fbpx
Lajmet me te Klikuara

Disqet dhe USB-të e vjedhura për Makinat e Votimit që u Përdoren për të Ndryshuar votat, Presidenti Trump përsëri fitues!

Read Time:4 Minute, 53 Second

Presidenti Trump ka qenë i bindur në lidhje me makineritë e votimit që ato manipuluan votat në natën e zgjedhjeve 2020.

Trump kishte dyshime, ndërsa Amerika flinte dhe demokratët filluan punën në 1 të mëngjesit ti manipulonin zgjedhjet.

A ishin demokratët duke manipuluar vota për Biden gjatë kësaj kohe?

Kjo po duket e mundshme, dhe se shumë, disqet USB ishin vjedhur dhe transferuar duke i futur në sistemet e votimit.

A ishte kjo arma e Demokrateve qe mbas manipulimit te pinin duhanin te qete për të kontrolluar çdo shtet?

https://twitter.com/_News_76/status/1410319457319362576?s=20

Nuk mund të mohohet që nëse një “i brendshëm” do të donte të manipulonte zgjedhjet, disqet USB të përdorura do të ishin një mënyrë e thjeshtë për të ndryshuar votat dhe për të kompromentuar integritetin tonë zgjedhor.

Gateway Pundit shkruan se ka më shumë për secilën prej gjendjeve të aktivizimit me disqet USB të vjedhura:

Në gjendje të ndryshme ritmi, disqet flash (USB) të përdorura në procesin e zgjedhjeve 2020 u raportuan ose të humbura ose të futura në mënyrë të dyshimtë në sistemet e votimit të përdorura në zgjedhje.

Arizona
Në Arizona, më 5 nëntor u bastis një shtëpi dhe u morën USB-të së bashku me disqet e forta dhe kompjuterët.

Çfarë po bënte një individ me këto artikuj vetëm disa ditë pas zgjedhjeve?

Xhorxhia
Në Arena State Farm në Fulton County Georgia identifikuam aktivitete të shumta ku USB-të transferoheshin në mënyrë të dyshimtë midis personelit zgjedhor. Njëra ishte një kalim i çuditshëm midis një nëne dhe vajzës së saj, dy punëtorë të zgjedhjeve që u bën të famshëm për shkak të aktiviteteve të tyre të dyshimta gjatë zgjedhjeve.

Një tjetër pasim i dyshimtë ndodhi me një djalë që e etiketuam “USB Guy”.

Në Qarkun Gwinnett një zyrtar pranoi të merrte të dhëna nga Sistemi i Menaxhimit të Zgjedhjeve, duke i futur në një laptop, pastaj duke e filtruar me Excel. Kjo anashkaloi rregullat që softueri i jashtëm nuk lejohet në makineritë zgjedhore. Sidoqoftë, në vend që të ishte i mërzitur me këtë aktivitet, COO zgjedhor në Gjeorgji (ose cilido qoftë titulli i tij) Gabe Sterling doli në media për raportimin e kësaj.

Pensilvania
Më 1 tetor 2020, u raportua se një laptop zgjedhës dhe memorje (USB) ishin vjedhur në Pensilvani.

Më 12 nëntor, vetëm disa ditë pas zgjedhjeve, një raport u lëshua nga ekipi Trump duke thënë se të huajt me USB dhe karta VC ishin të lejuara në zonat e numërimit të Pensilvanisë pa vëzhgues të pranishëm.

Në fund të nëntorit në Pensilvani, një dëshmitar shumë i besueshëm përshkroi se si ai personalisht vëzhgoi dhjetra karta USB që ngarkoheshin në makinat e votimit të cilat rezultuan në 50,000 vota për Joe Biden në një periudhë të shkurtër kohe. (Ky mund të jetë i njëjti individ i cili u referua në raportin e mësipërm.)

Wisconsin
Ne raportuam për një flash drive që mungonte në Milwaukee në të njëjtën kohë që qyteti regjistroi 120,000 vota, të gjitha për Joe Biden, në mëngjesin e 4 nëntorit.

Një Përmbledhje e shkurter
Një ekspert i IT-së na mbërriti disa ditë pas zgjedhjeve dhe ndau disa informacione mbi sistemet e votimit të përdorura në zgjedhjet e SHBA. Ky ekspert i IT-së gjeti një raport të mëparshëm të auditimit nga një auditim i sistemit të votimit Dominion në Kaliforni. Në raportin e auditimit, shteti i Kalifornisë tregoi një diagram të nivelit të lartë të sistemit Dominion i cili ka të ngjarë të jetë i ngjashëm me atë të vendosur në Pensilvani dhe vende të tjera:

Kjo skemë tregoi se ka laptopë ose stacione pune brenda të cilave disa nga punëtorët mund të kenë mundësi pasi të skanohen imazhet e votimit. Eksperti ynë deklaroi se ai vazhdonte të mendonte për disqet USB dhe menjëherë vuri re se këtu janë të dhënat e zgjedhjeve (p.sh. imazhe të falsifikuara / të falsifikuara ) mund të futet ose ndryshohet.

Kur një numër i USB-ve në një vend zhduken ose humbasin, përgjigja e duhur do të ishte për vendndodhjen ose rrethin ku USB-të u zhdukën për të zëvendësuar të gjitha USB-të në lokacionet ose rrethet me kredencialet e ngjashme si USB-të e humbura. Nuk ka asnjë tregues që kjo ka ndodhur në Zgjedhjet 2020.

Përveç kësaj, në një diskutim me një ekspert të lartë të sigurisë, protokolli në lidhje me transferimin e USB-ve në Arizona dhe shtetet e tjera duket se ka ndryshuar për këto zgjedhje.

Në vend se individë nga çdo vend që transportonin USB në qendrat e llogaritjes dhe nënshkruanin aktivitetet e tyre që sigurojnë zinxhirin e duhur të kontrollit, këtë vit ndodhi diçka ndryshe. Individë nga shteti ose nga ndonjë entitet i lidhur me zgjedhjet morën USB-të në të gjitha vendet dhe i transportuan ato në vendin ku ishin paraqitur rezultatet.

Arsyeja për këtë ndryshim u fajësua tek COVID ose më saktë, COVID u përdor për të bërë këtë ndryshim.

I gjithë ky skenar hapi derën e manipulimit të votave përmes USB-ve para se ato të dorëzoheshin në vendin ku do të numëroheshin.

Ruajtja dhe siguria e USB-ve të përdorura në Zgjedhjet 2020 ishin shumë të dobëta ose madje munguan. Ka prova që tregojnë një model të abuzimit me USB në shtetet e lëkundura ku Biden ju dha përfundimisht fitimi.

Pjesa tjetër e botës nuk mund t’i quajë më teoricienët e konspiracionit ata që duan kontrolle.

ONE OF MANY FRAUDS THAT LEFTISTS HAVE PERPETRATED ON THE PEOPLE OF THE UNITED STATES
EXCLUSIVE: USB DRIVES Were Suspiciously Stolen, Transferred and Inserted Into Voting Systems Used in Swing States in 2020 Election https://t.co/FnhIT2qRel via @gatewaypundit

— Richard (@Richard84780383) July 1, 2021

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!