fbpx
Lajmet me te Klikuara

Anëtari i Illuminatit të Renditjes së Lartë zbulon listën e Komitetit të 300-tëve …

Read Time:2 Minute, 57 Second

Një ish-anëtar i Illuminati ka postuar një listë të anëtarëve të shoqërisë sekrete dhe Komitetin e 300.

Anëtar i Illuminatit të Renditjes së Lartë, i cili kaloi 47 vjet në një pozitë të rangut të lartë me shoqërinë sekrete elitare, thotë se ai dëshiron të zbulojë gjithçka në lidhje me planet e shoqërisë sekrete pasi të gjitha u bënë “shumë të padurueshme” për të.

Anëtarësimi në Illuminati, ose Komiteti i 300, ka mbetur gjithmonë shumë sekret, dhe megjithëse janë bërë supozime se kush mund të jenë anëtarët, kjo është hera e parë që lista e plotë e emrave të anëtarëve ekspozohet në këtë rrjedhje të rrallë nga një anonim i brendshëm.

Monarkia Britanike dhe KOMITETI I 300 (Situata shtator 2016) MONARKIA AKTUALE DHE LIDERI SUPREM I NWO:

Queen Elizabeth IIAbdullah II of Jordan Kerry, John Forbes Abramovich, Roman Arkadyevich King, Mervyn Ackermann, Josef Kinnock, Glenys Adeane, EdwardKissinger, Henry Agius, Marcus Ambrose Paul Knight, Malcolm Ahtisaari, Martti Oiva Kalevi Koon, William H. IIAkerson, Daniel Krugman, Paul Albert II of Belgium Kufuor, John Alexander – Crown Prince of Yugoslavia Lajolo, Giovanni Alexandra (Princess) – The Honourable Lady Ogilvy Lake, Anthony Alphonse, Louis – Duke of Anjou Lambert, Richard Amato, Giuliano Lamy, Pascal Anderson, Carl A.Landau, Jean-Pierre Andreotti, Giulio Laurence, Timothy James Hamilton Andrew (Prince) – Duke of YorkLeigh-Pemberton, James Anne – Princess Royal Leka, Crown Prince of Albania Anstee, Nick Leonard, Mark Ash, Timothy Garton Levene, Peter – Baron Levene of Portsoken Astor, William Waldorf – 4th Viscount Astor Leviev, Lev August, Ernst – Prince of Hanover Levitt, Arthur Aven, Pyotr Levy, Michael – Baron Levy Balkenende, Jan Peter Lieberman, Joe Ballmer, Steve Livingston, Ian Balls, Ed Loong, Lee Hsien Barroso, José Manuel Lorenz (Prince) of Belgium, Archduke of Austria-Este Beatrix (Queen)Louis-Dreyfus, Gérard Belka, Marek Mabel (Princess) of Orange-Nassau Bergsten, C. Fred Mandelson, Peter Benjamin Berlusconi, Silvio Manning, Sir David Geoffrey Bernake, Ben Margherita – Archduchess of Austria-Este Bernhard (Prince) of Lippe-Biesterfeld Margrethe II Denmark Bernstein, Nils Martínez, Guillermo Ortiz Berwick, Donald Mashkevitch, Alexander Bildt, Carl Massimo, Stefano (Prince) – Prince of Roccasecca dei Volsci Bischoff, Sir Winfried Franz Wilhen “Win”McDonough, William Joseph Blair, Tony McLarty, Mack Blankfein, Lloyd Mersch, Yves Blavatnik, Leonard Michael (Prince) of Kent Bloomberg, Michael Michael of Romania Bolkestein, Frits Miliband, David Bolkiah, Hassanal Miliband, Ed Bonello, Michael CMittal, Lakshmi Bonino, Emma Moreno, Glen Boren, David L.Moritz – Prince and Landgrave of Hesse-Kassel Borwin – Duke of Mecklenburg Murdoch, Rupert Bronfman, Charles Rosner Napoléon, Charles Bronfman, Edgar Jr.Nasser, Jacques Bruton, John Niblett, Robin Brzezinski, Zbigniew Nichols, Vincent Budenberg, Robin Nicolás, Adolfo Buffet, Warren Noyer, Christian Bush, George HWOfer, Sammy Cameron, David William Donald Ogilvy, David – 13th Earl of Airlie Camilla – Duchess of Cornwall Ollila, Jorma Jaakko Cardoso, Fernando Henrique Oppenheimer, Nicky Carington, Peter – 6th Baron Carrington Osborne, George Carlos – Duke of Parma Oudea, Frederic Carlos, Juan – King of Spain Parker, Sir John Carney, Mark J.Patten, Chris Carroll, Cynthia Pébereau, Michel Caruana, Jaime Penny, Gareth Castell, Sir William Peres, Shimon Chan, Anson Philip (Prince) – Duke of Edinburgh Chan, Margaret Pio, Dom Duarte – Duke of Braganza Chan, Norman Pöhl, Karl Otto Charles – Prince of Wales Powell, Colin Chartres, Richard Prokhorov, Mikhail Chiaie, Stefano Delle Quaden, Guy Baron Chipman, Dr John Rasmussen, Anders Fogh Chodiev, Patokh Ratzinger, Joseph Alois (Pope Benedict XVI)Christoph, Prince of Schleswig-Holstein Reuben, David Cicchitto, Fabrizio Reuben, Simon Clark, Wesley Kanne Sr. (General) Rhodes, William R. “Bill”Clarke, Kenneth Rice, Susan Clegg, Nick Richard (Prince) – Duke of Gloucester Clinton, Bill Rifkind, Sir Malcolm Leslie Cohen, Abby JosephRitblat, Sir JohnCohen, Ronald Regan.

Pergatiti Fiqiri Xibrisi

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

rreth autorit

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Translate »
error: Materiali eshte i mbrojtur !!