe në një kohë ku vendi mund të varet nga vetja për madhështi.

Burimi: https://patriotsofamerica.com/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!