fbpx
Lajmet me te Klikuara

Revista Mjekësore zbuloi se 82% e grave që morën Vaksinën mARN në 20 javët e para të Shtatzënisë kishin një Abort Spontan …

Read Time:3 Minute, 52 Second

A e dini se një nga librat e preferuar të Bill Gates quhen si Gënjeshtra me Statistikat?

Pjesa më e madhe e publikut global pëlqen të analizojë numrat për të interpretuar modelet, për të përcaktuar shkakun dhe pasojën, dhe për të marrë vendime të politikave.

Por është një lojë e rrezikshme pasi të dhënat mund të manipulohen lehtësisht për të shtyrë një axhendë.

Kjo është ajo që ne dëshmuam me histerinë COVID-19.

Dhe kjo është pikërisht ajo që po shohim me vaksinat eksperimentale COVID-19.

Krerët mjekësorë po manipulojnë të dhënat për të gënjyer në lidhje me sigurinë e goditjeve eksperimentale.

Më herët në qershor, New England Journal of Medicine lëshoi ​​një studim që analizoi sigurinë e vaksinës mRNA COVID-19 tek gratë shtatzëna.

Për çudi, studimi arriti në përfundimin se nuk kishte sinjale të dukshme sigurie për gratë shtatzëna që marrin goditjet eksperimentale.

Por nëse zhyteni më thellë në të dhëna, është e qartë se si gënjyen autorët e studimit me statistikat.

Shikoni këtë ndarje të mënyrës se si perandorët mjekësorë manipuluan të dhënat në studim.

https://twitter.com/btysonmd/status/1409932369147043843?s=20

Një revistë mjekësore zbuloi se 82% e grave që morën një vaksinë mARN në 20 javët e para të shtatzënisë kishin një abort spontan – dhe pastaj ajo varrosi të dhënat.

Në mes të qershorit, New England Journal of Medicine publikoi një studim të quajtur “Gjërat Paraprake të Sigurisë së Vaksinave mRNA Covid-19 në Personat Shtatzënë” nga Tom T. Shimabukuro dhe të tjerë nga Regjistri i V-safe COVID-10 i Shtatzënisë i Qendrës së Kontrollit të Sëmundjeve Ekipi. ”

Ekipi shkruajti se nuk kishte “asnjë sinjal të qartë sigurie midis grave shtatzëna që morën vaksina Covid-19” edhe pse publikoi një tabelë e cila tregoi se 82% e grave në studim të cilave u është injektuar vaksina Pfizer ose Moderna gjatë shtatzënisë së hershme humbën foshnjat e tyre.

Më i spikatur në studimin e tyre ishte një pretendim se vetëm 13.9% e të gjitha “shtatëzënësive të përfunduara” kishin përfunduar në abort – por kjo shifër përfshinte gratë që nuk ishin vaksinuar derisa të ishin në gjysmën e dytë të shtatzënive të tyre.

Rëndësia e informacionit të varrosur nuk i humbi onkologut britanik Dr. Carmen Wheatley, i cili ndau informacionin e saj me LifeSiteNews. Pasi gjeti në fillim konkluzionet e abstraktit “sigurues” të studimit, Wheatley vazhdoi të zbulonte “Tabela 4” dhe shtypjen e imët nën të.

“Studiuesit nënshtruan abortet spontane të tremujorit të parë në mënyrë të pashpjegueshme – para, dhe duke përfshirë, 20 javë – në shtatzëninë / humbjet e përfunduara si një e tërë – 104 [aborte] nga 827 shtatzanise”, u shkroi ajo dy mjekëve kryesorë britanikë, Dr. Peter Rabey, drejtori mjekësor i Channel Island të Mbretërisë së Bashkuar të Guernsey, dhe Dr. Nicola Brink, drejtori i Shëndetit Publik të Guernsey.

“Sidoqoftë, meqë qëllimi ishte të zbulohej nëse vaksinimi Covid kishte ndonjë efekt negativ në tremujorët e ndryshëm, autorët e punimeve të NEJM duhet të kishin zbritur 700 gratë që nuk ishin vaksinuar në të vërtetë deri në tremujorin e tretë nga 827 gjithsej, në 20 javët e para, dmth 127 gra që figurojnë në atë pjesë të Tabelës 4. ”

Wheatley vuri në dukje se “shkalla reale” e aborteve spontane midis grave të vaksinuara në 20 javët e para të shtatzënisë së tyre nuk ishte 12.6% por 82% sepse 104 nga këto 127 shtatzëni ishin të humbura. Ajo theksoi “shtypjen e vogël” në studim që deklaroi se një “gjithsej 700 pjesëmarrës (84.6) morën dozën e tyre të parë të përshtatshme në tremujorin e tretë” dhe se një “total prej 96 nga 104 aborte spontane (92.3%) ndodhën para 13 javë të shtatzënisë. ”

“Pra, provat janë në të vërtetë atje në studimin NEJM, por të paraqitura plotësisht keq në mënyrën e paraqitjes së të dhënave në përgjithësi,” deklaroi Wheatley.

Onkologu vazhdoi duke thënë se norma e tremujorit të parë për aborte spontane pa vaksinim, para se COVID-19 të fillonte të përhapet, thuhet se ishte midis 10 dhe 26%. Incidenca e 82% të shtatzënive të grave të vaksinuara në 20 javët e tyre të para që përfundojnë në abort ishte kështu “një rritje më shumë se 3 herë e rasteve të aborteve spontane të lidhura drejtpërdrejt me vaksinat e mARN”, shkroi Wheatley.

Burimi: https://welovetrump.com/2021/06/30/medical-journal-hides-alarming-82-miscarriage-rate-in-pregnant-women-injected-with-experimental-covid-19-jab/

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!